Læs den officielle beskrivelse

Den Selvstændige Universitet Chihuahua (UACH) er en videregående uddannelsesinstitution baseret i Chihuahua, Mexico. Det er den højeste sæde for læring i staten og den højere læreanstalt med flere studerende og akademiske programmer i staten Chihuahua, er også arving til den videnskabelige og litterære Institute grundlagt i 1835 Chihuahua.

UACH er en selvstændig offentlig institution for uddannelse; mission er at skabe, implementere, formidle og integrere videnoverførsel; ved hjælp af høj kvalitet universitetsuddannelser, hvis anvendelse er nyttig for samfundet og sig selv. Det fastholder sin oprindelige forpligtelse til at bidrage til den sociale udvikling og bevare, bevare og forbedre de forskellige manifestationer af kultur til fordel for en bedre livskvalitet for quiting i særlige og mexicanere generelt.

Mission, mål og værdier

mission

Vi er en offentlig institution for videregående uddannelse og socialt ansvarlig er forpligtet til at bidrage til en bæredygtig social og økonomisk udvikling af virksomheden og bevare, bevare og forbedre de forskellige manifestationer af kultur, til fordel for en bedre livskvalitet mexicanere og især Chihuahuenses.

Vi støtter opgaven med at danne hele mennesker, med universelle og kan give relevante og kreative svar til en verden i forandring værdier og skabe, implementere, formidle, overføre viden og teknologi gennem akademisk plante høj og universitetsuddannelser af anerkendt kvalitet, ansøgningen er nyttigt for samfundet og for sig selv.

MÅL

Bistå med at opbygge et samfund med bedre livskvalitet, generere, anvende og formidle viden, fremme af kultur, sport og andre aktiviteter, der fremmer dannelsen af ​​en ny mand i stand til at køre de transformationer, som samfundet krav Chihuahua.

Værdier

EFFEKTIVITET: Vi stræber efter at akademisk ekspertise i undervisning, forskning og udvidelse; at tage ansvar for at reagere på samfundets behov Chihuahua med en permanent selvkritisk holdning og et ønske om at søge efter kvalitet og produktivitet af alle institutionelle aktiviteter.

Pluralisme: Vi accepterer og anerkender den videnskabelige, kunstneriske, faglige, ideologiske og religiøse mangfoldighed.

MATCHING: Vi respekterer ideer og andres meninger, selvom de er forskellige fra vores. Vi respekterer mangfoldigheden af ​​mennesker, der udgør vores samfund.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Universidad Autonoma de Chihuahua

Programmet er rettet mod den integrerede dannelsen af ​​menneskelige ressourcer på kandidatniveau, at engagere sig i produktion, validering og / eller overførsel af viden ... [+]

Programmet er rettet mod den integrerede dannelsen af ​​menneskelige ressourcer på kandidatniveau, at engagere sig i produktion, validering og / eller overførsel af viden og uddannelse af fagfolk, er lydhøre over for innovative forslag og støttede viden til kræver løsning på problemet af animalske produktionssystemer, bæredygtig anvendelse og udnyttelse af naturressourcer i Chihuahua, Mexico og endda udenfor. For at gøre dette, at programmet udvikler sig i de studerendes forskellige generiske og speciale færdigheder i fire områder af ekspertise: Foder, Husdyravl og Genetik, Natural Resources Management and Technology af animalske produkter.

Mission og Vision

MISSION

... [-]
Mexico Chihuahua
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

DÍA DEL ESTUDIANTE 2016

Location address
Universidad Autónoma de Chihuahua
C. Escorza 900, Col. Centro

Chihuahua, Chihuahua, 31000 MX
Social Media