The University of Waikato

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studerende ved The University of Waikato , New Zealand. The University of Waikato er et moderne, innovativt universitet med stor ambition.

Vi tilbyder fleksible studiemuligheder med fokus på at bevise erhvervserfaring gennem praktikophold, praktikophold og case-studieprojekter.

Vores universitet har hjem til 12.500 studerende, herunder over 2.500 internationale studerende fra mere end 86 lande. Vi er et af New Zealands førende forskningsuniversiteter, der består af otte fakulteter og skoler, der tilbyder en bred vifte af fag.

Vores vigtigste campus er baseret i byen Hamilton på New Zealands nordø. På campus finder du en afslappet og venlig atmosfære og en række serviceydelser og faciliteter, inklusive vores avancerede studentcenter, fantastiske sportsfaciliteter og et antal caféer og spisesteder.

I Tauranga udvider vi vores uddannelsestilbud og har opført et avanceret campus i Taurangas centrale forretningsdistrikt. Klasserne begyndte i begyndelsen af 2019. Tauranga tilbyder en afslappet kyststil i nærheden af nogle af New Zealands smukkeste strande. Regionen har en blomstrende økonomi med New Zealands største eksporthavn og indsutries af gartnerier og kiwifrugter.

Mange internationale studerende vælger at studere ved universitetet for et eller to semestre af studerende i udlandet og overføre de akademiske kreditter, de har opnået ved Waikato mod deres grad på deres hjem universitet.

På The University of Waikato får de studerende en kvalitetsuddannelse, der anerkendes globalt, samtidig med at de nyder en unik og fuld universitetsoplevelse i et land, der er kendt for innovativ tænkning og et fantastisk naturmiljø. 35033_Hamilton_city.jpg

Embracing Māori identitet

The University of Waikato skiller sig ud fra andre universiteter, fordi det omfavner sin stærke maori-identitet og arv som centrale træk ved dets særpræg. Universitetet ligger i Waikato-folket og Kīngitanga (Māori-kongen) hjemland og når ud til de mange iwi (stammer) på Nordøen. På campus er der kaupapa Māori-relaterede begivenheder, der afholdes hele studieåret for både Māori og ikke-Māori-studerende. Alle internationale studerende er velkomne til campus på en pōwhiri (velkomst) på Te Kohinga Mārama marae (mødested) og vil føle indflydelsen fra den moriiske kultur lige fra det øjeblik de træder på campus.

35031_computer_labs.jpg

Kvalitetsuddannelse

Vores institution står stolt på verdensfasen inden for uddannelse, forskning og elevoplevelse. Studerende kan være overbevist om, at en University of Waikato kvalifikation vil sætte dem op for, hvor verden går.

  • Rangeret 266 - QS World University Rankings 2020, en forbedring på 135 steder på seks år
  • 72. i verden for forskningskvalitet og -påvirkning - QS World University Ramkings 2012
  • Elleve fagområder, der er rangeret til top 300 i verden (QS World University Rankings efter emne 2019).

60234_2.png

Hvorfor Waikato er anderledes

  • Vores mindre klassestørrelser giver eleverne en-til-en læringsmuligheder fra vores prisbelønnede foredragsholdere.
  • Studerende har mulighed for at deltage i praktisk læring og praktikophold på tværs af alle programmer.
  • Vi har specifikt designet masteruddannelser, der kan gennemføres i så lidt som 12 måneder af fuldtidsstudiet.
  • Studerende kan studere på campus i Hamilton eller Tauranga, og de fleste af vores programmer er tilgængelige for at starte i marts eller juli hvert år. Der er også seks ugers kondenserede kurser i november og januar, som kan hjælpe eleverne med at komme videre i deres studier.

35032_b117_hamilton-nightlife.jpgFor mere information besøg waikato.ac.nz eller email international@waikato.ac.nz.

  • Etableret: 1964
  • Sted: Hamilton
  • Studerende: 12.500

Placeringer

Hamilton

Address
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

3240 Hamilton, Waikato, New Zealand

Tauranga

Address
Physical
101-121 Durham Street
Tauranga 3110

Postal (via Hamilton):
Private Bag 3105
Hamilton 3240
New Zealand

3110 Tauranga, Bay Of Plenty, New Zealand

Programmer