Victoria University of Wellington

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Blandt de bedste

Victoria University of Wellington er nummer 1 i New Zealand for forskningskvalitet. Vi har tætte forbindelser med landets forretnings-, regerings- og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi er placeret i en sikker, kompakt, kreativ og blomstrende by, der er ideel til elevens liv.

Victoria University of Wellington , en af ​​New Zealands ældste institutioner, har et stærkt globalt perspektiv og et internationalt ry for akademisk ekspertise. Vi står konsekvent blandt de bedste universiteter i verden - blandt de to øverste 2 procent af 18.000 universiteter i 2018 QS World University Rankings.

Når du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du skubbet til at tænke uafhængigt og inspireret til at lykkes. Du vil opbygge et stærkt fundament for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Du vil lære fra verdensklasse akademikere og forskere og drage fordel af vores tætte forbindelser med New Zealands forretnings-, regerings- og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi tilbyder studerende et valg af mere end 80 programmer og er placeret i top 2 procent af verdens universiteter og i 17 fagområder er vi blandt de øverste 1 procent. Victoria har fem stjerner samlet i QS Stars rating of excellence og fem stjerner i hver af de otte kategorier-kunst og kultur, disciplin ranking og akkrediteringer, beskæftigelsesegnethed, faciliteter, inklusivitet, internationalisering, forskning og undervisning.

Vi er her for at støtte digSom international studerende får du støtte fra et dedikeret team på campus-Victoria International - fra det øjeblik du anvender, til din ankomst og gennem hele studietiden. Studerende kan også få adgang til en bred vifte af universitetets tjenester for at hjælpe dig med at få succes i dine studier. Disse omfatter yderligere studiehjælp, økonomisk planlægning, støtte til handicappede studerende, fortrolig rådgivning og rådgivning om sundhed og velvære. Victoria University of Wellington tilbyder eleverne muligheder for at komme videre i deres karriere fra professionelle programmer, der fokuserer på praktiske praktikophold og real-world forskningsprojekter, til unikke lederskabsprogrammer og muligheden for at studere i udlandet i et andet land som en del af din uddannelse. Der er i øjeblikket 26 lande at vælge imellem, herunder Canada, Mexico, Danmark og Hong Kong.

Den ideelle studenteplaceringVictoria University of Wellington har tre campus spredt over det centrale Wellington, alle tæt på transport, lokale attraktioner, underholdning og caféer. På universitetet studerer du i en levende, kreativ, kompakt og sikker by i et smukt naturmiljø. Wellington er ideel til elevliv. For at hjælpe dig med at slå sig ind, få venner og blive involveret i universitetssamfundet, opfordres de studerende til at blive med i et af universitetets mere end 100 klubber og samfund, der spænder fra kulturelle grupper til sportshold.

Find din fremtidNår du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du skubbet til at tænke uafhængigt og inspireret til at lykkes. Du vil opbygge et stærkt fundament for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Find din fremtid med Victoria University of Wellington .

Placeringer

Wellington

Address
Kelburn campus: Kelburn
6012 Wellington, Wellington, New Zealand

Wellington

Address
Pipitea campus: 33 Bunny St, Pipitea
6011 Wellington, Wellington, New Zealand

Wellington

Address
Te Aro campus: 139 Vivian Street
6011 Wellington, Wellington, New Zealand