Læs den officielle beskrivelse

Vi lever i en tid, hvor virksomhedsledelse ikke kan indsnævres til almindelig ledelse, hvor ledere opfordrer til en omfattende og global vision med et specialiseret kompetenceret.

I øjeblikket overgår virksomhedsledelsen horisonten af ​​organisationen, og dens ledere kræver en omfattende og global vision, som igen er specialiseret og oplevet. Det er grunden til, at EGADE Business School er den mest prestigefyldte business school i Latinamerika, ikke kun for sine høje akademiske standarder, men også for at udvikle ledere med et globalt tankegang og ansvarlig adfærd, der inspirerer andre med deres eksemplariske lederskab.

Med steder i Mexico City (Santa Fe), Monterrey og Guadalajara, samt Executive MBA programmer i Querétaro; EGADE Business School er den graduate business school i Tecnológico de Monterrey, et universitet kendt overalt i Mexico og Latinamerika for at fremme Mexicos ledende ledelse i en global kontekst.

Vision

På EGADE Business School mener vi, at vores globale kontekst er afhængig af visionære ledere, der kan ændre forretningens fremtid gennem magtfulde ideer. Det er således gennem denne filosofi, at vi designer vores MBA'er, som er globalt berømte som nogle af de førende postgraduate-programmer inden for de mest prestigefyldte internationale placeringer; såsom bedste fuld-time og deltid masteruddannelser og de bedste MBA'er i Mexico og Latinamerika.

Vi fortaler for forandring - da vi er klar over, at forandring sammen med de udfordringer og muligheder, den bærer, er den eneste drivkraft for alle fremskridt. Vi er et fællesskab af opnåede innovatører - med en begavet fakultet, talentfulde studerende, vellykkede alumner, fremtrædende forretningsledere og internationale akademiske partnere - dedikeret til en stærk ide: MINDS IGNITE CHANGE.

World-class anerkendelse i prestigefyldte placeringer

Rangeret blandt 45 "Global Elite" Business Schools Worldwide # 1 i Research Excellence i Latinamerika

QS Global 250 Business Schools Ranking 2017

# 1 Business School i Mexico og LatinamerikaEduniversal Business Schools Ranking 2008-2016

# 1 Executive MBA i Mexico og Latinamerika

# 56 Executive MBA verden overThe Economist EMBA Ranking 2013-2015

# 1 MBA-program i Mexico og LatinamerikaAmérica Economía Ranking MBA 2015

# 1 Master i økonomi i Mexico og LatinamerikaBedste Masters Ranking 2015-2016

# 1 Executive MBA (OneMBA) i Mexico og Latinamerika

# 29 Executive MBA (OneMBA) over hele verdenFinancial Times Global EMBA Ranking 2007-2016

Triple Crown of Global Accreditation

EGADE Business School har modtaget den prestigefyldte tredobbelte krone af international akkreditering fra de tre mest indflydelsesrige globale organisationer inden for global erhvervsuddannelse: AACSB, AMBA, EQUIS. EGADE tilhører den eksklusive gruppe af 1% af globale erhvervsskoler, der har opnået disse tre akkrediteringer.

En business school med en fremragende global rækkevidde

Vi har mere end 50 internationale akademiske partnerskaber med førende universiteter og erhvervsskoler for to- og fælles-uddannelser, samt muligheder for international certificering og muligheden for at studere på forskellige kontinenter. Disse partnerskaber er også afgørende for vores fakultetets udviklingsprogrammer og hjælper med at fremme internationale akademiske projekter og forskning.

EGADE's unikke tilgang

En iværksætterisk tankegang

Et af EGADEs kerneværdier er at tilskynde innovative ledere inden for en iværksætterkultur, der er blevet en karakteristisk handel med sine fremragende studerende og kandidater.

Et globalt fokus

En nøgle differentiator på EGADE er dens berømte globale fokus og rækkevidde. Vores skole har det bredeste udvalg af internationale og dual-degree programmer i Latinamerika. På grund af sine partnerskaber med de mest prestigefyldte universiteter og handelsskoler over hele verden giver EGADE sine ledere, studerende og ledere en unik tilgang og erfaring med fremtiden for globale virksomheder.

Et kendt fakultet

Et centralt element i EGADE akademiske erfaringer er deltagelse af globalt anerkendte fakultet medlemmer, der er nuværende og tidligere direktører, konsulenter, offentliggjorte forfattere og forskere. Sammen medfører dette fakultet sin omfattende ekspertise til klasseværelset, som forvandler vores undervisning, forskning og tankegang til en meningsfuld og indflydelsesrig uddannelse.

Hold-undervisning

Arbejdet med fremragende lærere sammen med ledende virksomhedsledere i vores akademiske programmer etablerer en ideel balance mellem teoretisk og praktisk viden. Vi forbereder vores elever for en vellykket karriere ved at parre, hvad de lærer i klasseværelset med virkelige forretningsoplevelser, hvor teori straks tages i brug.

Et fleksibelt format

Executive-programmer og deltid masteruddannelser, der er designet til studerende, der arbejder på fuld tid, giver den rette balance mellem studie, arbejde og personlige forpligtelser for at opnå både personlig og professionel succes.

Akademisk ledelse

EGADE er førskolen i erhvervsuddannelse i Latinamerika. Pertinensen og innovationen af vores akademiske programmer understøttes af globalt anerkendte placeringer og af verdens førende akkrediteringsforening. Kun 1% af handelsskoler over hele verden, som EGADE, har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering af AACSB, EQUIS og AMBA.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EGADE Business School

EGADE Master i Erhvervsadministration er et intensivt program designet til tidlige fagfolk, der starter en karrierevej med høj vækst. Ligegyldigt hvad din akademiske bagg ... [+]

At øge din karriere i den nuværende konkurrencedygtige globale kontekst kræver ikke kun viden og praktisk erfaring, men også brede perspektiver og et globalt netværk, der forbinder dig med innovative talent fra hele verden.

I vores stadigt skiftende digitale tidsalder skal unge fagfolk trives under de mest komplekse og usikre omstændigheder. Denne transformation har en global rækkevidde, og det gør også de udfordringer, som fagfolk skal tackle på daglig basis.

EGADE Master i Erhvervsadministration er et intensivt program designet til tidlige fagfolk, der starter en karrierevej med høj vækst. Ligegyldigt hvad din akademiske baggrund er, kan du udvide omfanget af dit karrieremuligheder med et sæt af solid forretningskompetencer, der vil hjælpe dig med at sætte nye regler i globale forretningsscenarier.... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
EGADE Business School

Master of Finance blev designet til at give virksomhedsledere en solid viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder. Dette program l ... [+]

Master of Finance blev designet til at give virksomhedsledere en solid viden om de finansielle markeder og en avantgarde-tilgang til globale virksomheder. Dette program læseplan fører sine studerende til at erhverve specialiseret viden om den finansielle industri og styrke de analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, der vil give dem kanten i deres karriere.

Dette opnås ved hjælp af de nyeste teknologiske værktøjer til finansiel analyse samt udvikling af en bred følelse af ansvarlig og etisk ledelse. Vi ønsker, at vores kandidater skal formidle tillid, når de arbejder med og for finansielle institutioner, samtidig med at de opretholder et globalt og bæredygtigt perspektiv af deres organisationer.... [-]

Engelsk,Spansk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Minds Igniting Change

Address
Carlos Lazo 100, Santa Fe, Álvaro Obregón
01389 Mexico City, Mexico City, Mexico
Address
Eugenio Garza Lagüera & Rufino Tamayo, Valle Oriente, San Pedro Garza García
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico
Address
General Ramón Corona 2514, Nuevo México
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico