Le Cordon Bleu Mexico

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem Vi Er Le Cordon Bleu er en af ​​de ældste og mest respekterede i verden af ​​gastronomi, gæstfrihed og forvaltning skoler. Navnet Le Cordon Bleu blev opfundet i det 16. århundrede af kong Henry III - da han skabte L'ordre du Saint-Esprit, som blev symboliseret ved et kryds hang på et blåt bånd. Fra hans store prestige og tradition vandt over mere end hundrede års historie. Le Cordon Bleu i øjeblikket skolen mere international anerkendelse i uddannelsen af ​​fagfolk gastronomi, kulinarisk kunst og gæstfrihed. I de sidste 20 år Le Cordon Bleu har omhyggeligt udviklet forskellige uddannelses- og træningsprogrammer specificerer alliancer og partnerskaber med førende virksomheder og institutioner i verden. Le Cordon Bleu i øjeblikket har mere end 40 skoler i 15 lande, en studerende samfund af over 20.000 elever fra 70 nationaliteter, og en fornem team af mere end 100 internationale kokke. Siden 1998 Anahuac University etablerer en vigtig alliance med Le Cordon Bleu International til at tilbyde bacheloruddannelser, kurser og eksamensbeviser i turist-gastronomisk, samme områder, som fra 2010 strækker sig til Anahuac University Network. Le Cordon BLEU INTERNATIONAL Verdens førende inden for Gastronomi, gæstfrihed og Management. Le Cordon Bleu er en verdenskendt netværk af uddannelsesinstitutioner dedikeret til at levere det højeste niveau af kulinariske og gæstfrihed instruktion gennem verdensklasse programmer. Le Cordon Bleu fortsætter med at udvikle sig ved at kombinere innovation og kreativitet med traditionen ved at skabe bachelor- og en kandidatgrad i business administration med fokus på de krav, som en sektor med voksende international gæstfrihed. Le Cordon Bleu betragtes som vogter af franske kulinariske teknik gennem sine kulinariske programmer, der fortsætter med at bevare og videregive beherskelse og påskønnelse af de kulinariske kunst, der har været hjørnestenen i fransk gastronomi i over 500 år . Vores kokke De store kokke fra Le Cordon Bleu har stor erhvervserfaring, de fleste har arbejdet i berømte restauranter og tildeles af Michelin guide og mange af dem er vindere af prestigefyldte konkurrencer. Hvert år kokke dele deres erfaringer og viden til de studerende i mere end 70 lande til at undervise de teknikker og tilberedningsmetoder, der er blevet kodificeret i Frankrig i løbet af de sidste 500 år, der giver eleverne en kulinarisk uddannelse, der kan være anvende deres viden til ethvert køkken og udvikle en succesfuld karriere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Certificates » Se Diplomas »