Victoria University of Wellington

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Blandt de bedste

Victoria University of Wellington er nummer 1 i New Zealand for forskningskvalitet. Vi har tætte forbindelser med landets forretnings-, regerings- og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi er placeret i en sikker, kompakt, kreativ og blomstrende by, der er ideel til elevens liv.

Victoria University of Wellington , en af ​​New Zealands ældste institutioner, har et stærkt globalt perspektiv og et internationalt ry for akademisk ekspertise. Vi står konsekvent blandt de bedste universiteter i verden - blandt de to øverste 2 procent af 18.000 universiteter i 2018 QS World University Rankings.

Når du studerer ved Victoria University of Wellington , bliver du presset til at tænke selvstændigt og inspireret til at lykkes. Du vil opbygge et stærkt fundament for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til det næste niveau. Du lærer af akademikere og forskere i verdensklasse og drage fordel af vores nære forbindelser med New Zealands forretnings-, regerings- og videnskabelige forskningssamfund. Vi tilbyder studerende et valg på mere end 80 programmer og er rangeret i top 2 procent af verdens universiteter og inden for 17 fagområder, vi er blandt top 1 procent. Victoria har samlet set fem stjerner i QS Stars-bedømmelsen af ekspertise og fem stjerner i hver af de otte kategorier - kunst og kultur, disciplinrangering og akkrediteringer, beskæftigelsesegnethed, faciliteter, inklusivitet, internationalisering, forskning og undervisning.

Vi er her for at støtte dig

Som international studerende modtager du støtte fra et dedikeret team på campus - Wellington University International - Te Kahupapa - fra det øjeblik, du ansøger, til din ankomst og gennem hele dine studier. Studerende kan også få adgang til en lang række universitetstjenester for at hjælpe dig med succes i dine studier. Disse inkluderer yderligere studiehjælp, økonomisk planlægning, støtte til handicappede studerende, fortrolig rådgivning og rådgivning om sundhed og velvære. Victoria University of Wellington tilbyder studerende muligheder for at komme videre i deres karriere, fra professionelle programmer, der fokuserer på praktiske praktikpladser og praktiske forskningsprojekter, til unikke lederprogrammer og muligheden for at studere i udlandet i et andet land som en del af din grad. Der er i øjeblikket 26 lande at vælge imellem, herunder Canada, Mexico, Danmark og Hong Kong.

Den ideelle studenteplacering

Victoria University of Wellington har tre campusser spredt over det centrale Wellington, alle tæt på transport, lokale attraktioner, underholdning og caféer. På universitetet studerer du i en pulserende, kreativ, kompakt og sikker by i et smukt naturmiljø. Wellington er ideel til studerendes liv. For at hjælpe dig med at bosætte dig i, få venner og blive involveret i universitetssamfundet opfordres studerende til at deltage i en af universitetets mere end 100 klubber og samfund, der spænder fra kulturelle grupper til sportshold.

Find din fremtid

Når du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du skubbet til at tænke uafhængigt og inspireret til at lykkes. Du vil opbygge et stærkt fundament for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Find din fremtid med Victoria University of Wellington .

Placeringer

Wellington

Address
Kelburn campus:
Kelburn

6012 Wellington, Wellington, New Zealand

Wellington

Address
Pipitea campus:
33 Bunny St, Pipitea

6011 Wellington, Wellington, New Zealand

Wellington

Address
Te Aro campus:
139 Vivian Street

6011 Wellington, Wellington, New Zealand

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig