Læs den officielle beskrivelse

Prisbelønnet uddannelse designet af industrien og leveret af fagfolk

Media Designskole er New Zealands mest tildelt tertiær institut for digitale og kreative teknologi kvalifikationer.

Specialiseret i undervisningen i industri-standard færdigheder og viden, Media Design School giver en levende og energisk kreativ kultur for studerende fra hele verden.

Vores medier design programmer er blevet udviklet af branchefolk og undervisere, tage højde for en række erfaringer niveauer, og er begge yderst relevant og produktion-orienteret.

Media Design School kandidater går på at arbejde i verdens førende design, spiludvikling, film og animation studios og har bidraget til blockbuster film herunder The Hobbit, Avatar, King Kong og film fra Ringenes Herre trilogien.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Media Design School

Master of Design er velegnet til nyuddannede i et design-relaterede disciplin eller industriens fagfolk, der har seks eller flere år i den kreative industri. ... [+]

Den Master i Design er velegnet til nyuddannede i et design-relaterede disciplin eller industriens fagfolk, der har seks eller flere år i den kreative industri.

Arbejde i et simuleret industri miljø, vil vores ph.d.-studerende blive udfordret til at forske relevante ideer, problem-løse, og skabe designløsninger som svar på en række virkelige verden trusser. Disse trusser kræver vores studerende til at arbejde sammen med andre for at skabe en bred vifte af digitale og kreative produkter, tjenester og tilgange på tværs af en lang række medieplatforme.

Dette projekt-baserede tværfaglige tilgang betyder, at kandidater vil gennemføre programmet med en imponerende portefølje fyldt med praktiske og relevant erhvervserfaring at vise til deres nuværende eller potentielle arbejdsgivere.... [-]

New Zealand Auckland USA San Diego Italien Milano Thailand Bangkok Australien Adelaide  + 6 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
30 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Video Walkthrough - Media Design School, Auckland

Welcome to Media Design School