Instituto Tecnológico de Tijuana

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Instituto Tecnológico de Tijuana er en uddannelsesinstitution med 47 års tjeneste i virksomheden Baja California, underviser i 16 bachelorgrader og 8 kandidatuddannelser grundlagt den 17. september 1971.

mission

Bidrage til integreret uddannelse af førende fagfolk og forskere inden for innovation og teknologisk udvikling i regionen, landet og verden; med en høj følelse af socialt ansvar gennem en uddannelsestjeneste af høj kvalitet med retfærdighed og relevans.

udsigt

At være en førende institution for teknologisk videregående uddannelse, videnskabelig forskning og teknologisk udvikling i det nordvestlige del af landet med national og international fremskrivning.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

værdier

 • Medlemskab. Stolthed over at være en del af institutionen, fuldt ud identificeret, overbevist og forpligtet til teknologiens mission og vision.
 • Udfyld funktionerne og opgaverne, individuelt og i grupper, med en følelse af engagement og fokus på kvalitet.
 • Integritet. Ægthed og kongruens mellem vores værdier og opførsel.
 • Professionalisme. Vær etisk, respektfuld, kompetent og hold konstant opdateret.
 • Innovation. Tilskynde til oprettelse og udvikling af projekter, der fører til opnåelse af den institutionelle vision.
 • Socialt engagement Udfør med en ånd af service og hjælp gennem teknologisk uddannelse af miljøet.
 • Oprethold kvalitet ved hjælp af de nødvendige midler for at opnå kontinuerlig forbedring.

Arbejd med kontinuerlig forbedring af procedurer, processer, aktiviteter og ressourcestyring med det formål at give maksimal tilfredshed.

En kvalitetsuddannelse er baseret på at skabe, innovere og lede efter den mest effektive måde at udføre daglige opgaver på.

 • Vær helt ærlig, lige og retfærdig.
  At opføre sig og udtrykke sig ærligt og gennemsigtigt overfor andre, altid sætte sandheden først, skabe et miljø med tillid og fremskridt inden for det teknologiske samfund.
 • Anerkend folks rettigheder og afstå fra at fornærme eller skade dem.
  Anerkend, værdsæt og værdsæt min person såvel som andre ved at respektere grænserne for vores handlinger og altid søge at de ikke skader eller forstyrrer roen i vores omgivelser.
 • Respekter andres meninger, ideer eller holdninger, selvom de ikke stemmer overens med deres egne.
  Sætter pris på mangfoldigheden af personligheder, kulturer og fysiske varianter, der findes blandt mennesker, ved, hvordan man lytter og accepterer andre, dette er vigtigt for fredelig sameksistens, essentielt for at leve i harmoni i skole, arbejde og samfund.
 • Udfør handlinger og aktiviteter på en enestående måde og overgå vores forventninger.
  Anerkend de fremragende kvaliteter og unikke talenter i vores teknologiske samfund og støtt dem i deres faglige udvikling, så deres forbedring kommer vores samfund til gode. Sæt klare mål, der definerer de vigtigste mål som en institution og søger personlig og kollektiv forbedring.
 • Påvirke andre, få dem til at arbejde entusiastisk med at nå mål og målsætninger.
  Træne og fremme lederskab baseret på en kodeks for værdier som et integreret menneske i familie-, social-, arbejds- og akademisk felt med disciplin, loyalitet, integritet, overbevisning, ihærdighed, kongruens, troværdighed, oprigtighed, frihed og respekt.
 • Nå det foreslåede og find løsninger på de vanskeligheder, der måtte opstå.
  Vær konstant i at nå dine mål og mål, møde udfordringer og overvinde vanskeligheder med mod, uden at lade dig overvinde, tilpasse dig til omstændighederne for at opnå succes.
  • Teamwork. Arbejd sammen mod en fælles vision.
   Fremme kreativitet, motivation og kollektiv ledelse, integrering af bestræbelser på at nå fælles mål og mål; dele værdier og etiske principper, der definerer os som institution.
  • Dedikation. Vær fast i at nå et mål.
   Handle med fasthed og lidenskab, dedikér den nødvendige tid og kræfter til at udføre de relevante aktiviteter for at nå de mål og mål, der er sat for individuel og kollektiv fordel.
 • Giv ubetinget hjælp til dem, der har brug for det.
  Vær opmærksom på lokalsamfundets behov, giver det bedste af dem selv engagerede og uselviske, sammen med bestræbelser på at nå fælles mål, skabe fleksible og effektive støttenetværk, der har en positiv indflydelse på samfundsudviklingen.
  • Ligestilling mellem kønnene Lige udviklingsmuligheder for mænd og kvinder.
   Tilskynde til forsvar for lige muligheder for mænd og kvinder i overensstemmelse med deres egne specifikke betingelser, behov og karakteristika, der garanterer respekt for pluralitet og retten til adgang med retfærdighed og ligestilling brug, kontrol og fordel ved de samme aktiver og samfundets tjenester.

Kvalitetspolitik

Instituto Tecnológico de Tijuana fastlægger forpligtelsen til at implementere alle sine processer og orientere dem mod kundernes tilfredshed baseret på kvaliteten af uddannelsesprocessen, for at imødekomme deres krav gennem effektiviteten af et kvalitetsstyringssystem og kontinuerlig forbedring , i overensstemmelse med ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008.

Dette sted modtog økonomisk støtte fra diffusion af APN2016-4015-projektet kaldet BRUG AF PURPLEVAND TIL IRRIGATION AF VINYARDS OF THE GUADALUPE VALLEY.

Placeringer

Tijuana

Address
Calzada del Tecnológico,s/n
22414 Tijuana, Baja Californien, Mexico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig