Læs den officielle beskrivelse

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studerende ved The University of Waikato , New Zealand. The University of Waikato er et moderne, innovativt universitet med stor ambition.

Vi tilbyder fleksible studiemuligheder med fokus på at bevise erhvervserfaring gennem praktikophold, praktikophold og case-studieprojekter.

Vores hovedcampus er baseret i Hamilton, New Zealands nordlige ø og er hjemsted for 12.500 studerende, herunder omkring 2.000 internationale studerende fra mere end 70 lande. Vi er en af ​​New Zealands førende forskningsuniversiteter, der består af otte fakulteter og skoler, der tilbyder en bred vifte af emner.

I Tauranga udvider vi vores uddannelsesopgaver og bygger en topmoderne campus i Taurangas kerneforretningsdiscrimi. Klasser begynder i begyndelsen af ​​2019. Tauranga byder på en afslappet kystlivsstil nær nogle af New Zealands smukkeste strande. Regionen har en blomstrende økonomi med New Zealands største eksporthavn og insutries af gartneri og kiwi frugt.

Mange internationale studerende vælger at studere ved universitetet for et eller to semestre af studerende i udlandet og overføre de akademiske kreditter, de har opnået ved Waikato mod deres grad på deres hjem universitet.

På The University of Waikato får eleverne en kvalitetsuddannelse, der anerkendes globalt, samtidig med at de nyder en unik og fuld universitetsoplevelse i et land, der er kendt for innovative tanker og et fantastisk naturmiljø.

Embracing Māori identitet

The University of Waikato skiller sig ud fra andre universiteter, fordi det omfatter sin stærke Māori identitet og arv som hovedtræk ved dets særpræg. Universitetet ligger i hjemlandet for Waikato-folkene og Kīngitanga (Māori King) og strækker sig ud til de mange iwi (stammer) på Nordøen. På campus er der købapa Māori-relaterede begivenheder holdt i løbet af akademiet for både Māori og ikke-Moriori studerende. Alle internationale studerende er velkomne til campus på en pōwhiri (velkommen) på Te Kohinga Mārama marae (mødested) og vil mærke indflydelsen fra Māori kultur fra det øjeblik de træder på campus.

Kvalitetsuddannelse

Vores institution står stolt på verdensfasen inden for uddannelse, forskning og elevoplevelse. Studerende kan være overbevist om, at en University of Waikato kvalifikation vil sætte dem op for, hvor verden går.

 • Kvalificeret 274 - QS World University Rankings 2019, en forbedring på 127 pladser om fem år
 • 92. i verden for forskningskvalitet og indflydelse - QS World University Ramkings 2019
 • Tretten emneområder, der er blevet placeret i top 300 i verden (QS World University Rankings efter emne 2018).
 • Hospitality and Leisure Management rangeret i 47. i verden.

60234_2.png

Hvorfor Waikato er anderledes

 • Vores mindre klassestørrelser giver eleverne en-til-en læringsmuligheder fra vores prisbelønnede foredragsholdere.
 • Studerende har mulighed for at deltage i praktisk læring og praktikophold på tværs af alle programmer.
 • Vi har specifikt designet masteruddannelser, der kan gennemføres i så lidt som 12 måneder af fuldtidsstudiet.
 • Studerende kan studere på campus i Hamilton eller Tauranga, og de fleste af vores programmer er tilgængelige for at starte i marts eller juli hvert år. Der er også seks ugers kondenserede kurser i november og januar, som kan hjælpe eleverne med at komme videre i deres studier.

For mere information besøg waikato.ac.nz eller email international@waikato.ac.nz.

 • Etableret: 1964
 • Sted: Hamilton
 • Studerende: 12.500
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

The University of Waikato

Er du interesseret i en karriere undervise i engelsk som andetsprog i udlandet, på universitetsniveau? Nogle lande, såsom dem i Asien, kræver, at du har en Masters-niveau ... [+]

Master of Arts (Applied)

Er du interesseret i en karriere undervise i engelsk som andetsprog i udlandet, på universitetsniveau? Nogle lande, såsom dem i Asien, kræver, at du har en Masters-niveau kvalifikation til at gøre dette. Waikato Master of Arts (Applied) giver dig den kvalifikation, du har brug for.

Du vil fuldføre Waikato Master of Arts (Applied) (MA (Applied)) ved at studere papirer om specialiserede emner. Dine studier vil give dig de færdigheder, du har brug for at arbejde i udlandet. Du har måske allerede være at arbejde i et andet område af sprogundervisningen i New Zealand og tænker på overskriften i udlandet, så du gerne vil vinde den kvalifikation, du har brug for at gøre dette.... [-]

New Zealand Hamilton
Marts 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Arts involverer avancerede studier i en Arts emne og er beregnet til dem, der ønsker at uddybe deres viden om dette emne. Graden omfatter også en væsentlig del ... [+]

Humanistisk kandidat (cand.mag.)

Master of Arts involverer avancerede studier i en Arts emne og er beregnet til dem, der ønsker at uddybe deres viden om dette emne. Graden omfatter også en væsentlig del af uafhængig forskning. Master of Arts måske taget inden for Faculty of Arts and Social Sciences eller fakultetet for Maori og Indigenous Studies.

Master of Arts i henhold til Faculty of Arts and Social Sciences

Søger du evnen til at tænke kritisk og kommunikere godt? En Master of Arts (MA) fra Waikato vil lære dig færdigheder til at arbejde selvstændigt og se et større projekt til dørs. Det er egenskaber, der er meget efterspurgt af arbejdsgiverne.

Tilmelding i en MA giver dig mulighed for at engagere sig i uafhængige (men overvåget) forskning i en eller flere af en bred vifte af Arts fag. Dimitteret med en MA giver dig en gateway til en højere forskning grad eller til en bred vifte af karrieremuligheder.... [-]

New Zealand Hamilton
June 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

The University of Waikato

Master of Science er værdsat for sin fleksibilitet og ekspertise, og kan skræddersys til dine behov. Du kan vælge dine papirer fra en række emner og blandingen af ​​fors ... [+]

Master of Science

Master of Science er værdsat for sin fleksibilitet og ekspertise, og kan skræddersys til dine behov. Du kan vælge dine papirer fra en række emner og blandingen af ​​forskning og underviste papirer er tilpasses dine interesser og mål.

Master of Science (MSc) tager normalt 12-18 måneders fuldtidsstudier at fuldføre. Graden kræver 180 point, hvilket består af 90 punkter i underviste papirer og en 90-punkts-afhandling (forskningsprojekt). Denne balance af afhandlinger til underviste papirer kan ændres med tilladelse fra graduate koordinatoren i dit valgte disciplin.

Undersøgelse en MSc på Waikato University og du vil nyde mere lab og feltarbejde, mere en-til-en tid med top akademikere og adgang til forskning i verdensklasse udstyr. Vores store kontakter i industrien vil også betyde spændende samarbejder med lokale, nationale og internationale virksomheder og organisationer.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

En Master of Science (Teknologi) er normalt en to-årig avanceret studieprogram, som bygger på din viden fra HA (Tech) grad. Det svarer til kandidatuddannelsen, men har t ... [+]

Master of Science (Teknologi)

En Master of Science (Teknologi) er normalt en to-årig avanceret studieprogram, som bygger på din viden fra HA (Tech) grad. Det svarer til kandidatuddannelsen, men har to vigtige forskelle - det kombinerer undervist papirer med en anvendt eller industriel forskning afhandling eller en disputats, og det omfatter to papirer om industriel teknologi og innovation.

Master of Science (Teknologi) (MSc (Tech)) grad vil give dig avancerede tekniske evner er relevante for dit område af specialisering. Det vil give dig en stor dybde og bredde af viden inden for videnskab og teknologi, især med hensyn til teknologiske problemstillinger i den industrielle sektor i New Zealand økonomi.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

The University of Waikato

Studerer til Master of Cyber ​​Security giver dig mulighed for at udvikle de færdigheder, du har brug for at blive en specialist på dette område. Der er en stigende inter ... [+]

Føreren af ​​Cyber ​​Security

Studerer til Master of Cyber ​​Security giver dig mulighed for at udvikle de færdigheder, du har brug for at blive en specialist på dette område. Der er en stigende international efterspørgsel efter uddannet cyber sikkerhed fagfolk, og kandidater fra dette program hjælper opfylder den newzealandske regerings Cyber ​​Security Strategy. Denne master er den første af sin art, der skal tilbydes i New Zealand.

Når du arbejder hen imod din Master of Cyber ​​Security (MCS), vil du udvikle en grundig forståelse af de tekniske, juridiske, politiske og ledelsesmæssige aspekter af internetsikkerhed. Du vil lære om cloud computing teknologier og edb-infrastruktur, samt loven om cybersikkerhed.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Dette internationalt anerkendte kandidatgrad vil forberede dig til at lancere en professionel karriere i regnskab efter bare 14 måneders undersøgelse. Start din akademisk ... [+]

Føreren af ​​professionelt regnskabssystem

Dette internationalt anerkendte kandidatgrad vil forberede dig til at lancere en professionel karriere i regnskab efter bare 14 måneders undersøgelse. Start din akademiske rejse mod at blive en statsautoriseret revisor i dag.

The Master of Professional Regnskab (MPAcct) er designet specielt til studerende, der aldrig har studeret tegner før på universitetsniveau, men allerede har en bachelorgrad i et andet fagområde, såsom kunst, undervisning, jura eller økonomi.

Det giver en faglig kvalifikation, der er anerkendt og respekteret af arbejdsgivere i New Zealand og resten af ​​verden, hvilket gør det nemmere at finde arbejde i udlandet.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

The Master of Rådgivning er en internationalt anerkendt rådgivning grad. Anerkendt bredt som den første grad at indføre et program helt i narrativ terapi, dette er din mu ... [+]

Master i Rådgivning

The Master of Rådgivning er en internationalt anerkendt rådgivning grad. Anerkendt bredt som den første grad at indføre et program helt i narrativ terapi, dette er din mulighed for at udvikle faglige færdigheder godt funderet i konstruktivistiske teorier.

The Master of Rådgivning (MCouns) er etableret som et flagskib grad, der har set 92% af kandidaterne i det forløbne seks år gevinst vellykket beskæftigelse.

Graden er specielt designet til professionelle rådgivere eller vejledere interesseret i lederevner i New Zealand rådgivning erhverv.

Programmet har en central undervisning fokus på at levere oplevelser, hvor du yderligere kan udvikle din faglige holdninger, viden og kompetencer inden for områderne rådgivning, gruppeledelse, mægling og praktiserende forskning. Du vil opgradere med et højt niveau af viden og forståelse gennem fortællingen praksis dette program er kendt for.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

En Master of Social Sciences (MSocSc) bygger på Bachelor eller Honours kvalifikation du allerede har opnået. Når du studerer for din MSocSc, vil du fokusere på dit foretr ... [+]

En Master of Social Sciences (MSocSc) bygger på Bachelor eller Honours kvalifikation du allerede har opnået. Når du studerer for din MSocSc, vil du fokusere på dit foretrukne samfundsvidenskabelige fagområde, og du vil fordybe dig i et højt uddannelsesprogram. Du vil lære de nyeste forskningsteknikker og blive opdateret om den seneste udvikling inden for viden om dit valgte felt.

Du vil forberede dig til en afhandling eller afhandling, så vil du gennemføre en betydelig mængde af din egen uafhængige forskning. Hvis du tror, ​​at du måske vil udfylde en doktorgradskvalifikation senere, kan du udfylde en MSocSc til det næste niveau af akademisk studie.

Når du vokser din viden om dit valgte emneområde, vil du raffinere dine intellektuelle evner, især din evne til at tænke kritisk, problemløse og analysere. Dette vil gøre det muligt for dig at forberede lederskabsroller i felter relateret til dit fagområde.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Vil du gøre en reel forskel for samfundet? Med Master of Security and Crime Science udvikler du de færdigheder, der kræves for at blive førende inden for sikkerhed, intel ... [+]

Vil du gøre en reel forskel for samfundet? Med Master of Security and Crime Science udvikler du de færdigheder, der kræves for at blive førende inden for sikkerhed, intelligens og kriminalitetsforebyggende områder i den offentlige og private sektor.

Du vil kombinere færdigheder fra forskellige discipliner som statistik, datalogi, geografiske informationssystemer, befolkningsstudier, psykologi og ledelse. Du udvikler analytiske og kreative metoder til at håndtere kriminalitet i virkeligheden og forbedre sikkerheden i et stadigt skiftende samfund.

Denne grad vil give en Pathway til en karriere inden for politikudvikling, kriminalitet eller ulykkesopdagelse og analyse i både den offentlige og private sektor. De færdigheder, du får fra graden, vil gøre det muligt for dig at fremme og forbedre sikkerhed og sikkerhed i samfundet.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kultur ... [+]

Master of Health, Sport og Human Performance vil sætte dig i gang med en forskningsbaseret kvalifikation, der vil lære dig at kritisk undersøge, hvordan politiske, kulturelle, sociale og økonomiske faktorer påvirker sportens, motionens og fritidets betydning og karakter.

Studerende Master of Health, Sport

The University of Waikato Health, Sports and Human Performance Department har verdensberømte aktive forskere og foredragsholdere, der har international ekspertise og omdømme. Også vores forskningsgruppe om de kritiske studier af sport og fysisk kultur er en af ​​de højest ansete i verden, især i studiet af action- og eventyrsporter.

Du vil arbejde i vores højteknologiske laboratorier ved Cambridge Avantidrome eller The University of Waikato Adams Center for Høj Ydeevne i Tauranga og vil drage fordel af vores samarbejdsrelationer etableret med lokale organisationer. Disse partnerskaber skaber muligheder for dig at forbinde med elite atleter og hold til forskning, herunder; Waikato Chiefs, BoP Magic, Cykling NZ og samfundsorganisationer som Parafed, Handicap Waikato og Sports Waikato.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
12 - 18 år
Online
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Information Technology på University of Waikato bevæger dig ud over det teoretiske igennem til overvåget projektbaseret læring og on-the-job erfaring med en ind ... [+]

Master i Sundhedsinformatik

Master of Information Technology på University of Waikato bevæger dig ud over det teoretiske igennem til overvåget projektbaseret læring og on-the-job erfaring med en industri partner.

Kurset vigtigste funktion er branchens praktik (FMCS596) papir, som giver dig brancheerfaring i en hel semester. Som praktikant vil du blive mentor og understøttes af din arbejdsgiver og University vejleder, mens du arbejder på en virkelige verden problem i en industri hold indstilling.

Den MInfoTech blev udviklet som en del af Auckland ICT Graduate School, Et fælles initiativ mellem universitetet i Waikato og University of Auckland, for at udvikle branchens klar IKT-eksperter. Formålet med programmet er at imødekomme den eksplosive efterspørgsel efter højt kvalificerede netværk og data fagfolk, kodere, system arkitekter, webudviklere og andre arbejdsrelaterede klar ikt-fagfolk. Teknologi er den hurtigst voksende sektor i New Zealand og med en $ 1.3 billioner forventede vækst i den globale ikt-industrien 2013-2020, den MInfoTech forbereder dig til at få mest ud af de betydelige muligheder i denne industri.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

The Master of Undervisning og Læring (primær, sekundær) er et intensivt etårigt program, der forbereder de studerende med specialiserede færdigheder og øget viden undervi ... [+]

Master i undervisning og læring

The Master of Undervisning og Læring (primær, sekundær) er et intensivt etårigt program, der forbereder de studerende med specialiserede færdigheder og øget viden undervisning i primære, sekundære eller Maori medium Kura eller wharekura indstillinger.

Dette program, tilgængelig på engelsk eller maori Medium, udvikler elevernes kritisk forståelse af forskningsbaserede pædagogiske tilgange, læringsteori, forespørgsel færdigheder og indhold viden, så de er i stand til effektivt at undervise forskellige elever i New Zealand skoler.

Studerende også få værdifuld praktisk erfaring, der arbejder mindst 40 uger af året i en række forskellige indstillinger klasseværelset, med den professionelle støtte fra fakultetets undervisere og mentor lærere.... [-]

New Zealand Hamilton
Januar 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Du kommer til at arbejde i teams for at udvikle en iværksætterkultur start-up virksomhed, og derefter pitche din forretningsidé til eksperter i branchen. "Waikato Univ ... [+]

Du kommer til at arbejde i teams for at udvikle en iværksætterkultur start-up virksomhed, og derefter pitche din forretningsidé til eksperter i branchen. "Waikato Universitets business school er fantastisk med støtte fra medarbejdere og studerende".

Dette er en global benchmark af kvalitet i undervisning og forskning, opnås ved mindre end 1% af verdens business schools.

Du kan søge om MBM, hvis du har:

En bachelorgrad i alle fag disciplin, eller tilsvarende, fra et godkendt universitet Opnået en B-minus karaktergennemsnit eller over i det sidste år af din uddannelse.

Adgang til dette program kan være genstand for færdiggørelsen af ​​enhver kvalificerende papirer, eller kan kræves ekstra arbejde. ... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Dette program er til uddannelsesmæssige praktikere, som er kandidater og ønsker at forbedre deres færdigheder, viden og karrieremuligheder i uddannelse. Udvikling af færd ... [+]

Master of Education

Dette program er til uddannelsesmæssige praktikere, som er kandidater og ønsker at forbedre deres færdigheder, viden og karrieremuligheder i uddannelse. Udvikling af færdigheder i ledelse i pensum, pædagogik eller udviklingspolitik, fordelene omfatter avancement og udvikling af ekspertise i et specifikt område i pædagogisk praksis.

Målret din studie mod dit område af faglig ekspertise.

Studerende er forpligtet til at gennemføre 180 point af undervises papirer, et forskningsmetoder papir (30 point) og mindst 30 point for forskning.

Komplet kursusaktiviteter i et tempo, der passer dig - deltid, mens du arbejder, eller på fuld tid over et kalenderår.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Denne forskning-fokuseret grad er designet til kandidater, der ønsker at gøre yderligere forskning og udvikle en innovativ løsning på en teknisk spørgsmål. Excellence i a ... [+]

Master of Engineering

Denne forskning-fokuseret grad er designet til kandidater, der ønsker at gøre yderligere forskning og udvikle en innovativ løsning på en teknisk spørgsmål. Excellence i avancerede tekniske projektering, forskning og udvikling færdigheder er centrale elementer i den grad.

Som en Master of Engineering (ME) opgradere vil du have mulighed for enten at søge arbejde som professionel ingeniør, eller starte en forskerkarriere.

ME tager normalt 12 måneder at gennemføre fuld tid. Den bygger på forudgående undersøgelse på bachelorniveau, såsom den fireårige BE (Hons) eller BSc (Tech). Graden kræver 120 point, hvilket enten kan gøres op på 30 point i underviste papirer og en 90-punkts afhandling (forskningsprojekt), eller en 120-point speciale. Hvis du tilmelder dig i en ME via Faculty of Science & Engineering du kan major i Engineering, og dit speciale emne kan komme fra vores store udvalg af studieområder såsom biologiske teknik, kemiingeniør, civilingeniør, maskinteknik, materialer teknik, miljøteknik og elektronik.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Engineering Practice (MEngPrac) er designet til nyuddannede og praktiserende ingeniører, der ønsker at opgradere og opdatere deres viden inden for de hurtigt sk ... [+]

Master of Engineering Practice (MEngPrac) er designet til nyuddannede og praktiserende ingeniører, der ønsker at opgradere og opdatere deres viden inden for de hurtigt skiftende områder inden for elektronik, materialer og forarbejdning og maskinteknik. Det er et undervist program, der kan udfyldes i enten 12 eller 18 måneder.

Programmet blev udviklet ikke kun som svar på efterspørgslen fra New Zealand-arbejdsgivere til arbejdsklare ingeniører, der kunne klare udfordringerne i de skiftende globale, nationale og lokale miljøer, men også at imødekomme efterspørgslen fra internationale studerende, der ser på at forbedre deres beskæftigelsesegnethed med en undervist mastergrad. MEngPrac vil gøre det muligt for dig at arbejde i forskellige brancher og felter i New Zealand og hele verden.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Under MEP-programmet går du til gæsteforedrag, deltager i workshops og nyder feltrejser, hvor en række fagfolk deler deres ekspertise. ... [+]

Under MEP-programmet går du til gæsteforedrag, deltager i workshops og nyder feltrejser, hvor en række fagfolk deler deres ekspertise.

[-]
New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Sæt dig op som en fremtidig forretning leder og stige til toppen af ​​dit erhverv med specialist management ekspertise. Få den kant over andre kandidater med en Master of ... [+]

Master of Management Studies

Sæt dig op som en fremtidig forretning leder og stige til toppen af ​​dit erhverv med specialist management ekspertise. Få den kant over andre kandidater med en Master of Management Studies fra Waikato s Triple Crown Akkrediteret business school.

Hvis du ønsker at accelerere din professionelle karriere ved at få ekspertise i et område af virksomhed, du brænder for, eller ønsker at forberede sig til en ph.d.-grad eller forskerkarriere, er denne grad designet til dig.

Master of Management Studies (MMS) grad vil bringe dig tættere på grænserne for viden i dit fagområde, og forberede dig til lederroller, der kræver et højt niveau af kritisk tænkning og analyse af informationer.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Sæt dig op for, hvor verden af ​​elektronisk handel der foregår med specialiserede postgraduate studier i denne banebrydende felt. ... [+]

h2>Master of Electronic Commerce

Sæt dig op for, hvor verden af ​​elektronisk handel der foregår med specialiserede postgraduate studier i denne banebrydende felt.

Opnå en dybdegående forståelse af, hvordan e-handel og digitale teknologier forvandler alle aspekter af virksomhedsdrift fra et management perspektiv. Mecom tilbydes i to strømme; enten forskning eller professionelt. Den professionelle strøm omfatter en 8-13 ugers industri praktik, hvilket gør den ideel for studerende, der ønsker at erhverve anvendt viden i et erhvervsmiljø. Denne kvalifikation er tilgængelig i klassen eller online.

adgangskrav

BECOM eller tilsvarende. Business eller IT grader eller graduate studier i et andet fagområde vil også blive overvejet. For den professionelle strøm, du har brug for en B-minus karaktergennemsnit eller bedre. For Research strøm, du har brug for en B karaktergennemsnit eller bedre... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Media og Creative Technologies er designet til at forbedre den kreative og tekniske omfang medier designere, kunstnere og skabere. Denne grad vil give dig en kl ... [+]

Master of Media og Creative Technologies

Master of Media og Creative Technologies er designet til at forbedre den kreative og tekniske omfang medier designere, kunstnere og skabere. Denne grad vil give dig en klar fordel i et stadig mere konkurrencepræget felt medier nationalt og globalt.

Master of Media og Creative Technologies (MMCT) gør det muligt at vælge en af ​​de fire emner til rådighed: Creative Practices, Creative Technologies, Screen og Medievidenskab (udbudt under Det Humanistiske Fakultet og Samfundsvidenskab) og Maori Medier og Kommunikation (udbydes under det Naturvidenskabelige Maori og oprindelige Studies). Hvert område giver dig mulighed for at blande kunstneriske og tekniske former i nye kombinationer.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Miljø og Samfund er en kandidatgrad velegnet til kandidater af forskellige discipliner - miljøvidenskab, samfundsvidenskab, ledelse, jura eller økonomi. Det er ... [+]

Master i Miljø og Samfund

Master of Miljø og Samfund er en kandidatgrad velegnet til kandidater af forskellige discipliner - miljøvidenskab, samfundsvidenskab, ledelse, jura eller økonomi. Det er et program, der giver dig mulighed for at drage fordel af fakultetets voksende forbindelser med både lokalsamfundet og uddannelsesmæssige grupper og lokale myndigheder.

Studerer til din Master of Miljø og Samfund (MEnvSoc) ved University of Waikato giver dig chancen for at bygge videre på de færdigheder og viden, du allerede har opnået i løbet af din bachelor-grad. Du vil lære, hvordan til kritisk at analysere de forskellige synspunkter vedrørende miljømæssige udfordringer. Du vil udvikle din forståelse af disse forskellige perspektiver, og lære at bruge din indsigt til at håndtere disse udfordringer.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Studerer til en Master of Music på Waikato giver dig de færdigheder, du har brug for at forfølge en musikkarriere og arbejde som professionel musiker. Du vil fokusere på ... [+]

Føreren af ​​musik

Studerer til en Master of Music på Waikato giver dig de færdigheder, du har brug for at forfølge en musikkarriere og arbejde som professionel musiker. Du vil fokusere på musikalsk komposition eller musikalsk præstation.

Master of Music (MMus) er designet til studerende, der allerede har fået en Honours-niveau kvalifikation i Musik. Det er en avanceret, etårigt program for undersøgelse. Du vil blive vejledt af eksperter, som vil vejlede dig i individuelle sessioner. Du vil fuldføre betydelige størrelse opgaver med fokus på dit valgte fagområde. I løbet af denne proces, vil du udvikle dine færdigheder og ekspertise, og viser en forståelse af indholdet af dit arbejde. Du vil også udvikle de egenskaber, du har brug for at arbejde på dette område.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Studerer til din Master of Applied Psychology ved University of Waikato giver dig mulighed for at få et indgående kendskab til et af tre centrale områder af anvendt psyko ... [+]

Master of Applied Psychology

Studerer til din Master of Applied Psychology ved University of Waikato giver dig mulighed for at få et indgående kendskab til et af tre centrale områder af anvendt psykologi.

Du vælger dit fagområde i adfærd analyse, community psykologi eller organisationspsykologi. Du vil udvikle en detaljeret forståelse af de underliggende ideer om dit valgte område, samt lære om de grundlæggende principper og vejledende værdier tilsluttet dit specialområde.

Under din Master of Applied Psychology undersøgelser, vil du få muligheder for at få relevant praktisk erfaring. Dette vil være gennem at blive involveret i praktikophold og projekter, hvor du vil blive forbundet med en række organisationer og samfundsgrupper.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Computer Grafisk Design (MCGD) er en avanceret grad fokus på grafisk design teori, teknologi og original forskning. Den bygger på den unikke kombination af des ... [+]

Master i Computer Grafisk Design

Master of Computer Grafisk Design (MCGD) er en avanceret grad fokus på grafisk design teori, teknologi og original forskning. Den bygger på den unikke kombination af design og kodning færdigheder udviklet i løbet Bachelor of Computer Grafisk Design (BCGD).

Den MCGD giver en mulighed for dig at planlægge, udvikle og gennemføre en storstilet design forskningsprojekt. Dette vil gøre det muligt for dig at samarbejde med andre studerende og akademikere, og til at arbejde med medlemmer af professionelle design industrien. Den MCGD forskning er repræsenteret af både en skriftlig afhandling og en udstillede design realisering.

Forskningsemner er skræddersyet til dine interesser, der giver en mulighed for dig at finpudse et bestemt aspekt af grafisk design yderligere, hvilket kan være en vej til dit valgte karriere. Du vil også have den fulde støtte, vejledning og ekspertise fra din vejleder under dit forskningsprojekt.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Waikato's Master of Digital Business er unik i New Zealand, da det giver et stærkt fokus på digital teknologi fra et ledelsesperspektiv. Hvis du er ivrig efter at forfølg ... [+]

Waikato's Master of Digital Business er unik i New Zealand, da det giver et stærkt fokus på digital teknologi fra et ledelsesperspektiv. Hvis du er ivrig efter at forfølge en karriere som en teknologisk kyndig leder, vil dette banebrydende program få dig til at holde dig opdateret med teori og praksis med e-handel og digital virksomhed.

Du får avancerede færdigheder i, hvordan de nyeste digitale teknologier revolutionerer forretningsaktiviteter og ændrer den måde, vi samarbejder med kunder og leverandører på tværs af de fleste brancher. Selv landbrug er for eksempel et hotbed af digital innovation, da geospatiale data kan forbinde det, vi køber fra supermarkedet til specifikke paddocks, træer eller vinstokke.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Disability og inklusion Studier undersøger de spørgsmål, der producerer forskellige relaterede sociale normer og sætter sig for at producere praktiserende læger ... [+]

Master of Disability og inklusion Studies

Master of Disability og inklusion Studier undersøger de spørgsmål, der producerer forskellige relaterede sociale normer og sætter sig for at producere praktiserende læger, der udfordrer dem. Programmet udforsker nutidige teorier, metoder og praksis i forbindelse med det brede felt af handicap og inklusion studier.

Dette program er kendt for sin forankring i en social retfærdighed model for inkluderende samfund og pædagogisk praksis og er relevant for en bred vifte af fagfolk, der arbejder i lokale organisationer og skoler, samt de berørte med handicap fortalervirksomhed og rettigheder.

At studere Master of Disability og Inklusion Studier (MDInS) du vil få en stærkere forståelse af det sociale liv og forskellene mellem os, og udfordre de nuværende tilgange, der anvendes i uddannelsessektoren og videre.... [-]

New Zealand Hamilton
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Master of Environmental Sciences er beregnet til både videnskab og teknik kandidater, der ønsker at fremme deres viden og forskning færdigheder inden for Miljøvidenskab - ... [+]

Master of Environmental Sciences

Master of Environmental Sciences er beregnet til både videnskab og teknik kandidater, der ønsker at fremme deres viden og forskning færdigheder inden for Miljøvidenskab - den videnskabelige undersøgelse af samspillet mellem mennesker og miljø.

Master of Environmental Sciences (MEnvSci) er en 180 point tværfagligt grad, der trækker på en bred vifte af papirer på tværs af biologiske, kemiske, Jorden og Engineering Sciences.

Et centralt element i denne grad er udviklingen af ​​videnskabelige og tværfaglige (cross-fakultet) forskning færdigheder, herunder indsamling og analyse af data og kritisk gennemgang af den relevante litteratur.... [-]

New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Waikato

Forbedre dine karrieremuligheder med et specialiseret program, der udfordrer dig personligt og fagligt. Gør en forskel på kvaliteten af ​​uddannelse og skabe muligheder f ... [+]

Master of Educational Leadership

Forbedre dine karrieremuligheder med et specialiseret program, der udfordrer dig personligt og fagligt. Gør en forskel på kvaliteten af ​​uddannelse og skabe muligheder for din fremtid lederskab i uddannelse.

Arbejde med akademikere, der er internationalt anerkendt for deres lederskab forskning og praksis. Udvikle færdigheder, viden og dispositioner at være en effektiv pædagogisk leder.

Komplet kursusaktiviteter i et tempo, der passer dig - på deltid, mens du arbejder, eller på fuld tid over 18 måneder. Denne kvalifikation kan også undersøges ved University of Waikato Tauranga.

Program højdepunkter:

Undersøg lederskab systemer og praksis til at understøtte forandring og innovation i organisatoriske sammenhænge. Spørg ind personligt lederskab praksis. Forstå, kritik og bidrage til den pædagogiske forskning, der er ved at forme New Zealands uddannelsespolitik og praksis Find lederskab arbejde inden for rammerne af social retfærdighed og søge at gøre en forskel for høj behov studerende. Udvikle færdigheder, viden og dispositioner til at være en effeictive pædagogisk leder Forbedre lederskab netværk ved at bidrage til en levende faglig læring samfund Fleksibel levering (NET / Block selvfølgelig) Optagelse og indskrivning ... [-]
New Zealand Hamilton Tauranga
Juli 2019
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Social Media
Location address
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay Of Plenty, 3142 NZ
Social Media