Massey Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Massey Business School er en af ​​New Zealands førende og største erhvervsskoler og er placeret i top 2% globalt. Vi tilbyder verdens førende, relevant, fleksibel, forskeruddannet tertiær uddannelse, der forbereder eleverne til det første job - og videre . Som virksomhed kan du få adgang til vores relevante og aktuelle forskning og tjenester for at hjælpe din organisation med at vokse.

Vi har et stolt fundament for akademisk og administrativ kvalitet, undervisningsstudier siden 1972.

I dag er vi en førende udbyder af videregående uddannelse, forskning og uddannelse inden for business og management i de to øverste 2% af handelshøjskoler verden over. Vores vedvarende popularitet er et testamente for vores kvalitetsprogrammer, forskningsorienteret undervisning, fleksible leveringsformer og verdensklasse fakultet.

Massey Business School Māori navn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har mange betydninger: oprindeligt betød det "gammel viden", "skat", "værdifuld" eller kan også betyde mere moderne udtryk som "skole", arvestykke. I dette nye navn reflekterer vi tanken om, at vi har en skole (kura), hvor man kan forfølge (hvai) aspekter af virksomheden (pakihi).

Mission

Vi er forpligtet til fremragende og tilgængelig forskning, undervisning og engagement, der forbinder til praksis og muliggør lederskab, der bidrager til en blomstrende, velstående og bæredygtig fremtid for New Zealand og videre.

Værdier

  • Respekt for alle
  • Real-world relevans
  • Læring uden grænser
  • Forskningsorienteret tænkning

Prisvindende og internationalt anerkendt

Vores lærere er nationalt anerkendt for deres høje præstationer inden for undervisning og elevpleje. Massey Business School er også internationalt akkrediteret - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) benchmarker os i de øverste fem procent af globale erhvervskollegier. Vi er placeret i top 150-programmerne i verden til vores økonomi- og regnskabsprogrammer og i top 250 for økonomi, business og management programmer (QS rankings 2017).


Massey Business School International Study Awards

For studerende, der indskriver sig i Business-programmer på vores Palmerston North eller Wellington campus. Præmierne er for op til $ 15.000 for bachelorprogrammer og op til $ 10.000 for Postgraduate Programs.

Find ud af mere og anvend

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master of Management

Online på universitet Fuldtid Deltid 18 - 60 måneder February 2019 New Zealand Palmerston North Auckland Wellington + 4 mere

Master of Management er en professionel kvalifikation, der er designet til at øge din virksomheds viden til at hjælpe dig med at flytte op i dit karrierehierarki eller foretage karriereændringer. [+]

Tag det næste skridt

Master of Management er en professionel kvalifikation, der er designet til at øge din virksomheds viden til at hjælpe dig med at flytte op i dit karrierehierarki eller foretage karriereændringer.

Ledelsen involverer både at kunne arbejde selvstændigt og træffe ledelsesbeslutninger, men også at kunne arbejde med og direkte teams af mennesker. Disse mennesker kunne være inden for din organisation eller eksterne kunder og interessenter. Master of Management studieprogrammet arbejder sammen med dig for at hjælpe med at udvikle disse færdigheder samt specialiserede forretningsmuligheder i din godkendelse af valg.

Det er en relevant, moderne kvalifikation med en unik kerne af kurser, der fokuserer på de vigtigste forretningsmæssige kompetencer i kommunikation, forståelse af aktuelle emner i erhvervslivet og om de grundlæggende principper for den store, du har valgt. Dette giver dig en solid platform for viden at bygge videre på i dine særlige områder.... [-]


Master of Professional Accounting og Finance

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 6 år August 2019 New Zealand Palmerston North Auckland + 3 mere

Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad i New Zealand, der kombinerer de vitale forretningsdiscipliner for regnskab og finansiering. [+]

En af en slags

Deltag i det eneste masters program i New Zealand, godkendt af Chartered Financial Analysts (CFA). Master of Professional Accounting og Finance er den eneste kandidatgrad i New Zealand, der kombinerer de vitale forretningsdiscipliner for regnskab og finansiering.

Master of Professional Accounting og Finance (MPAF) er den eneste kandidat kvalifikation i New Zealand godkendt af CFA (Chartered Financial Analysts). Massey University er et af kun 130 partneruniversiteter rundt omkring i verden for at indgå en partnerskabsaftale med CFA.

Forhøj din karriere

Master of Professional Accounting og Finance viser en forpligtelse til at opnå de forretningsmæssige muligheder, der er eftertragtede af potentielle arbejdsgivere. Det vil bygge på din tidligere undersøgelse og / eller praktisk erhvervserfaring for at hjælpe dig med at udvikle en fremragende forståelse af regnskabs- og finansprincipper og praktiske anvendelser. Det er den eneste kandidatkvalifikation, hvor dit studie dækker begge disse discipliner.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand
4442 Palmerston North, Manawatu-Wanganui, New Zealand

Adresse, linje 1 Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745
Auckland, Auckland, New Zealand

Adresse, linje 1 Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand
Wellington, Wellington, New Zealand