Læs den officielle beskrivelse

UR består af en ny pædagogisk model, nye måder at lære; en ny vision, at projekter og øger mulighederne i samfundet U-ERRE; nye stimulerende og attraktive rum. I 2013 en omstruktureringsplan blev udarbejdet for University RegiomontanaSom omfatter en række ændringer for at udvikle sig og give højere til en verdensklasse uddannelse.

Næsten to år begynder omdannelsen af ​​universitetet, og tak til alle os i Fællesskabet U-ERRE, R udvikles fortsætte skuespil og samarbejde med samfundet, med kritisk tænkning og tager som en uddannelse base, skabelse af læring. Vi har lagt fundament:

Pædagogisk Model Processer og Service Mellemrum Kultur

Vi startede 2015 Summer Tetramestre bebuder en transformation projekt dreje vores Campus Urban Campus Center og tilføje 4.500 m2 nye rum, herunder highlight:

Learning Labs Multipurpose domstole Cafeteria og ernæringsmæssige Deli Sameksistens og rekreative områder

Jeg opgraderer Undervisning og samarbejdsforhold.

The Graduate U-ERRE er designet til at sikre relevans for arbejdsmarkedet og intervention i miljøet til at udvikle kritisk tænkning, vision omfang og proaktiv adfærd; dimensionering konkurrencedygtige beslutninger.

Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Master

Universidad Regiomontana

Logistik ekspertise, kendt som Supply Chain er rettet mod innovation og forbedring af logistikaktiviteter gennem forskning, formidling og generering af ny viden og teknol ... [+]

Master of Logistics

Logistik ekspertise, kendt som Supply Chain er rettet mod innovation og forbedring af logistikaktiviteter gennem forskning, formidling og generering af ny viden og teknologier, der svarer område af virksomheden i forbindelse med alle aktiviteter i forbindelse med den flow og transformation af varer, fra råvarer til slutbrugeren.

Beskrivelse og kompetenceprofil

Kandidater af master vil være ledere i at udvikle kreative løsninger, der tillader dem at udføre konkurrencedygtige og succes på arbejdsmarkedet.

De kan også deltage så makro eller specifikt på de punkter i forsyningskæden, dvs. alle behandlingsaktiviteter af varer og informationsstrømme i forbindelse med denne proces, der dækker en stor del af de aktiviteter, De udvikler i enhver virksomhed, såsom køb, ledelse, drift, opbevaring, emballering, shipping, distribution, etc.... [-]

Mexico Mexico Online Monterrey
July 2019
Deltid
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk