International University of Monaco

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Internationale Universitet i Monaco (IUM) er beliggende i Fyrstendømmet Monaco, Monte-Carlo på den franske riviera, og er et engelsksprogligt universitet, der tilbyder bachelor-, kandidat- og postgraduate-grader i erhvervslivet specialiseret i økonomi, luksus business og international business.

Inspirerende Global Generation


Monaco Business SchoolInternational University of Monaco (IUM) udvikler succesfulde og tankevækkende ledere og iværksættere. Vi er det eneste universitet, der giver en erhvervsuddannelse fuldt ud undervist på engelsk på Cote D'Azur. Med 60 nationaliteter repræsenteret i studiekroppen og fakultetet er det den førende institution for videregående uddannelse i Fyrstendømmet Monaco.

Hvad er forskellen på IUM? Vi er stolte af vores lille klassestørrelse, hvor eleverne får individuel opmærksomhed i deres akademiske bestræbelser. Der er et højt niveau af interaktivitet mellem professorer og studerende, og vi opfordrer til innovativ og kreativ tænkning.

Vi opfordrer eleverne til at gå ud over de teorier og data, der undervises i foredragshallen ved at bruge de færdigheder, der læres i virkelige situationer. Dette giver dem mulighed for at udvikle stærke analytiske og kognitive færdigheder, der giver dem grundlag for deres udvikling som succesrige forretningsfolk.

Studerende lærer i et grundigt multikulturelt miljø, der bringer mennesker fra hele verden til at dele ideer, ændre liv og skabe muligheder på globalt plan. Vores elever tager med dem en følelse af, hvem de er i handelsverdenen, og stoler på sig selv som selvsikker forretningsfolk og iværksættere i morgen.

Monaco er en af ​​de øverste centre for erhvervslivet i Europa, samt at være kendt for at være et sikkert miljø. Vores studerende graduerer med erhvervsmæssige færdigheder, praktisk erfaring og personlig udvikling, der tjener dem til livet. Det er vores mission at inspirere den globale generation.

Placeringer

Monaco-Ville

Address
International University of Monaco
2 Ave Albert II

98000 Monaco-Ville, Monaco

Paris

Address
Groupe INSEEC
14, rue de Prony

75017 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer