Amity Global Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Amity Global Business School Er en del af en førende verdensomspændende Uddannelsesgruppe, der har over to årtiers erfaring inden for uddannelse Amity Global Business School I Singapore tilbyder industriorienterede ledelsesprogrammer designet af førende akademikere og virksomhedsledere. Benchmarking med de nyeste indhold og undervisningsmetoder i hele verden, programmerne er en ideel platform for lanceringen af ​​dem karriere eller at komme videre til den Fast-Track. Underbygget af fagfolk med årtier af erfaring i virksomhedernes verden og på uddannelsesområdet, Amity Global Business School Giver den bedste blanding af praksis og teori for at sikre din succes.

AmityGBS

Vision

At være en uddannelsesinstitution med ekspertise, der fremmer viden og fremmer livslang læring.

Mission

At være en institution, der nærer talent til at tjene forretning og samfund.

Værdier & Kultur

 • Socialt ansvar
 • Integritet
 • Innovation
 • Forskningsfokus
 • Industri Relevans

Hvorfor Amity

Akkrediteringer
 • State-of-the-art Main Campus på 3 Kay Siang Road, Singapore
 • Singapores 10 største MBA-program - 2016 (Singapore Business Review, 2016)
 • Et af Singapores 30 største MBA-program (Singapore Business Review, 2014 og 2015)
 • City Campus placeret på National Library Building, Singapore
 • Premier College ved Akkreditering Service for International Colleges - ASIC, UK
 • Konkurrencedygtige priser
 • Aktivt Corporate Resource Center for at øge beskæftigelsesegnetheden
 • Global eksponering med industri erfarne foredragsholdere.
AmityGBS2

Hvorfor deltage i Amity Global Business School (AGBS)

Amity Global Business School ligger lige i National Library Building, som er et vidensikon beliggende i hjertet af Singapores kunst-, kultur-, underholdnings- og borgerlige distrikt. AGBS stræber efter at være et ekspertisecentrum, der giver overkommelig uddannelse til både lokale og internationale studerende. AGBS og dets partnere er ivrige efter at tage alle studerende på en uforglemmelig uddannelsesrejse, der er en vigtig vej til karrieren og udvikler hver eneste elev til en global borger, som bliver morgendagens ledere i dag. Potentielle studerende bør stille sig selv spørgsmålet om "hvorfor deltage i Amity i dag?" Svaret er, fordi den enkelte ønsker at komme foran deres jævnaldrende. Amity er forpligtet til at levere højkvalitetsstandarder for uddannelse, som deles af universitetet og andre institutionelle partnere og akkrediteringsorganer, der fortsat opretholder deres fremragende kvalitetssikring gennem deres forskellige kvalitetssystemer.

Maksimal Corporate Interaction
Amity Education Group organiserer en række arrangementer som CEO Dinner Series, CEO's Forum, Gæstelesninger mv. For at hjælpe eleverne til regelmæssigt at interagere med Corporate Houses og kendte Management Gurus.

Campus Life
Eleverne på Amity Global Business School er lavet til at arbejde rigtig hårdt for at lære nyhederne i virksomhedernes verden, men der er også mange muligheder for at have det sjovt. Eleverne bestræber sig på at gøre deres mærke på et yderst kreativt felt, og det er vigtigt for dem at kunne finpudse deres evner og vise deres talenter.

Rig intellektuel kapital
Den fornemme fakultet består af erfarne akademikere fra førende institutioner og virksomhedernes ledere med rig brancheerfaring.

Praktisk og rigoristisk læseplan
Læreplanen på Amity Global Business School er højt industriorienteret med vægt på allround personlighedsforbedring og er rettet mod at gøre eleverne klar til virksomhedernes verden, selv før de træder ind i det.

Om University of Northampton
University of Northampton er forpligtet til at give en elevoplevelse, der er noget andet - en som er givende og gearet til at forbedre livskvalifikationer, viden og beskæftigelsesegnethed. 96 pct. Af eleverne er i arbejde eller studerer yderligere seks måneder efter eksamen og er en af ​​kun ni britiske universiteter i top 30 for både studenttilfredshed og beskæftigelsesegnethed. Et hovedfokus er at udvikle eleverne til at tænke og arbejde selvstændigt, lære dem hvordan man forsker og informerer om kilder, analyserer og diskuterer ideer, tænker kreativt og konstruerer logiske argumenter baseret på beviser for at understøtte konklusioner. Universitetet sikrer frem for alt, at eleverne lærer at anvende deres viden og løse problemer i den virkelige verden. Kurserne har en perfekt balance mellem teoretisk læring, kritisk analyse og praktisk anvendelse.

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at få mere end bare en god grad. Det giver en unik undervisningsoplevelse undervist ved hjælp af forskellige metoder, innovative faciliteter og giver alle studerende chancen for at blive involveret i en bred vifte af initiativer og muligheder for at forbedre deres beskæftigelsesegnethed. Universitetets Business School (NBS) med over 35 års erfaring, er kendt for højkvalitetsundervisning og har opnået et internationalt ry for forskning støttet af medarbejdernes betydelige faglige erhvervserfaring, der understøtter skolens nationale og tværnationale akademiske aktiviteter. Denne succeshistorie afspejles af de høje niveauer af studenttilfredshed i NBS-kurser og det faktum, at skolen er blevet oplistet til den prestigefyldte "Business School of the Year Award" i to år i træk (2013 og 2014).

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Praktisk information


HP: +65 81818092
E-mail: ianastasiia@singapore.amity.edu
Skype: ny1910

Se BBA'er » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MBA »

Kontakt

Adresse, linje 1 Level 3, Mindspace Building, Bhumi Park, Cybercity, Ebene, Mauritius, 72201, Mauritius
72201 Surinam, Savanne District, Mauritius