Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Middlesex.

Det glæder mig, at du har valgt at studere hos os og blive en del af vores kreative, initiativrige og globale universitet.

Videregående uddannelse er en livsforandrende oplevelse. På Middlesex University er vores ambition at have en god tid, lykkes i dine studier og gør en forskel for verden.

Vores kandidater er efterspurgte: 90% er ansat eller i yderligere studie seks måneder efter eksamen. Vi er også stolte over at have fået to Queen's Awards for Enterprise.

Siden vi har modtaget Malta i vores verdensomspændende netværk i 2013, er vores tredje internationale campus gået fra styrke til styrke. Vores akademiske tilbud og studentnumre fortsætter med at vokse sammen med vores kandidaters succes.

Vi er et ambitiøst universitet, der sætter vores studerende først med inspirerende undervisning og fremragende kursusdesign. På vores nyopussede Malta campus vil du drage fordel af et personale-student forhold, der garanterer personlig opmærksomhed og opmuntring til at opnå dit potentiale, mens du lærer fra eksperter på deres område.

Din Middlesex-rejse starter med dit velkomstprogram, når vi vil introducere dig til vigtige aspekter af universitetets liv som campus, dine vejleder og din læseplan. Du vil også lære andre elever at kende - ofte starten på venskaber, der vil vare for livet. Gør det bedste ud af denne gang.

Tak fordi du valgte Middlesex University. Jeg ønsker dig held og lykke.

Tim Blackman
Vicekansler
Middlesex University

Vores skoler

Middlesex Universitets seks skoler leverer bachelorer, masters og ph.d.-programmer på vores campuser og hos mange prestigefyldte partnerinstitutioner over hele verden. Vi lancerede Maltas campus med Computing and IT-programmer fra School of Science

Internationale campusser

Middlesex er virkelig et globalt læringscenter. Udover at investere i at skabe en af ​​de største og bedste campusser i Storbritannien på vores flagskibssted i London, åbnede vi vores første internationale campus i Dubai i 2005. Succesen på Dubai campus førte til åbningen af ​​en campus i Mauritius i 2009 og Malta i 2013. Studerende, der studerer på alle Middlesex-campuser, har den samme usædvanligt høje standard for undervisning og faciliteter.

Vores globale samfund

På Middlesex University er verden vores campus. Med institutioner på tre kontinenter - og studerende hilsen fra mere end 140 lande - tilbyder vi fremragende undervisning, læring og forskning, der ikke kender geografiske eller akademiske grænser.

Vores internationale udsigter informerer alt, hvad vi gør, og giver os mulighed for at yde et vidtrækkende og varigt bidrag til verden omkring os.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Middlesex University Malta

Vores kandidatgrad i MSc Netværkssikkerhed og Pen Testing giver dig en dybdegående forståelse af online sikkerhedsrisici, de nødvendige skridt for at sikre, at data overf ... [+]

Fra national sikkerhed til privatlivets fred for personlig kommunikation afhænger samfundets og økonomiens smidige drift af computernets sikkerhed. Med en sikkerhedsbrud, der potentielt koster et firma millioner, kan højt kvalificerede eksperter, som kan yde beskyttelse, være eftertragtede over hele kloden. Teknologi udvikler konstant og sikkerhedsspørgsmål er også, hvilket gør dette til en udfordrende og hurtigt udviklende specialisme.

Hvorfor studere MSc Network Security og Pen Testing på Middlesex?

Studerende på dette program vil få en forståelse af den grundlæggende betydning af computernetværk og kommunikationssystemer sikkerhed i en organisation. De vil lære at involvere ledelse og bruger i bevidsthed, beslutningstagning og implementering med hensyn til netværkssikkerhed og pen test.... [-]

Malta Pembroke
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

video