University of Otago - Wellington Department of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen fra rektor

Tēnā koutou katoa - Jeg byder dig varmt velkommen til New Zealands første universitet, der blev grundlagt i 1869. University of Otago giver et forskningsledt læringsmiljø, der er uden sidestykke med et rigt fortjent omdømme for ekspertise.

Her på Otago har du hidtil usete muligheder. Du vil blive undervist af internationale eksperter på deres områder; du vil få en verdensklasse kvalifikation, og du vil være i stand til at bidrage til banebrydende forskning. Studieoplevelsen på Otago er usædvanlig. Du vil deltage i en forskelligartet befolkning på godt over 20.000 studerende fra omkring New Zealand og mere end 100 nationer rundt om i verden. Det er vigtigt, at du får mulighed for at definere dig selv og vælge din egen retning i livet. Ti tusinder af Otago-kandidater bor nu i alle verdens hjørner, hvor mange bidrager til lov, sundhed, videnskab, erhvervsliv og regering. Mange af New Zealands mest berømte kunstnere, noveller, digtere og ledere modtog også deres start på Otago.

På universitetet i Otago har du mulighed for at studere videnskab, sundhedsvidenskab, humaniora og handel. De fleste af jer vil studere på Dunedin campus og bo i en af de 15 velindrettede og venlige boliger, eller i en af de mange karakterfyldte lejligheder i de omkringliggende gader. På din bageste dør finder du foredrag teatre udstyret med den nyeste teknologi, vores prisbelønnede bibliotek, fantastiske studiepladser og fantastiske sportsfaciliteter, herunder et førsteklasses overdækket stadion. Dunedin er den eneste rigtige universitetsby i New Zealand, og et levende studerende samfund omgiver det akademiske centrum.

Vi opfordrer kraftigt eleverne til at gennemføre postgraduate studie på Otago; vi har en højere andel af ph.d. studerende end noget andet universitet i New Zealand. Vi har også sundhedsvidenskab campus i Christchurch og Wellington, et center i Auckland, og en lille campus for College of Education i Invercargill. Vi har partneruniversiteter rundt om i verden, og vi fremmer talrige studentudvekslinger. Vores forskere samarbejder ofte med eksperter i andre lande, og en stor del af vores forskning kan bære på problemer, der står overfor New Zealand og andre dele af verden. Vi arbejder tæt sammen med Ngāi Tahu, Māori-folkene på Sydøen, og vi nyder stærke forbindelser med andre iwi.

Jeg er stolt af at lede dette meget fine universitet. Jeg håber, at du nyder din oplevelse her og forstår alle de mange muligheder, der tilbydes; de er dine til at tage. Jeg er også overbevist om, at du vil gøre livslange venner, mens du er her. Efter at have forladt, med en velfortjent grad i hånd, vil universitetet i Otago og den smukke by Dunedin fortsætte med at besætte et særligt sted i dit liv. Jeg ønsker dig alt det allerbedste.

Professor Harlene Hayne - vicekansler

Placeringer

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, New Zealand

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: