Læs den officielle beskrivelse

Det amerikanske universitet i Malta er et privat, akkrediteret amerikansk-amerikansk kunstuniversitetMalta . Vi er forpligtet til at levere en topkvalitetsuddannelse, der giver vores studerende mulighed for at uddanne de nødvendige færdigheder til at træde ud i verden for at bidrage til globale borgere og ledere i deres faglige og personlige liv. Intellektuel undersøgelse, forskning og vores vægt på at give tilbage til det samfund, hvor vi bor, er alle hjørnestenene i vores uddannelsesfilosofi her på AUM . ydt

Mission

Det amerikanske universitet i Malta er et privat amerikansk frisørskole Universitet dedikeret til videregående uddannelse og forskning på de højeste internationale standarder. Vores uddannelser, forskningsaktiviteter og service til samfundet omdanner liv og tjener samfundet ved at uddanne, skabe viden og sætte viden i arbejde i en global ramme.

Vision

Det amerikanske universitet i Malta uddanner et forskelligartet studieorgan til at blive ansvarlige globale borgere og fremtidige ledere i et akademisk udfordrende læringsmiljø. Vi stræber hele tiden om at opretholde og forbedre kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig service og økonomisk udvikling.

Programmer undervist i:
  • Engelsk