Universidad Europea de Monterrey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DIN RHYTHM er vores

Aldrig vil bremse din læring, her du beslutter dig dit kursus last i henhold til investeringen og den tid, du har.

UNDERVISNING UDEN GRÆNSER

Lær af den enhed, du har, og hvor du støder på.

Centrale redskaber

Den vokser med den nyeste teknologi, som altid vil finde dig.

MOTIVATION OG VIRKSOMHED

I Første Mosebog altid har du hænderne på vores formidlere, lærere og eksperter, klar til at hjælpe dig med at vokse og forbedre dine præstationer.

Vores institution:

Viden skaber FRIHED

Vi er en institution i gymnasieuddannelse, skaber vi en ny måde at læring og undervisning, så sammen skabe fremtiden for vores samfund og verden. Vi tager den teknologiske udvikling og blive vores vigtigste redskab til at forbedre kvaliteten af ​​viden, og at nogen har til rådighed de samme muligheder for at studere og opfylde drømme.

MISSION

I Første Mosebog er vi i stand til at uddanne for liv og arbejde, bekymrer vi om at opdage de færdigheder og holdninger af vores studerende til at give dem, og hver af dem vil blive en stor professionel med global tænkning og en fuldt integreret menneske med stor karakter og en overvældende personlighed til at fungere som borger, opfinder, et familiemedlem, en iværksætter eller hvad bliver.

VISION

Vi ønsker at vokse uddannelse i hele verden og være den institution, der fremmer en ny kultur for læring, hvor de eneste krav til en person til at undersøge, om deres ønske om at lære og den entusiasme, som du ser din fremtid, håb i et par år takket være Genesis, alle har de samme muligheder for at lære og gøre teknologien den vigtigste ingrediens.

VORES BASE

I Første Mosebog mener vi i omdannelsen af ​​samfundet gennem uddannelse Hvis vi ændrer modellen for uddannelse, som vi har i dag, i fremtiden vil vi have en verden bevæger sig, og hvor alle mennesker har de samme evner anvende og udføre opgaver meget vanskeligt.

Placeringer

Monterrey

Address
Boulevard Díaz Ordaz #140 piso 20
Colonia Santa María
N.L.,

CP. 64650 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: