De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Moldavien

Free International University of Moldova

Master Moldavien Chisinau September 2018

Gratis International University of Moldova (Ulim) er beliggende i centrum af hovedstaden i Republikken Moldova - Chisinau by. Tænkt som et alternativ universitet, Free International University of Moldova er en selvfinansieret og selvstændige administreres institution. Det blev grundlagt den 16. oktober 1992 ved regeringsbeslutning og er akkrediteret af Det Nationale Råd for faglig bedømmelse og Akkreditering i Republikken Moldova. Ulim er en medium-størrelse internationalt univ… [+] ersitet med omkring 6000 elever, også udenlandske, der kommer fra forskellige lande som: USA, Tyskland, Italien, Tyrkiet, Rumænien, Rusland, lande i Mellemøsten osv. Gratis International University of Moldova er en førende akademisk center og en betydelig referencepunkt i samfundet, og det overholder principperne for akademisk redelighed og kritisk tænkning. Universitetet er en af ​​de førende videregående uddannelsesinstitutioner i Republikken Moldova og Sydøsteuropa ved aktivt at bidrage gennem forskning og undervisning til udvikling og anvendelse af viden. Universitetet er en vigtig akademisk institution del af en global intellektuelle samfund arbejder hen imod at beskytte og styrke akademiske værdier, samt til at fremme mangfoldighed og internationalt samarbejde. Universitetets pædagogiske tilbud består af 42 bacheloruddannelser studier, 60 kandidatuddannelser studier, og 11 ph.d.-programmer i forskellige studieområder. Universitetets strategiske mål er at fortsætte med at opfylde behovene hos de studerende og levere innovative høj kvalitet akademiske programmer, der kan reagere i tide til samfundsmæssige spørgsmål og problemer. University stadighed samarbejder med mere end 100 prestigefyldte universiteter fra 40 forskellige lande. De grader ydet af Free International University Moldova indregnes i de fleste lande i verden. Universitetet har udviklet fælles programmer, forskningsprojekter og sommerskoler i samarbejde med kendte universiteter fra Europa, Rusland, USA, Kina, Korea, osv. Gratis International University of Moldova er et fuldgyldigt medlem af vigtige internationale universitets netværk som: EUA; IAU; AUF; IAUP og Guni. Vores universitet er medunderskriver af Magna Charta Universitatum så godt. Ulim værter flere kulturelle og sprogcentre som kinesisk Konfucius Instituttet; Korean Se Jong; Spanish midten Cervantes; British Center og andre. Universitetets kandidater og alumni bidrage effektivt til indstilling offentlige dagsorden og beslutningsprocesser, og til den internationale forskning inden for alle fagområder så godt. Mange af vores kandidater er blevet offentlige personer og kan opleves som professorer og forskere i berømte universiteter over hele verden. For flere detaljer, kan du besøge Universitets hjemmeside: www.ulim.md eller konsultere universitetets brochure [-]