Massey Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Massey Business School er en af ​​New Zealands førende og største erhvervsskoler og er placeret i top 2% globalt. Vi tilbyder verdens førende, relevant, fleksibel, forskeruddannet tertiær uddannelse, der forbereder eleverne til det første job - og videre . Som virksomhed kan du få adgang til vores relevante og aktuelle forskning og tjenester for at hjælpe din organisation med at vokse.

Vi har et stolt fundament for akademisk og administrativ kvalitet, undervisningsstudier siden 1972.

I dag er vi en førende udbyder af videregående uddannelse, forskning og uddannelse inden for business og management i de to øverste 2% af handelshøjskoler verden over. Vores vedvarende popularitet er et testamente for vores kvalitetsprogrammer, forskningsorienteret undervisning, fleksible leveringsformer og verdensklasse fakultet.

Massey Business School Māori navn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har mange betydninger: oprindeligt betød det "gammel viden", "skat", "værdifuld" eller kan også betyde mere moderne udtryk som "skole", arvestykke. I dette nye navn reflekterer vi tanken om, at vi har en skole (kura), hvor man kan forfølge (hvai) aspekter af virksomheden (pakihi).

Mission

Vi er forpligtet til fremragende og tilgængelig forskning, undervisning og engagement, der forbinder til praksis og muliggør lederskab, der bidrager til en blomstrende, velstående og bæredygtig fremtid for New Zealand og videre.

Værdier

  • Respekt for alle
  • Real-world relevans
  • Læring uden grænser
  • Forskningsorienteret tænkning

Prisvindende og internationalt anerkendt

Vores lærere er nationalt anerkendt for deres høje præstationer inden for undervisning og elevpleje. Massey Business School er også internationalt akkrediteret - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) benchmarker os i de øverste fem procent af globale erhvervskollegier. Vi er placeret i top 150-programmerne i verden til vores økonomi- og regnskabsprogrammer og i top 250 for økonomi, business og management programmer (QS rankings 2017).


Massey Business School International Study Awards

For studerende, der indskriver sig i Business-programmer på vores Palmerston North eller Wellington campus. Præmierne er for op til $ 15.000 for bachelorprogrammer og op til $ 10.000 for Postgraduate Programs.

Find ud af mere og anvend

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master of Management

Online på universitet Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder March 2019 New Zealand Palmerston North Auckland Wellington + 4 mere

Massey University's Master of Management vil give dig et internationalt perspektiv på ledelse og forretning, baseret på dine kommunikationsevner for at lære at arbejde med ledelse på højt niveau. [+]

Massey University's Master of Management vil give dig et internationalt perspektiv på ledelse og forretning, baseret på dine kommunikationsevner for at lære at arbejde med ledelse på højt niveau.

Internationalt anerkendte

Massey's Master of Management er en internationalt anerkendt kvalifikation. Du vil lære af vores forretningseksperter - Massey University er den største og en af ​​de mest respekterede lederskoler i New Zealand.

Denne mester kræver, at du har en bachelorgrad, men det behøver ikke at være på et forretningsmæssigt emne.

Lær af ledende forretningseksperter

Massey Business School er et af landets førende og største handelshøjskoler - det er placeret blandt de to øverste procent af handelsskoler globalt og er AACSB akkrediteret.... [-]


Master of Professional Accounting og Finance

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 6 år March 2019 New Zealand Auckland Wellington + 3 mere

Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad i New Zealand, der kombinerer de vitale forretningsdiscipliner for regnskab og finansiering. [+]

En af en slags

Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad i New Zealand, der kombinerer de vitale forretningsdiscipliner for regnskab og finansiering.

Master of Professional Accounting og Finance (MPAF) er den eneste kandidat kvalifikation i New Zealand godkendt af CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University er et af kun 130 partneruniversiteter rundt omkring i verden for at indgå en partnerskabsaftale med CFA

Forhøj din karriere

Master of Professional Accounting og Finance viser en forpligtelse til at opnå de forretningsmæssige muligheder, der er eftertragtede af potentielle arbejdsgivere. Det vil bygge på din tidligere undersøgelse og / eller praktisk erhvervserfaring for at hjælpe dig med at udvikle en fremragende forståelse af regnskabs- og finansprincipper og praktiske anvendelser. Det er den eneste kandidats kvalifikation, hvor din undersøgelse dækker begge disse discipliner.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, New Zealand

Adresse, linje 1 Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, New Zealand

Adresse, linje 1 Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, New Zealand