Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 2014 har School of Governance og Economics Rabat (EGE) blevet den statskundskab skole på University Mohammed VI Polytechnic. EMA blev oprettet i 2008 af en almennyttig fond, Fonden for Undervisning økonomiske, politiske, sociale (FESEPS) med det formål at genindføre en uddannelse på højt niveau i statskundskab og økonomi i marokkanske universitetsmiljø.

Den Mohammed VI Polytechnic University (UM6P) en decentral model. Dets vigtigste campus er beliggende i hjertet af den "Green City" af Benguérir. EMA er integreret i pole Governance, Økonomiske og Sociale Videnskaber UM6P, på campus i Rabat, hvor to nye skoler vil dukke op i 2014-15 returnerede:

M2S (marokkansk School of Sociology) et højt plan i samfundsvidenskab MSE (marokkansk School of Economics) dedikeret til højt niveau uddannelse i økonomi

Den indlæggelser er baseret på fortjeneste gennem en konkurrence på de tilgængelige skole optegnelser. Denne politik indlæggelser fortsat opmærksomme på mangfoldigheden blandt de studerende i begge kohorter deres geografiske oprindelse og social.

Studerende fra hele landet er uddannet til at komme sammen med internationale studerende udfører semestre udveksling fra universiteter, der har knyttet et partnerskab med vores institution.

Undersøgelsen er opdelt i to komplementære cyklusser:

Den første runde (statskundskab, økonomi, sociologi, antropologi, historie, fremmedsprog) Den anden runde af uddybning og professionalisering eksamensbeviser bygget i samarbejde med internationale universiteter

Placeringer

Rabat

Address
Avenue Mohamed Ben Abdellah Regragui
10112 Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig