Læs den officielle beskrivelse

Om IESDE

Den Institute for Advanced Studies i Management (IESDE) Det er meget mere end en skole med speciale i den øverste ledelse business: en plads til at forvandle livet, erhverv, karriere, erhvervslivet og miljøet af iværksættere og ledere, der deltager vores programmer.

Det vil sige, den søger den integrerede udvikling af sine deltagere.

Den IESDE er at positionere sig som en leder blandt business schools i Latinamerika. I 20 år har han påvirket udviklingen og omdannelsen af ​​sine mere end 1.500 kandidater: virksomhedsledere og direktører for forskellige og prestigefyldte organisationer Puebla og regionen.

Ved afslutningen af ​​programmet, har vores deltagere haft en oplevelse, der forvandler ham og hans organisation; udvikle eller finpudse deres lederevner og lederevner, som tillader dem at bedre at tilpasse sig konstante ændringer af organisationer står over for i en global verden.

MÅL

Det grundlæggende formål med IESDE er at overføre viden og praksis for virksomhedsledelse. Også gennem ledelse af vores kandidater omdanne organisationer og dermed fremme den socioøkonomiske udvikling i Mexico bæredygtigt.

De principper, som vores arbejde er baseret på, er:

  • Forbedring af ledelse som en grundpille i den politiske aktivitet.
  • Udviklingen af ​​ledelsesmæssige færdigheder og uddannelse iværksætter.
  • Fremme disciplin med global forretning vision.
  • Gennemsyre en høj beslutning kriterium deltagere.
  • Medtag en etisk sans og social ansvarlighed i forretningsaktiviteter.
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IESDE School of Management

Den Executive Master i Financial Management-programmet henvender sig til de behov, den 'nye' finansielle verden ved at fokusere på kernekompetencer: en international orie ... [+]

Den School of Management, der tænker og bor i fremtiden.

Instituto de Estudios Superiores da Dirección de Empresas (IESDE, School of Management) har sluttet sig til GEMFM GLOBAL INC, et program, der er designet og udviklet af finansiering professorer med stor erfaring i lederuddannelse, i tæt samarbejde med finansielle fagfolk og pædagogiske eksperter. Den Executive Masters i Financial Management-program henvender sig til de behov, den 'nye' finansielle verden ved at fokusere på kernekompetencer: en international orientering, dybdegående finansiel ekspertise, og de ledelsesmæssige færdigheder og analytiske evner afgørende for et skiftende miljø. Programmet lægger vægt på de personlige lederegenskaber i den finansielle professionelle, understreger både effektivitet (få tingene gjort) og ansvar (effekt).... [-]

Mexico Puebla City
Juli 2020
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk