EGADE Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Udfordre nuet, form fremtiden.

EGADE Business School i Tecnológico de Monterrey har opbygget et globalt anerkendt omdømme som den førende latinamerikanske erhvervsuddannelsesinstitution, der er forpligtet til at styrke umnipreneuriale ledere, der skaber fælles værdi og transformerer samfundet.

EGADE Business School er den ph.d.-handelshøjskole i Tecnológico de Monterrey, et bemærkelsesværdigt universitet, der er kendt for at køre fagfolk med relevant ledelse i hele Mexico og Latinamerika. Forretningsskolen tilbyder selv en bred portefølje af postgraduate uddannelse flere steder i Latinamerika. Med placeringer i Mexico City (Santa Fe), Monterrey og Guadalajara , samt et fly-in-udøvende MBA-program i Queretaro . I Sydamerika er EGADE Business School stede i Lima (Peru).

Skolens innovationsledede akademiske model og læringskultur, verdensanerkendte programmer, fremtrædende fakultet i verdensklasse, fremragende globalt alumnifællesskab og strengt fokus på anvendelse af viden til indflydelse har bidraget til dens status som den højest rangerede latinamerikanske handelsskole af adskillige internationale placeringer, herunder QS, Eduniversal, Financial Times og The Economist. EGADE- kandidatuddannelser inkluderer fuldtids, et års MBA i innovation & iværksætteri, MBA for professionelle, EGADE - UNC Charlotte MBA i global forretning og strategi, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, samt en Master i finansiering, en kandidatgrad i forretningsanalyse, en kandidatgrad i digital strategi og ph.d.-programmer i finansvidenskab og forretningsstyring.

EGADE Business School tilbyder en innovativ portefølje af åben tilmelding til livslang læring og tilpassede programmer til ledende virksomheder og organisatoriske ledere. EGADE Business School er medlem af en elitegruppe på kun 1% af handelshøjskoler over hele verden for at have den anerkendte “ tredobbelte kroneaf global akkreditering, der anerkender ekspertise inden for erhvervsuddannelse : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og det europæiske kvalitetsforbedringssystem (EQUIS). Skolen er medlem af Global Network for Advanced Management , et førende netværk af 30 førende handelsskoler fra forskellige regioner, lande, kulturer og økonomier i forskellige udviklingsfaser, der er forpligtet til at bidrage gennem erhvervsuddannelse til løsningerne til større udfordringer, der typisk er komplekse og globale.

Hvad vi ser i vores ledere

På EGADE Business School mener vi, at fremtidens forretning er afhængig af visionære ledere, der tør udfordre og omdanne deres brancher gennem magtfulde ideer. Det er således med denne filosofi, at vi designer og udfører vores globalt anerkendte postgraduate-programmer.

Vi er et samfund af dygtige innovatører, der består af et begavet fakultet, talentfulde studerende, succesrige alumner, fremtrædende forretningsledere og internationale akademiske partnere, som er hengivne til en magtfuld idé: Udfordre nutiden, Forme fremtiden.

World-class anerkendelse i prestigefyldte placeringer

121935_qs-logo.png

# 1 Handelshøjskole i forskning i Latinamerika

QS Global 250 Business Schools 2017

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

  • QS Global 200 MBA-placeringer: Latinamerika 2012-2015
  • QS Global MBA Ranking Latinamerika 2018-2020

# 1 på heltid MBA i Mexico og Latinamerika

QS Global MBA Rankings 2020

  • Nr. 1 i Mexico og Latinamerika for 3. år i træk
  • # 55 globalt på tværs af 240 rangerede programmer
  • 23 steder vs 2019 globalt
  • # 26 globalt for iværksætteri og Alumni-resultater
  • # 39 globalt for beskæftigelsesegnethed

# 1 Master i økonomi i Mexico og Latinamerika

QS Business Masters Rangeringer: Finans Latinamerika 2018-2020

  • Nr. 1 i Mexico og Latinamerika for 3. år i træk
  • # 41 globalt på tværs af 156 rangerede programmer
  • # 15 globalt for beskæftigelsesegnethed
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Handelshøjskole i Latinamerika

5 Palmes of Excellence, Eduniversal Business School Ranking 2008-2018

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

Eduniversal Bedste Master Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master i finansiering i Latinamerika

Eduniversal Bedste Master Ranking Corporate Finance 2011-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA i Latinamerika og # 43 på verdensplan

Ranking Financial Times Executive MBA 2007-2019

Triple krone af global akkreditering

EGADE Business School har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering på vegne af de tre mest indflydelsesrige organisationer inden for global erhvervsuddannelse: AACSB, AMBA og EQUIS. Kun 1% af handelsskoler overalt i verden, ligesom EGADE, har modtaget den tredobbelte krone af international akkreditering af AACSB, EQUIS og AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

En enestående global rækkevidde

EGADE Business Schools ejer mere end 50 internationale akademiske partnerskaber med førende universiteter og handelsskoler til dobbelt- og fællesuddannelser , der repræsenterer forskellige muligheder for at erhverve internationale certificeringer samt muligheden for at studere på forskellige kontinenter. Disse partnerskaber er også vigtige for vores fakultetsudviklingsprogrammer og hjælper med at promovere internationale akademiske projekter og forskning.

Hvad adskiller EGADE?

En aktiv iværksætter tankegang

En af EGADEs kerneværdier er at opmuntre innovative ledere inden for en kultur for iværksætteri, som er blevet et særskilt træk hos dets fremragende studerende og kandidater.

Vores globale vision og erfaring

En vigtig differentierer hos EGADE er det berømte globale fokus og rækkevidde. På grund af dets partnerskaber med de mest prestigefyldte universiteter og handelsskoler i hele verden giver EGADE sine ledere, studerende og ledere en unik tilgang og erfaring med hensyn til globale virksomheders fremtid.

Et fremtrædende internationalt fakultet

Et vigtigt træk ved EGADE's akademiske erfaring er tilstedeværelsen af globalt anerkendte fakultetsmedlemmer, der er nuværende og tidligere direktører, konsulenter, offentliggjorte forfattere og forskere. Dette fakultet bringer sin omfattende ekspertise til klasseværelset, der omdanner vores undervisning, forskning og tankegang til en meningsfuld og indflydelsesrig uddannelse.

En innovativ akademisk model

Ekspertise fra fremragende lærere sammen med ledende erhvervsledere i vores akademiske programmer giver en ideel balance mellem teoretisk og praktisk viden. Vi forbereder vores studerende på en succesrig karriere ved at parre det, de lærer i klasseværelset, med reelle forretningsoplevelser, hvor teori straks bringes i praksis.

Et afbalanceret og fleksibelt format

Vores udøvende programmer og deltidsuddannelser, der er designet til studerende, der arbejder på fuld tid, giver den rette balance mellem studium, arbejde og personlige forpligtelser. Vores mål er, at vores studerende opnår både personlig og professionel succes.

En bemærkelsesværdig akademisk ledelse

Når det kommer til førende erhvervsuddannelse er EGADE handelshøjskolen # 1 i Latinamerika af flere grunde. Relevansen og innovationen af vores akademiske programmer understøttes ikke kun af globalt anerkendte placeringer, men af verdens førende akkrediteringsforeninger.

Find ud af mere om EGADE-programmer her og få forbindelse til skolen på LinkedIn , Twitter , YouTube og Facebook.

Placeringer

Mexico City

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexico

Monterrey

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Guadalajara

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Queretaro, Mexico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig