Ostelea Morocco

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Vi er et internationalt universitetscenter med fokus på træningsledere, direktører og teknikere med speciale i gæstfrihed og turisme med en passion for god service og en multikulturel vision. Vores mission er at bidrage til en bæredygtig social, økonomisk og kulturel udvikling af industrien ved uddannelse ledere, fagfolk og teknikere i sektoren. Vi er engagerede i innovation og fremmer udviklingen af ​​obligationer mellem Ostelea og virksomheder i sektoren for at bringe nye løsninger på markedet.

Vores deltagere er fokus for vores aktivitet, og vi giver dem mulighed for at erhverve relevant og praktisk viden. Vores campus er beliggende i Rabat, Marokkos administrative hovedstad og i Casablanca, landets største by.

Ostelea giver dig mulighed for at studere i det land, der kan prale med den mest konkurrencedygtige turistsektor i verden. Et land fyldt med kulturelle ressourcer og infrastrukturer, og som er meget tilpasset til digitale forbrugsvaner.

Rankings: Master i International Tourism Management. Undervist af Ostelea og EAE, blandt de 100 bedste mestere i verden. Eduniversal Ranking 2015

Metode

Hvordan lærer eleverne på Ostelea

Vores mål er at sætte de studerende i stand til at erhverve de erfaringer og grundlæggende kompetencer, de har brug for til at udføre deres erhverv, og dermed give dem mulighed for at levere løsninger på samfundets behov i forhold til gæstfrihed og turisme.

På Ostelea er uddannelse en kontinuerlig og dynamisk proces, der spænder fra klasseværelset til samfund og udstyre elever med kompetencer, der gør det muligt for dem at interagere bedre med deres miljø og nå de mål, de har sat.

  1. Evaluering af de erhvervede kompetencer. Vurdering af kompetencer gør det muligt at overvåge elevernes fremskridt på alle tidspunkter, så de kan konstatere deres nuværende status og forbedringsniveau i forhold til de etablerede uddannelsesresultater.
  2. Case studie metode. Analyserende tilfælde gør det muligt for eleverne at håndtere rigtige sager og få kritiske tænkningskompetencer såvel som de erfaringer, der gør det muligt for dem at forudsige forskellige scenarier og forudse miljøændringer.
  3. Problembaseret læring. Præsentationen af ​​et specifikt problem gør det muligt for eleverne at udvikle deres analytiske og diagnostiske kapacitet, kritisk vurdering og innovation for at finde løsninger. Da eleverne udvikler en mere dybtgående forståelse af et problem i al sin kompleksitet, får de indsigt i situationer, som de står over for i deres professionelle liv.
  4. Projektudvikling. Projekterne udviklet gennem hele kurset forbedrer deres tværfaglige færdigheder og teamwork.
  5. Mennesker og værdier. Som viden kommer fra mennesker og bevæger sig imellem, understøtter værdier som ansvar, engagement, tillid og integritet vores uddannelsesmodel.

RESSOURCER

Den række ressourcer, som Osteria giver studerende, gør det muligt for dem at konvertere dataene til information og viden til mere effektiv beslutningstagning. Nøgle ressourcer omfatter følgende:

  • Tema præsentationer af forelæsere og eksperter.
  • Casestudier af forretningssucceshistorier.
  • Makroøkonomiske analyser.

SERIER AF KONFERENSER

Gennem uddannelsen arrangeres en række konferencer med ledere, forretningseksperter og ledere. Konferencerne giver deltagerne mulighed for at få en dybere indsigt i aktuelle interessepunkter. Virksomhedsbesøg og samtaler med fagfolk fra forskellige sektorer uden for campus er også organiseret.

Formålet er at give deltagerne mulighed for at få førstehånds indsigt i virkelige situationer og succeshistorier i en forretningsområde, for at få bedre kendskab til det faglige miljø og til at omfatte netværksstyrken i programmet mellem deltagere, lærere og fagfolk fra branchen .

VIRTUELLE KAMPUS

Osteleas virtuelle campus er den teknologiske platform, hvor en del af elevernes daglige arbejde foregår. Det er designet til at give eleverne adgang til akademiske ressourcer og alle de aktuelle kursusoplysninger, notater, evalueringer, akademiske materialer og det digitale bibliotek samt at give dem mulighed for at modtage invitationer til aktiviteter, arrangementer og konferencer arrangeret af institutionen.

Ostelea Online Campus er designet ved hjælp af BlackBoard teknologi, der gør det muligt for eleverne at få adgang til alle dets funktioner fra hvor som helst ved hjælp af deres smartphones, tablets og andre enheder. BlackBoard er i øjeblikket den platform, der anvendes af internationalt prestigefyldte universiteter, som Princeton, Stanford og Duke.

International University Network

Ostelea har partnerskabsaftaler med næsten et hundrede universiteter og handelsskoler rundt om i verden, heraf 29 turister

Placeringer

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig