Læs den officielle beskrivelse

Victoria Business School (handelsfag) Er en førende leverandør af kvalitetskendskab og ekspertise inden for erhvervsliv og offentlig relaterede studier.

Victoria Business School ligger i centrum af New Zealands blomstrende hovedstad, Wellington. Dette er New Zealand's administrative og finansielle center, og mange virksomheder har deres hovedkontorer her.

Der er gode forbindelser til mange af virksomhedsledere, finansielle institutioner og offentlige myndigheder i byen, hvor vi har udviklet gensidigt fordelagtige partnerskaber.

Victoria Business School's mission statement

Vores mission drives af Business School og blev vedtaget efter konsultation med medarbejdere, det bredere universitet og vores mange interessenter.

Victoria Business School opretter og deler viden om styring og forvaltning af ressourcer i den offentlige og private sektor for at udvikle kapacitet og give vores interessenter et globalt perspektiv.

Vi arbejder hårdt på at opretholde de høje standarder, vi forventer af vores interessenter, og stræber efter at forblive konkurrencedygtige ved at opnå og opretholde mange anerkendte akkrediteringer, herunder "Triple Crown" af internationale akkrediteringer til erhvervsskoler.

Viden og ekspertise i vores udvalg og bestyrelser

Der er en række udvalg og bestyrelser for eller leverer input til Business School. Fakultetsrådgivningen giver mulighed for virksomhedsledere til at dele viden og ekspertise med handelskanalen.

Vores medarbejdere er førsteklasses forskere og lærere

Vores medarbejdere er eksperter i deres valgte område og gennem deres omfattende forskning, erfaring og samarbejde med virksomhedernes verden, levere en førsteklasses undervisningserfaring.

Idégrundlag

Victoria Business School opretter og deler viden om styring og forvaltning af ressourcer i den offentlige og private sektor for at udvikle kapacitet og give vores interessenter et globalt perspektiv.

Vision erklæring

Excellence i forbindelse med forskning, undervisning og praksis.

Victoria Business School værdier

Victoria Business School, som en del af Victoria University of Wellington, værdier:

Vores studerende og medarbejdere

 • Ved at opretholde og beskytte den akademiske frihed for vores studerende og medarbejdere
 • Ved at erkende, at vores mest værdifulde aktiver er vores fagfolks faglige viden og færdigheder og de intellektuelle resultater hos vores elever og medarbejdere
 • Ved at fremme et læringsfællesskab, der involverer alle studerende og medarbejdere
 • Ved at yde et støttende miljø, der gør det muligt for studerende og medarbejdere at udvikle sig til deres fulde potentiale
 • Ved at handle for at sikre, at alle medlemmer af universitetssamfundet behandles med respekt og bekymring for deres rettigheder
 • Ved at give studerende og medarbejdere mulighed for at være involveret i beslutninger, der påvirker dem.

Mangfoldighed og tværfaglig stipendium

 • Ved at forfølge egenkapital i uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder
 • Ved at fremme forskning, undervisning og stipendium i maori, kultur og historie
 • Ved at anerkende, støtte og opmuntre vores multikulturelle samfund
 • Ved at anerkende, støtte og opmuntre tværfagligt stipendium.

Innovation

Ved at udvikle fremtidige undervisnings- og læringsmuligheder i den måde, vi organiserer og styrer universitetet ved at være modtagelige for nye og kreative ideer.

Excellence

 • Ved at fremme den højeste kvalitet i undervisning, stipendium og forskning
 • Ved at indlejre kvalitet i alt, hvad vi gør.

Integritet

 • Ved at opretholde de højeste etiske og faglige standarder
 • Ved at opføre sig på en åben, ærlig og konsekvent måde.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Victoria University of Wellington, Business School

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere. ... [+]

Ramp din karriere med en anerkendt regnskab grad

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere.

Udvikle evnen til at håndtere komplekse regnskabsmæssige og forretningsmæssige problemer og tilliden til at levere specialistkompetencer.

Du vil opbygge en forståelse af faglig praksis, etik og procedurer og indsigt i erhvervslivet i New Zealand og internationalt.

Hurtigbaner eller passer ind i arbejdet

Med henblik på at udfylde en global mangel på regnskabskandidater, hjælper MPA dig med at spore din certificering - det er en globalt anerkendt kvalifikation, du kan gennemføre i 16-17 måneder fuldtidsstudie.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Turisme spiller en stor rolle i økonomien i mange lande, herunder New Zealand. Undersøg din mastergrad i en af ​​verdens førende turistmål. ... [+]

Industriel relevant læring

Turisme spiller en stor rolle i økonomien i mange lande, herunder New Zealand. Undersøg din mastergrad i en af ​​verdens førende turistmål.

Du vil øge din forståelse af de komplekse spørgsmål omkring turisme, samtidig med at du udvikler dine turisme management færdigheder og ekspertise. Forbedre din forskning og analytiske evner og skærpe dine kommunikations- og præsentationsfærdigheder. Du vil blive forberedt på en udfordrende rolle i dagens konkurrencedygtige og stadigt skiftende rejsemiljø, hvor som helst i verden.

Du studerer med Victoria's School of Management - en førende lederskole i New Zealand med et internationalt ry for højkvalitets stipendium og stærke forbindelser med branchens ledere i både den offentlige og private sektor, lokalt og udenlandsk.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Tag din Honours-grad eller Postgraduate Diploma til næste niveau med en Master of Commerce (MCom). Du vil tage et dybtgående kig på et problem ved at gennemføre en afhand ... [+]

Tag din Honours-grad eller Postgraduate Diploma til næste niveau med en Master of Commerce (MCom). Du vil tage et dybtgående kig på et problem ved at gennemføre en afhandling, opnå avanceret viden om dit fagområde og grundig træning i selvstændig forskning.

Når du er færdig har du de værktøjer og muligheder, du har brug for til en karriere i erhvervslivet eller i den offentlige orden. Du kan også søge ph.d.-studier i New Zealand eller i udlandet.

Dette 120-punkts program vil tage dig 12 måneder for at fuldføre fuld tid, eller en halv til to år deltid. Du skal tage mindst 90 forskningspoint. Det betyder, at du vil gennemføre en forskningsopgave bestående af en litteraturvurdering, dataindsamling og analyse samt dine resultater. En afhandling er normalt 30.000-40.000 ord.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Gør flytningen til højere niveau studie med en grad, der kombinerer sort og struktur af klasseværelse-baserede kurser med muligheder for forskning. ... [+]

Gør flytningen til højere niveau studie med en grad, der kombinerer sort og struktur af klasseværelse-baserede kurser med muligheder for forskning.

Du vil være i stand til at udvide din ekspertise inden for et af ni fag, mens du udnytter fleksibiliteten til at studere kurser på tværs af en række handelsdiscipliner.

Du kan også studere en Master of Commerce ved afhandling, hvis du har en Bachelor of Commerce med Honours eller Postgraduate Diploma i handel.

Byg på din bachelorgrad for at forbedre dine karrieremuligheder i erhvervslivet, ledelsen og regeringen med avanceret studie på Victoria Business School.

Tilgængelige emner regnskab økonomi finansiering Human Resource Management og Industrial Relations informationssystemer international business ledelse markedsføring International anerkendelse ... [-]
New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Få en værdifuld specialkvalifikation, der bygger på din it-viden og erfaring. Victoria's MIM er New Zealands førende kandidatkvalifikation designet til it-fagfolk som dig ... [+]

Fremskynd din karriere i Wellington eller Auckland

Med overflod af data og den hurtige fremkomst af nye teknologier i dagens digitale verden er effektiv forvaltning af informationssystemer afgørende for enhver vellykket organisation.

Få en værdifuld specialkvalifikation, der bygger på din it-viden og erfaring. Victoria's MIM er New Zealands førende kandidatkvalifikation designet til it-fagfolk som dig, der ønsker at flytte ind i seniorledelsesroller. Kurser er baseret på avanceret forskning og dybtgående case analyse for at give dig frisk indsigt i moderne informationsstyring.

Udnyt MIMs fleksible læringsmuligheder for at fokusere på dine personlige karrieremuligheder.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Udbudt af School of Economics and Finance og skabt i samråd med akkrediterende faglige organer, er programmet orienteret mod anvendt viden, så du får de afgørende industr ... [+]

Industriel relevant læring

Fremskynd dine økonomiske færdigheder og øge din karriere med Victoria's postgraduate program i Applied Finance.

Udbudt af School of Economics and Finance og skabt i samråd med akkrediterende faglige organer, er programmet orienteret mod anvendt viden, så du får de afgørende industri færdigheder, du har brug for at ramme jorden løbende.

Finansiering fra alle vinkler

Udforsk kapitalmarkederne i New Zealand og rundt om i verden. Få en dybere forståelse af værdiansættelse, finansiering, investeringsstyring og bankvirksomhed. Forbedre dine computer færdigheder og perfekt kunsten til økonomisk modellering.

Lær principperne, praksis og driften på de finansielle markeder og forvaltningen af ​​virksomheder, offentlige og finansielle institutioner. Du får de praktiske og operationelle færdigheder, du har brug for til at lykkes i den internationale verden af ​​volatile finansielle markeder.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Tag det næste skridt og få kvalificeret til at imødekomme efterspørgslen efter ledere og marketing kandidater, der har evner til at forankre forretningsstrategier i en gl ... [+]

Tag det næste skridt og få kvalificeret til at imødekomme efterspørgslen efter ledere og marketing kandidater, der har evner til at forankre forretningsstrategier i en global sammenhæng.

MASTER OF GLOBAL MANAGEMENT MASTER OF GLOBAL MARKETING

Få dine master i 12 måneder. To nye postgraduate programmer fra Victoria Business School for kandidater af enhver grad.

For mere information og tilmelding til din interesse for at studere i Trimester 3 2017, kontakt os.

[-]
New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

teknologi, der ønsker at blive forretningsanalytikere. Dette program for Master of Professional Business Analysis (MBusAn) er udviklet som en del af Wellington ICT Gradua ... [+]

Master of Professional Business Analysis er for kandidater uden for informationsteknologi, der ønsker at blive business analytikere.

Dette program for Master of Professional Business Analysis (MBusAn) er udviklet som en del af Wellington ICT Graduate School skabt af Victoria University og dets partnere. Programmet er tæt forbundet med industriens krav og kurser tilbydes med branchens samarbejde.

Gradsstruktur

Master of Professional Business Analysis (MBusAn) består af 10 kurser og et sidste projekt leveret i tre dele over et års fuldtidsstudium, der starter i juli (Trimester Two) hvert år.

Kurser i første del af programmet er organiseret omkring seminarer, hvor eleverne lærer om de seneste teoretiske fremskridt, og anvender disse i en sag, der afspejler udfordringerne og kompleksiteten i en virkelighedssammenhæng.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

E-forvaltning er et voksende område. Da vores verden bliver mere og mere forbundet via ikt, har regeringer brug for dygtige fagfolk, som forstår, hvordan man styrer virkn ... [+]

Bedre regering gennem teknologi

e-forvaltning Er et voksende område. Da vores verden bliver mere og mere forbundet via ikt, har regeringer brug for dygtige fagfolk, som forstår, hvordan man styrer virkningen af ​​disse evolutionsløsende teknologier.

På Victoria's School of Government vil du opdage innovative nye anvendelser til ikt-bygningen nye måder for samfund at engagere sig med regeringen og bruge offentlige tjenester.

Udvikle viden og evne til at implementere og styre store offentlige ikt-projekter og lære at håndtere forandring i følsomme regeringsmiljøer - balancere behovet for sikkerhed og de ønskede resultater af interne og eksterne interessenter.

En unik kvalifikation i et voksende felt ... [-]
New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Giv dig selv mulighed for at få et højt overblik over de seneste offentlige sektors udvikling og indsigt. Du vil udvikle dine evner, udvide dit perspektiv, uddybe din for ... [+]

Hurtigspore din karriere i politik

Politikere skaber strategiske og operationelle politikker, som gør livet bedre lokalt, nationalt og internationalt.

Giv dig selv mulighed for at få et højt overblik over de seneste offentlige sektors udvikling og indsigt. Du vil udvikle dine evner, udvide dit perspektiv, uddybe din forståelse, udfordre din tænkning - og øge din beskæftigelsesegnethed.

Du vil studere på School of Government, At lære beslutningstagere at få de bedste resultater på miljømæssige, økonomiske og sociale områder. Find ud af regeringens maskiner og få evnen til at designe, evaluere og indføre strategiske og operationelle politikker, der forbedrer vores liv.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspe ... [+]

Få en fordel for succes i den globale økonomi

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspektiver - de internationale juridiske regler, økonomiske rationaler og de politiske og sociale konsekvenser.

Undersøg hvordan verden er forbundet via handel, og hvordan det påvirker virksomheder, som producenter og eksportører - overveje disse problemer gennem linserne i forskellige discipliner. Udforsk handelens indflydelse på indfødte befolkninger, herunder de historiske og nutidige perspektiver for Māori involvering i international handel.

Ekspert personale, internationalt ry ... [-]
New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Forbedre dine karrieremuligheder og lære at gøre organisationerne bedre med postgraduate studier i Public Management på Victoria's School of Government. Find ud af, hvord ... [+]

Effektiv ledelse, bedre ledelse, positiv forandring

Forbedre dine karrieremuligheder og lære at gøre organisationerne bedre med Postgraduate studier i offentlig forvaltning På Victoria's School of Government. Find ud af, hvordan du leder mennesker og gør forandringer ske.

Bliv en effektiv offentlig leder og bygg din evne til at påvirke den strategiske og operationelle retning af offentlige organisationer. Lær om styring og reform af den offentlige sektor, og hvordan man styrer budgetter, økonomi og organisatorisk kapital.

Få viden og færdigheder til at designe og implementere innovative og effektive programmer og tjenester, herunder planlægning, service levering og overvågning og evaluering.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington, Business School

Tag din karriere til næste niveau med en kvalifikation fra Victoria's Professional Economics program. Udvikle en økonomisk værktøjskasse, som du kan bruge til at løse 'vi ... [+]

Tag din karriere til næste niveau med en kvalifikation fra Victoria's Professional Economics program. Udvikle en økonomisk værktøjskasse, som du kan bruge til at løse 'virkelige' problemer. Dette respekterede program vil udstyre dig med beslutningsfærdigheder, som er baseret på en solid forståelse af økonomiske principper.

Økonomi under mikroskop

Undersøg indviklingen i mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse. Undersøg markedsstrukturer, konsekvenserne af regeringsinterventioner i økonomien og forskellige økonomiske teorier i relation til vækst, udvikling og stabilitet. Udforsk, hvordan politik påvirker økonomiske beslutninger.

I efterspørgslen

Der er en reel efterspørgsel efter dygtige professionelle økonomer, der er i stand til at engagere sig i en streng økonomisk analyse. For at opfylde dette behov er programmet udviklet i tæt samråd med ledende professionelle økonomer fra Government Economics Network, New Zealand Association of Economists, bankøkonomer og andre industrieksperter.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Cherry talks about life at Victoria University of Wellington