Læs den officielle beskrivelse

fachada

os

Tecnológico de Monterrey er en privat institution, non-profit, uafhængig og uafhængig af politiske og religiøse partier. Det blev grundlagt i 1943 takket være visionen om den mexicanske forretningsmand Eugenio Garza Sada .

Hans arbejde er støttet af civile foreninger, der består af fremtrædende ledere fra hele landet, har forpligtet sig til kvaliteten af ​​de videregående uddannelser og udvikling af Mexico.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus og har 31 kontorer og 21 internationale forbindelseskontorer. Det har til formål at træne ledere med en iværksætterånd, menneskelig fornuft og en stærk konkurrenceevne.

Institutionen i toppen af de bedste private universiteter i verden ifølge til QS World University Ranking; mens EGADE Business School betragtes som den bedste business school i Mexico og Latinamerika.

Ifølge Quacquerelli Symonds University Rankings, det er den bedste privat universitet i Mexico og i den udtalelse arbejdsgivere, Mexico 's nummer et universitet, stående på det samme niveau University of Michigan, Boston University og Duke University.

vores Forskeldiferencia

Graduate programmer og Executive Education ITESM tilbyde en værdi proposition, der inkorporerer forskellige produkter og tjenester til at bidrage til udviklingen af ​​iværksættere, internationalt konkurrencedygtige, fokuserede på forretningsmæssige resultater og en høj human fornuft ledere.

Programmerne er kendetegnet ved:

  • Kvalitetsprogrammer indhold udviklingsprogrammer undervist af højt kvalificerede lærere i viden og erfaring ..
  • Metode for undervisning og læring, der fokuserer på at løse reelle problemer på arbejdspladsen ved hjælp af værktøjer til øjeblikkelig gennemførelse.
  • Generation og integration af hold af højtydende engageret i udvikling af projekter, der bidrager til at forbedre resultaterne af deres organisationer.
  • Transformation af personer, der deltager i kurser og programmer, hvis uddannelse gør dem i stand til at nå højere niveauer af ydeevne og giver dem redskaber til at opnå en ledende rolle i opfyldelsen af målene for din virksomhed fremad.
  • Et Multicampus-system, der tilbyder national og international dækning, ud over at have alliancer med forskellige universiteter og institutioner.

Til dette og meget mere er Tecnologico de Monterrey det bedste valg i Graduate og Executive Education i Mexico.

Pædagogisk modelmodeloTecnológico de Monterrey uddannelses- og uddannelsesprogrammer er baseret på en alt = "nuværende, innovativ og avantgarde uddannelsesmodel, der bruger case-metodologi, projektudvikling og / eller oplevelsesaktiviteter, der muliggør øget produktivitet på grund af ansøgningen umiddelbar viden erhvervet og mulighed for at generere netværk.

  • Fokus peger i retning af eleven, der er ansvarlig for at generere deres egen viden, ledsaget på alle tidspunkter af sin lærer, der påtager sig rollen som guide.
  • Programmer, der understøttes af lærere med ph.d.-grad og stort potentiale ledere med en fremragende jobprofil.
  • Høj prioritet til den brug af teknologi som en facilitator i processen med undervisning og læring og, i tilfælde af mestre og doktorgrader, understrege forberedelse gennem internationale aftaler og udvekslinger med anerkendte universiteter rundt om i verden.
  • Online-programmer, der sikrer adgang til kommunikationsnetværk, samarbejde og læring blandt elever, lærere og specialister fra hele verden; samt alumni foreninger med henblik på at styrke processen for de studerendes læring.

Med dette, Tecnologico de Monterrey bidrager til at uddanne fagfolk til at møde de udfordringer, der genereres af globaliseringen og konstant forandring af videnskab og teknologi, samtidig med at åbne nye muligheder for ledere, iværksættere og forretningsfolk.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Den kandidat af Master of Computer Science kan overføre løsninger særegne for koncepter eller generelle metoder problemer og anvende generelle begreber computing til den ... [+]

beskrivelse

Teknologier relateret til datalogi, ændre sig meget hurtigt: der er en spredning af produkter både software og hardware følge af nye teorier, metoder og teknikker. Denne udvikling bringer resultater i en hastighed på forældelse i det høje område, der fører til en betydelig efterspørgsel efter menneskelige ressourcer fra tre hovedområder:

Specialister i den produktive sektor Akademikere med viden opdateret Forskning og teknologisk udvikling

Kandidatuddannelsen er en professionel, der kan ikke kun følge den hurtige teknologiske fremskridt, men bidrager også med innovative forslag inden for datalogi og dermed til at reagere på de store udfordringer i verden i dag.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science henvender sig til fagfolk inden for områder af datalogi, teknik og eksakte videnskaber primært interesseret i at forske stor effekt til at bidr ... [+]

beskrivelse

Teknologiske tendenser i den moderne verden peger på behovet for edb-systemer mere fleksible, i stand til at tilpasse sig uforudsete og usikre forhold og interaktion færdigheder. Machine læring, analyse og data videnskab samt forskellige teknikker inspireret af naturen genererer teknologi til at give edb-systemer med de førnævnte egenskaber, der vil forvandle samfund, økonomi og miljø i dette århundrede. Denne kandidat i datalogi forbereder eleverne til at være ledere i denne nye teknologiske bølge.

Legater

Den Master of Computer Science Det henvender sig til fagfolk inden for områder af datalogi, teknik og eksakte videnskaber primært interesseret i at forske stor effekt til at bidrage til viden om nogen af ​​de specielle områder af datalogi.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Det overordnede formål med dette program er at uddanne fagfolk, forandringsagenter til industrielle og akademiske sektor, der er i stand til at gøre anvendt forskning, te ... [+]

Kurset formål

Det overordnede formål med dette program er at uddanne fagfolk, forandringsagenter til industrielle og akademiske sektor, der er i stand til at gøre anvendt forskning, teknologiudvikling og teknologioverførsel inden for ingeniørvidenskab.

Rettet til

Fagfolk fra områder af teknik og eksakte videnskaber er interesseret i at forske stor effekt til at bidrage til viden om nogen af ​​de specielle områder af Ingeniørvidenskaber. Studerende ind dette program bør have fremragende akademisk baggrund, kald i viden generation, flydende kommunikation, der arbejder professionelt under strenge etiske standarder, der er åbne for nye måder at assimilering af viden og faglig praksis og de er intellektuelt nysgerrige.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Målet med Master in Engineering Management er at udvikle ledere og projektledere, specialister inden for deres videnområde. ... [+]

Generelt mål

Målet med Master in Engineering Management er at udvikle ledere og projektledere, specialister inden for deres videnområde.

Behov, ønske eller problem, der tilfredsstiller eller løser dette program

Der er en voksende interesse i branchen for ingeniører, der effektivt dirigerer, identificerer og udfører projekter under overvejelse af juridiske, etiske, lederskab, innovation og bæredygtige udviklingsprincipper. Dette observeres endnu mere i store og / eller tværnationale virksomheder, der også kræver, at ingeniører skal uddannes til at være projektledere, med en blanding af dyb teknisk viden og bløde færdigheder.

Fordele for personen

Master i Engineering Management søger at udvikle sig i en ingeniør, kommunikationsevner, ledelse og projektledelse, kombineret med specialisering i tekniske og analytiske færdigheder for at forbedre deres arbejdsområder.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
September 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Desde siempre, la educación ha enfrentado distintas áreas de oportunidad, que en ocasiones son diffíciles de cubrir por los centros educativos existentes. En la actualida ... [+]

Importancia del Emprendimiento en la Educación

Desde siempre, la educación ha enfrentado distintas áreas de oportunidad, que en ocasiones son diffíciles de cubrir por los centros educativos existentes. En la actualidad, y enmarcados en la economía y sociedad del conocimiento, estos centros tienen como prioridad formar personas con conocimientos y habilidades de distintas disciplinas, que les permita no sólo aplicarlas en diversos contextos, sino generar nuevas soluciones que coadyuven problem a los que se enfrentan día a día. Forudsæt en este tipo de situaciones, un grupo de emprendedores visionarios creó el Tecnológico de Monterrey, que desde su fundación ha mantenido y fortalecido la cultura del emprendimiento como uno de los valores claves del Instituto. De igual manera, desde su inicio, la innovación educativa se ha posicionado como factor clave de la Institución, que en diversa oportunidades se ha differentido como líder de este ámbito, tanto en México como a nivel internacional.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

I øjeblikket er information en af de mest værdifulde aktiver, både for organisationer og for enkeltpersoner, så data, privatliv, fortrolighed, integritet og tilgængelighe ... [+]

Master i cybersikkerhed

I øjeblikket er information en af de mest værdifulde aktiver, både for organisationer og for enkeltpersoner, så data, privatliv, fortrolighed, integritet og tilgængelighed af data er blevet et nødvendigt i dette samfund.

Den voksende elektroniske lagringskapacitet for alle typer information såvel som teknologi kombineret med stigningen i cybertrusler har gjort figuren af cybersikkerhedsspecialist til en uundværlig professionel for at sikre den korrekte funktion i alle typer virksomheder i dette hyperkoblet verden.

I Mexico er eksperimentets underskud alarmerende. Derfor skaber Tecnológico de Monterrey Master i cybersecurity, et program, der søger at udvikle i en ingeniør færdighederne i transformationel ledelse, såvel som faglige og analytiske færdigheder til at udføre med succes inden for cybersikkerhed.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Den store efterspørgsel at udvikle og optimere processer i industriel, fødevarer, landbrug, sundhed og molekylær diagnostik, blandt andre, har tilskyndet inkorporeringen ... [+]

Den store efterspørgsel at udvikle og optimere processer i industriel, fødevarer, landbrug, sundhed og molekylær diagnostik, blandt andre, har tilskyndet inkorporeringen af ​​bioteknologiske teknikker til generering af nye produkter og tjenester.

Således udviklingen af ​​bioteknologiske processer gavner en stor del af befolkningen givet sin bredt anvendelsesområde.

Fagfolk Kandidater fra Master of Science i Bioteknologi ITESM, er i stand til at fungere i akademiske, videnskabelige og industrielle miljøer, både ansøgning og viden generation.

Rettet til

Profesionistas kandidater områder relateret til bioteknologi, biologi, kemi, biokemi, kemi, biokemisk teknik, mad, medicin, ernæring, blandt andre.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

I de seneste årtier har Mexico blevet karakteriseret som et land med en vigtig økonomisk dimension, privilegeret geografisk placering, ung befolkning og åbenhed over for ... [+]

beskrivelse

I de seneste årtier har Mexico blevet karakteriseret som et land med en vigtig økonomisk dimension, privilegeret geografisk placering, ung befolkning og åbenhed over for globaliseringen, positionere sig som et attraktivt land for investeringer og industriel produktion sektor opnå global relevans. Løbende, virksomheder i denne sektor kræver teknologiske muligheder, der understøtter deres strategier til at forbedre sine produkttilbud, konsolidering og konkurrenceevne, uden at forsømme social ansvarlighed over for miljøet.

Kurset formål

Master of Science i Manufacturing Systems sigter:

Tog fagfolk til industrien og den akademiske verden, der som agenter for forandring, være i stand til at gøre anvendt forskning, teknologisk udvikling, innovation og teknologioverførsel inden for nyt produktdesign, avancerede materialer og produktionsprocesser. Rettet til ... [-]
Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Energi er blevet en af ​​de vigtigste at sikre konkurrenceevnen for erhvervslivet indgange, og dermed jobskabelse, i en international sammenhæng høj konkurrence. ... [+]

Energi er blevet en af ​​de vigtigste at sikre konkurrenceevnen for erhvervslivet indgange, og dermed jobskabelse, i en international sammenhæng høj konkurrence.

Master of Science i Energi giver eleverne bliver specialister på områder som effektiv anvendelse af elektrisk og termisk energi, kvalitet af elektrisk energi, elektrisk netværksanalyse anvendes på den industrielle sektor og det nationale el-system, design effektelektronik til bekæmpelse af store vindmøller, sol gårde og motorstyring. Du kan foretage tekniske - økonomiske undersøgelser på fordele og ulemper ved de forskellige elproduktion systemer til rådighed som kombinerede anlæg, vindkraft, solenergi, biomasse, og forstå de forretningsmæssige muligheder i disse områder. Emner som intelligente net, decentral produktion, fakta, SVC, er i konstant vækst i master.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Januar 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, State of Mexico, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, State of Mexico, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Department, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Region of Murcia, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, California, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador Department, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Department, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Department, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua Department, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna County, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Department, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE