Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SIST ERFARING

SIST er det første britiske uddannelsesinstitut, der er baseret i Marokko, og leverer programmer fra University of Cardiff Metropolitan University, der fører til internationalt anerkendte britiske grader. SIST er også den eneste skole i Marokko, der leverer komplette, internationalt akkrediterede britiske uddannelser med en tillæg til den marokkanske grad akkrediteret af ministeriet for videregående uddannelse.

SIST tilbyder en britisk akademisk læseplan (Foundation Year, BAC 3 og BAC 5) leveret nøjagtigt som det er hos partneruniversitetet med de samme kernemoduler og garanteret kvalitet, der styres af partneruniversitetet. Dette kommer under Det Forenede Kongeriges kvalitetssikringsagentur. SIST Erfaring i Marokko startede i 2001 i Casablanca, 2011 i Rabat og 2013 i Tanger. Målet er at blive placeret som den øverste handelsskole i Marokko.

SIST har gjort enorme udviklinger i kvaliteten af vores undervisning og programmer siden åbningen i 2001. SIST driver i øjeblikket projekter for at placere sig som den største kvalificerede britiske skole i Mellemøsten og Nordafrika i 2020.

HVAD FÅR DU FRA SIST?

Vores elever har mange forskellige grunde til at vælge at studere her. Uanset deres årsager til at vælge SIST siger vores studerende, at når de forlader os i slutningen af ​​deres kursus, tager de med dem minder om venskab, varme og gæstfrihed. SIST har mange konkurrencemæssige fordele, som følger som følger:

Britisk uddannelse!

Britisk uddannelse er fokuseret på processer og resultater i modsætning til at understrege erhvervelsen af ​​specifik viden, der tager en progressiv tilgang hvert trin bygger på, hvad der er kommet før. Visse nøgleprincipper, løber gennem hele uddannelsessystemet: begrebet, at hver elev er unik og at dette er vigtigt; en vægt på at udvikle positive relationer (med lærere, forældre, jævnaldrende); fokus på at aktivere miljøer (læring sker ikke udelukkende i klasseværelset); og endelig, læring og udvikling - kigger på resultater og resultater, men kun som en facet af uddannelse. Hvis du vælger at studere til en britisk kvalifikation i Marokko, vil du drage fordel af de samme høje standarder for undervisning, ressource og support som du ville få fra at studere i Storbritannien.

Beskæftigelsesegnethed!

I disse dage er det svært at undslippe ordet 'beskæftigelsesegnethed', men hvad betyder det egentlig for dig som studerende? Hos SIST mener vi, at det betyder at udvikle selvtillid og evne til at styre din egen karrierevej og bidrage positivt til økonomien og samfundet. Det handler om at udvikle kompetencer og færdigheder, som vil tjene dig godt i hele dit liv. For at opnå det, tilbyder vi:

  • Kurser af høj kvalitet, der har stærke forbindelser med den professionelle verden
  • Omfattende muligheder for personlig og karriereudvikling
  • Støtte fra en bred vifte af medarbejdere til at hjælpe dig med at planlægge, reflektere over, hvad du har opnået og formidlet dette professionelt til potentielle arbejdsgivere.
  • Praktikpladser gennem hele din uddannelse på SIST
  • Praktikophold er dækket af vores topstuderende

De mest succesrige studerende på et stadig mere konkurrencedygtigt gradueret arbejdsmarked vil være dem, der får mest muligt ud af disse muligheder fra det øjeblik de ankommer og sætter sig adskilt fra mængden.

Placeringer

Casablanca

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Telefonnummer
+(212)- 5222-11680

Rabat

Address
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Tanger

Address
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Tanger, Tanger-Tétouan-Al Hoceima, Marokko

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig