Læs den officielle beskrivelse

Minds Igniting Change

EGADE Business School i Tecnológico de Monterrey har opbygget et globalt anerkendt omdømme som den førende latinamerikanske erhvervsuddannelsesinstitution, der er forpligtet til at styrke umnipreneuriale ledere, der skaber fælles værdi og transformerer samfundet.

EGADE Business School er den ph.d.-handelshøjskole i Tecnológico de Monterrey, et bemærkelsesværdigt universitet, der er kendt for at køre fagfolk med relevant ledelse i hele Mexico og Latinamerika. Forretningsskolen tilbyder selv en bred portefølje af postgraduate uddannelse flere steder i Latinamerika. Med placeringer i Mexico City (Santa Fe), Monterrey og Guadalajara , samt en fly-in-udøvende MBA-programmer i Queretaro . I Sydamerika er EGADE Business School stede i Lima (Peru).

Skolens innovationsledede akademiske model og læringskultur, verdensanerkendte programmer, fremtrædende fakultet i verdensklasse, fremragende globalt alumnifællesskab og rigoristisk fokus på anvendelse af viden til indflydelse har bidraget til dens status som den højest rangerede latinamerikanske handelsskole af adskillige internationale placeringer, herunder QS, Eduniversal, Financial Times og The Economist. EGADE- kandidatuddannelser inkluderer fuldtids, et års MBA i innovation

EGADE Business School tilbyder en innovativ portefølje af åben tilmelding til livslang læring og tilpassede programmer til ledende virksomheder og organisatoriske ledere. EGADE Business School er medlem af en elitegruppe på kun 1% af handelshøjskoler overalt i verden for at have den anerkendte “ tredobbelte kroneaf global akkreditering, der anerkender ekspertise inden for erhvervsuddannelse : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og det europæiske kvalitetsforbedringssystem (EQUIS). Skolen er medlem af Global Network for Advanced Management , et førende netværk af 30 førende handelshøjskoler fra forskellige regioner, lande, kulturer og økonomier i forskellige udviklingsfaser, der er forpligtet til at bidrage gennem erhvervsuddannelse til løsningerne til større udfordringer, der typisk er komplekse og globale.

Hvad vi ser i vores ledere

På EGADE Business School mener vi, at fremtidens forretning er afhængig af visionære ledere, der tør udfordre og omdanne deres brancher gennem magtfulde ideer. Det er således med denne filosofi, at vi designer og udfører vores globalt anerkendte postgraduate-programmer.

Vi er et samfund af dygtige innovatører, der består af et begavet fakultet, talentfulde studerende, succesrige alumner, fremtrædende forretningsledere og internationale akademiske partnere, der er viet en magtfuld idé: MINDS IGNITE CHANGE.

World-class anerkendelse i prestigefyldte placeringer

121935_qs-logo.png

# 1 Handelshøjskole i forskning Latinamerika

QS Global 250 Business Schools Ranking 2017

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

QS Global MBA Ranking Latinamerika 2018-2019

# 1 på heltid MBA i Mexico og Latinamerika

QS Global MBA Rankings 2020

# 1 Master i økonomi i Mexico og Latinamerika

QS Global MBA Rankings 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Handelshøjskole i Latinamerika

Eduniversal Business Schools Ranking 2008-2018, kategori "5 Palmes of Excellence"

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

Eduniversal Best Masters Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master i finansiering i Latinamerika

Eduniversal Bedste Masters Ranking Corporate Finance 2011-2019

# 1 Graduate Degree Certificate in Energy Management i Latinamerika

Eduniversal Bedste Masters Ranking Energi og naturressourcer 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA i Latinamerika og # 36 på verdensplan

Financial Times Executive MBA Ranking 2017-2018

Triple krone af global akkreditering

EGADE Business School har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering på vegne af de tre mest indflydelsesrige organisationer inden for global erhvervsuddannelse: AACSB, AMBA og EQUIS. Kun 1% af handelsskoler overalt i verden, ligesom EGADE, har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering af AACSB, EQUIS og AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

En enestående global rækkevidde

EGADE Business Schools skylder mere end 50 internationale akademiske partnerskaber med førende universiteter og handelsskoler til dobbelt- og fællesuddannelser , der repræsenterer forskellige muligheder for at erhverve internationale certificeringer samt muligheden for at studere på forskellige kontinenter. Disse partnerskaber er også vigtige for vores fakultetsudviklingsprogrammer og hjælper med at promovere internationale akademiske projekter og forskning.

Hvad adskiller EGADE?

  • En aktiv iværksætter tankegang

En af EGADEs kerneværdier er at opmuntre innovative ledere inden for en kultur for iværksætteri, som er blevet en markant handel blandt sine fremragende studerende og kandidater.

  • Vores globale vision og erfaring

En vigtig differentierer hos EGADE er det berømte globale fokus og rækkevidde. På grund af dets partnerskaber med de mest prestigefyldte universiteter og handelsskoler i hele verden giver EGADE sine ledere, studerende og ledere en unik tilgang og erfaring med hensyn til globale virksomheders fremtid.

  • Et fremtrædende internationalt fakultet

Et vigtigt træk ved EGADE's akademiske erfaring er tilstedeværelsen af globalt anerkendte fakultetsmedlemmer, der er nuværende og tidligere direktører, konsulenter, offentliggjorte forfattere og forskere. Dette fakultet bringer sin omfattende ekspertise til klasseværelset, der omdanner vores undervisning, forskning og tankegang til en meningsfuld og indflydelsesrig uddannelse.

  • En innovativ akademisk model

Ekspertise fra fremragende lærere sammen med ledende erhvervsledere i vores akademiske programmer giver en ideel balance mellem teoretisk og praktisk viden. Vi forbereder vores studerende på en succesrig karriere ved at parre det, de lærer i klasseværelset, med reelle forretningsoplevelser, hvor teori straks bringes i praksis.

  • Et afbalanceret og fleksibelt format

Vores udøvende programmer og deltidsuddannelser, der er designet til studerende, der arbejder på fuld tid, giver den rette balance mellem studium, arbejde og personlige forpligtelser. Vores mål er, at vores studerende opnår både personlig og professionel succes.

  • En bemærkelsesværdig akademisk ledelse

Når det kommer til førende erhvervsuddannelse er EGADE handelshøjskolen # 1 i Latinamerika af flere grunde. Relevansen og innovationen af vores akademiske programmer understøttes ikke kun af globalt anerkendte placeringer, men af verdens førende akkrediteringsforeninger.

Find ud af mere om EGADE-programmer her og få forbindelse til skolen på LinkedIn , Twitter , YouTube og Facebook.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EGADE Business School

EGADE Master i Erhvervsadministration er et intensivt program designet til tidlige fagfolk, der starter en karrierevej med høj vækst. Ligegyldigt hvad din akademiske bagg ... [+]

Styrk begyndelsen på din professionelle karriere

Et et år intensivt karriere-lanceringsprogram for unge fagfolk og nyuddannede med stort potentiale. EGADE Master in Business Management er et intensivt program designet til professionelle på et tidligt tidspunkt, der sigter mod at tage deres karriere på en hurtig vækststi.

Format Fuld tid Varighed 1 år Beliggenhed Monterrey og Guadalajara Programindtagelse september Sprog engelsk Professionel erfaring Nyuddannede eller unge fagfolk med 0-2 års fuldtidserfaring Valgmuligheder for internationale boliger Globale immersionsundersøgelser, internationale udvekslinger, globale praktikpladser og dual-degree muligheder

Dette program forbereder dig til at skille dig ud i et konkurrencepræget landskab, udvide din forretningsvision, udvikle digital nøgle... [-]

Mexico Monterrey Guadalajara
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
EGADE Business School

Master in Finance var designet til at give forretningsledere en god viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder. Dette program's pe ... [+]

# 1-program i Mexico

QS Masters in Finance Rankings 2020

Hovedmålet med Master in Finance er at give forretningsførere en god viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder. Dette program blev designet med to nøgleprofiler i tankerne:

Fagfolk med finans- og økonomibakgrund, der ønsker at erhverve en langt mere specialiseret viden om finanssektoren.Fagfolk i en position som relevant lederskab, der har brug for at tilføje økonomisk fingerfærdighed til deres ledelsesmæssige færdigheder for at skabe en rentabel forretning.Erfaringsmæssig læring med de nyeste værktøjer

Master in Finance var designet til at hjælpe dig med at udvide din ekspertise inden for bank, virksomhedsfinansiering og aktiemarkedet i en global finansiel kontekst ved hjælp af de nyeste teknologiske værktøjer til finansiel analyse; samt udvikling af en bred følelse af ansvarlig og etisk ledelse med vejledning af top-notch eksperter på området. Vi ønsker, at vores kandidater skal formidle tillid, når de arbejder med og for finansielle institutioner, samtidig med at de opretholder et globalt og bæredygtigt perspektiv af deres organisationer.... [-]

Mexico Mexico City Monterrey
April 2020
Engelsk,Spansk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Minds Igniting Change

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexico
Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico
Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico