St Martin’s Institute of Information Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

St Martin Institut for IT er en licenseret (licens No: 196) privat videregående uddannelsesinstitution i den nationale kommission for efteruddannelse og videregående uddannelse Maltas, der tilbyder en vifte af MQF Level 5 diplom og Level 6 & 7 grader i computer og samfundsvidenskab tillægges ved University of London. St Martins blev oprettet i 1985, og begyndte at støtte programmer, der tilbydes gennem University of London International i år 2000.  

St Martins har etableret sig som en unik undervisning institution i Malta baseret på en forpligtelse af et højt uddannelsesniveau. Dette er blevet bekræftet gennem en track record for fremragende resultater i de sidste år, der kulminerede i 70% af eksamen studerende på 2006 nå en første klasse ærer, med to studerende, der modtager tre akademiske udmærkelser mellem dem. De to foregående år var også en succeshistorie med 50% eksamen på første klasse ærer.   Det er bydende nødvendigt at sætte tingene i perspektiv. Malta er det mindste EU-medlemsland, med en samlet befolkning på lidt over 400.000, med, om en af ​​de ældste universiteter oprettet af Knights of St John i det 16. århundrede. Konkurrencen for studerende er således meget besværlig og succesen bliver opnået ved St. Martins kandidater er at have en markant effekt på åbning uddannelsessektoren tertiære i Malta, fra en veritabel monopol i et pluralistisk miljø, som vil have en positiv effekt på befolkningen i Malta.  

Tusindvis af internationale studerende er tiltrukket af Malta for at studere engelsk hvert år, og en række af disse elever vælger St. Martins at læse for de kvalifikationer, der tilbydes gennem University of London i stedet gå tilbage til deres hjemland. Det lover godt for fremtiden for instituttet, og University of London International programmer i Malta.

Placeringer

Hamrun

Address
St Martin's Institute of IT
Schembri Street

HMR1541 Hamrun, Malta

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: