Læs den officielle beskrivelse

Blandt de bedste

Victoria University of Wellington er nummer 1 i New Zealand for forskningskvalitet. Vi har tætte forbindelser med landets forretnings-, regerings- og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi er placeret i en sikker, kompakt, kreativ og blomstrende by, der er ideel til elevens liv.

Victoria University of Wellington , en af ​​New Zealands ældste institutioner, har et stærkt globalt perspektiv og et internationalt ry for akademisk ekspertise. Vi står konsekvent blandt de bedste universiteter i verden - blandt de to øverste 2 procent af 18.000 universiteter i 2018 QS World University Rankings.

Når du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du skubbet til at tænke uafhængigt og inspireret til at lykkes. Du vil opbygge et stærkt fundament for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Du vil lære fra verdensklasse akademikere og forskere og drage fordel af vores tætte forbindelser med New Zealands forretnings-, regerings- og videnskabelige forskningsmiljøer. Vi tilbyder studerende et valg af mere end 80 programmer og er placeret i top 2 procent af verdens universiteter og i 17 fagområder er vi blandt de øverste 1 procent. Victoria har fem stjerner samlet i QS Stars rating of excellence og fem stjerner i hver af de otte kategorier-kunst og kultur, disciplin ranking og akkrediteringer, beskæftigelsesegnethed, faciliteter, inklusivitet, internationalisering, forskning og undervisning.

Vi er her for at støtte digSom international studerende får du støtte fra et dedikeret team på campus-Victoria International - fra det øjeblik du anvender, til din ankomst og gennem hele studietiden. Studerende kan også få adgang til en bred vifte af universitetets tjenester for at hjælpe dig med at få succes i dine studier. Disse omfatter yderligere studiehjælp, økonomisk planlægning, støtte til handicappede studerende, fortrolig rådgivning og rådgivning om sundhed og velvære. Victoria University of Wellington tilbyder eleverne muligheder for at komme videre i deres karriere fra professionelle programmer, der fokuserer på praktiske praktikophold og real-world forskningsprojekter, til unikke lederskabsprogrammer og muligheden for at studere i udlandet i et andet land som en del af din uddannelse. Der er i øjeblikket 26 lande at vælge imellem, herunder Canada, Mexico, Danmark og Hong Kong.

Den ideelle studenteplaceringVictoria University of Wellington har tre campus spredt over det centrale Wellington, alle tæt på transport, lokale attraktioner, underholdning og caféer. På universitetet studerer du i en levende, kreativ, kompakt og sikker by i et smukt naturmiljø. Wellington er ideel til elevliv. For at hjælpe dig med at slå sig ind, få venner og blive involveret i universitetssamfundet, opfordres de studerende til at blive med i et af universitetets mere end 100 klubber og samfund, der spænder fra kulturelle grupper til sportshold.

Find din fremtidNår du studerer på Victoria University of Wellington , bliver du skubbet til at tænke uafhængigt og inspireret til at lykkes. Du vil opbygge et stærkt fundament for succes, der kan hjælpe dig med at tage din karriere til næste niveau. Find din fremtid med Victoria University of Wellington .

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Victoria University of Wellington

Få dig klar til at arbejde som professionel arkitekt. Skær dine færdigheder som designer, udvikle din evne til at tænke visuelt og i tre dimensioner og lære, hvordan du b ... [+]

Oversigt

Få dig klar til at arbejde som professionel arkitekt. Skær dine færdigheder som designer, udvikle din evne til at tænke visuelt og i tre dimensioner og lære, hvordan du bedst imødekommer dine kunders behov gennem praktiske, virkelige erfaringer.

Lær gennem en kombination af undervisede kurser og en skriftlig afhandling eller forskningsportefølje, der involverer selvstyret, design-ledet forskning. Du vil blive uddannet med en række designprojekter, der demonstrerer mestring i dit område af interesse.

Professionel akkreditering

Din MArch (Prof) fra Victoria vil blive anerkendt af New Zealand Registered Architects Board (NZRAB) som opfylder de akademiske krav til registrering til at praktisere som arkitekt. Du skal bruge to til tre år på at få praktisk erfaring, før du kan søge om registrering. Bestyrelsen vurderer derefter din faglige kompetence.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Gør farten til studiet på højere niveau med en grad, der kombinerer variationen og strukturen af ​​klasseværelset-baserede kurser med muligheder for forskning. ... [+]

Oversigt

Gør farten til studiet på højere niveau med en grad, der kombinerer variationen og strukturen af ​​klasseværelset-baserede kurser med muligheder for forskning.

Du vil kunne udvide din ekspertise inden for et af ni fag, samtidig med at du udnytter fleksibiliteten til at studere kurser på tværs af en række handelsdiscipliner.

Du kan også studere en Master of Commerce ved afhandling, hvis du har en Bachelor of Commerce med Honours eller Postgraduate Diploma i handel.

Byg på din bachelorgrad for at forbedre dine karrieremuligheder i erhvervslivet, ledelsen og regeringen med avanceret studie på Victoria Business School.

International anerkendelse

Victoria Business School er blandt en lille gruppe af handelsskoler over hele verden, der holder 'Triple Crown' af internationale business education akkrediteringer. Du kan være sikker på, at din kvalifikation vil stå op imod de bedste rundt om i verden.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Forbedre din karriere med en Master of Computer Science (MCompSc). Dette fleksible kursusarbejde og projektbaserede program vil sætte dig i spidsen for innovation i en hu ... [+]

Oversigt

Forbedre din karriere med en Master of Computer Science (MCompSc). Dette fleksible kursusarbejde og projektbaserede program vil sætte dig i spidsen for innovation i en hurtigt voksende industri.

Gain specialkundskaber om datalogi teorier, metoder og strategi og bygge videre på dine færdigheder inden for computerarkitektur, konstruktion, teknik og design.

Undersøg netværk, software, værktøjer og pakker, og lær mere om en række programmeringssprog og computerbaserede systemer. Undersøg ny teknologi og udforske koncepter, der danner grundlaget for fremtidige innovationer.

Du kan vælge at fokusere på Computer Science kurser eller på Network Engineering eller Software Engineering. Eller vælg en bred kombination af alle tre, der passer til dine interesser og karrieremål.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Menneskelig påvirkning, tab af biodiversitet og en voksende bevidsthed om miljøændringer gør bevaringsbiologi vigtigere hver dag. ... [+]

Oversigt

Menneskelig påvirkning, tab af biodiversitet og en voksende bevidsthed om miljøændringer gør bevaringsbiologi vigtigere hver dag.

Sammenhængende bevarelse, økologi, biodiversitet og bæredygtighed er Master of Conservation Biology en etårig, 180-point professionel mester. Du får den videnskabelige ekspertise, du har brug for til at udføre bevaringsarbejde i New Zealand og rundt om i verden.

Wellington er et internationalt hotspot for biodiversitet og studerer med School of Biological Sciences, du vil lære af verdens førende inden for bevarelsespraksis - internationalt respekterede forskere, hvis arbejde informerer forvaltningen af ​​New Zealands unikke biota.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Få de specialiserede færdigheder og viden du har brug for til at være en succesfuld fagmand inden for designbranchen. I dette tre-trimesterprogram lærer du kunsten at bri ... [+]

Oversigt

Få de specialiserede færdigheder og viden du har brug for til at være en succesfuld fagmand inden for designbranchen. I dette tre-trimesterprogram lærer du kunsten at bringe ideer til livet - fra idé til design til konstruktion.

Vælg en af ​​tre majors-Industrial Design, Media Design og Design for Social Innovation-i denne industri-fokuserede, faglige kvalifikation med Design School. Vurdere nye teknologier og undersøge de sociale, kulturelle, miljømæssige og økonomiske konsekvenser af design på vores verden.

Gennem en kombination af kursusarbejde og overvåget forskning får du en større forståelse af processen med at skabe værdi gennem design.

Design Research Innovation Labs (DRIL)... [-]
New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Hvis du er interesseret i at forfølge både en kreativ og teknisk karriere og tænker på at arbejde i en af ​​de mange nye teknologibrancher her i Wellington, New Zealand e ... [+]

Oversigt

Hvis du er interesseret i at forfølge både en kreativ og teknisk karriere og tænker på at arbejde i en af ​​de mange nye teknologibrancher her i Wellington, New Zealand eller endog globalt, kan Master of Design Technology være for dig.

Master of Design Technology (MDT) er et spændende et års fuldtidsuddannet 180-point professionel kandidatgrad, der giver de studerende de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i højt teknisk design erhverv, herunder spil design, visuelle effekter (VFX), udstilling design og multimedie design.

Dette program er unikt i New Zealand og giver eleverne den bedste ekspertise inden for både universitetsforskning og industri praksis, hvor de kan få de færdigheder, de har brug for til en fremtid i den bredt baserede og hurtigt voksende teknologisektor.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Arbejdsgivere har brug for IKT-fagfolk og ingeniører, der har evner til at arbejde effektivt på New Zealand-arbejdspladsen: god kommunikation og teamwork færdigheder og f ... [+]

Oversigt

Arbejdsgivere har brug for IKT-fagfolk og ingeniører, der har evner til at arbejde effektivt på New Zealand-arbejdspladsen: god kommunikation og teamwork færdigheder og forståelse for det faglige miljø sammen med stærk teknisk viden.

Den 180-pæne Master of Engineering Practice kombinerer undervisede kurser, et forskningsprojekt og en industri placering for at give dig praktisk viden og erfaring.

Du får færdigheder i kommunikation, problemløsning og virksomhed som supplement til din tekniske viden, hvilket giver dig en fordel i denne hurtigt voksende industri.

Forbedre dine karrieremulighederAnvend din tekniske viden til at designe, implementere og evaluere praktiske tekniske problemer.Udvikle teamwork og faglig praksis færdigheder i forbindelse med engineering problemløsning-i en række industrielle relevante individuelle og gruppe projekter.Få værdifulde forsknings- og kommunikationsevner ved at opsummere forskning, skrive tekniske forslag og levere mundtlige og skriftlige rapporter.Vælg en specialitet... [-]
New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Skær dine samarbejdsvillige, kreative og forretningsmæssige evner som praktiserende kunstner over et intensivt 12-måneders program. Victoria's Master of Fine Arts (Creati ... [+]

Oversigt

Skær dine samarbejdsvillige, kreative og forretningsmæssige evner som praktiserende kunstner over et intensivt 12-måneders program. Victoria's Master of Fine Arts (Creative Practice) er en industri-fokuseret, praktisk grad, der kan hjælpe dig med at opbygge nye kontakter og netværk i Wellingtons kreative industrier.

Du vil drage fordel af vores hovedstads beliggenhed og studere på Victoria's Kelburn campus-plus vores film- og musikprogrammer kommer til at bruge et nyt målrettet udstyr på Miramar Creative Center.

Øvelsesmuligheder

MFA (CP) omfatter et kreativt projekt, hvor du vil blive mentoriseret til at gennemføre arbejde, der viser dine evner og opfordrer dig til at skubbe grænser i dit felt.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Få et fodfæste i erhvervslivet med dette intensive, professionelt fokuserede postgraduate program, der tilbydes af Victoria Business School. Vælg mellem Master of Global ... [+]

Global tænkning i en forbundet verden

Få et fodfæste i erhvervslivet med dette intensive, professionelt fokuserede postgraduate program, der tilbydes af Victoria Business School. Vælg mellem Master of Global Management (MGMgmt) eller Master of Global Marketing (MGMktg).

Byg på din bachelorgrad og få værdifulde færdigheder inden for ledelse, marketing og forretning. De 180-punkts kandidatuddannelser er kursusbaserede og omfatter en brancheplacering, hvor du får real-world erfaring eller et forskningsprojekt, hvor du undersøger et teoretisk aspekt af et aktuelt emne under debat.

Bliv en af ​​de næste generationer af virksomhedsledere, der kan forankre forretningsstrategi i en global sammenhæng og bruge dette som et drivkraft for vækst.... [-]

New Zealand Wellington
November 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Få et fodfæste i erhvervslivet med dette intensive, professionelt fokuserede postgraduate program, der tilbydes af Victoria Business School. Vælg mellem Master of Global ... [+]

Global tænkning i en forbundet verden

Få et fodfæste i erhvervslivet med dette intensive, professionelt fokuserede postgraduate program, der tilbydes af Victoria Business School. Vælg mellem Master of Global Management (MGMgmt) eller Master of Global Marketing (MGMktg).

Byg på din bachelorgrad og få værdifulde færdigheder inden for ledelse, marketing og forretning. De 180-punkts kandidatuddannelser er kursusbaserede og omfatter en brancheplacering, hvor du får real-world erfaring eller et forskningsprojekt, hvor du undersøger et teoretisk aspekt af et aktuelt emne under debat.

Bliv en af ​​de næste generationer af virksomhedsledere, der kan forankre forretningsstrategi i en global sammenhæng og bruge dette som et drivkraft for vækst.... [-]

New Zealand Wellington
November 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspe ... [+]

Få en fordel for succes i den globale økonomi

Udnyt denne unikke mulighed for tværfaglig undersøgelse og opdag den komplekse verden af ​​international handel. Udforsk rollen som handel i samfundet fra en række perspektiver - de internationale juridiske regler, økonomiske rationaler og de politiske og sociale konsekvenser.

Undersøg hvordan verden er forbundet via handel, og hvordan den påvirker virksomheder, som producenter og eksportører - overveje disse problemer gennem linserne i forskellige discipliner. Udforsk handelens indvirkning på indfødte befolkninger, herunder de historiske og nutidige perspektiver for Māori involvering i international handel.

Ekspert personale, internationalt ry... [-]
New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Med det stigende pres på havmiljøet, både i det sydlige Stillehavsområde og i hele verden, er eksperter i bevarelse og forvaltning af marine organismer og økosystemer eft ... [+]

Oversigt

Med det stigende pres på havmiljøet, både i det sydlige Stillehavsområde og i hele verden, er eksperter i bevarelse og forvaltning af marine organismer og økosystemer efterspurgte.

Som verdensførende inden for marine bevarelse er New Zealand et godt sted at udvikle din ekspertise på området. Dens unikke og lange kystlinje er hjemsted for adskillige marine organismer - fra den lille planteplankton til den truede New Zealand Sea Lion.

Studie med Victoria's School of Biological Sciences, en leder inden for marine biologi forskning. Undersøg spørgsmål vedrørende marine bevarelse og praksis ved hjælp af eksempler fra New Zealand, Australien, Sydlige Stillehav og bredere Indo-Stillehavsområdet, som kan anvendes over hele verden.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere. ... [+]

Ramp din karriere med en anerkendt regnskab grad

Gør overgangen til regnskab eller få den certificering, du har brug for til at tage det næste skridt i din regnskabskarriere.

Lær at håndtere komplekse regnskabsmæssige og forretningsmæssige problemer, og få tilliden til at levere specialistkompetencer.

Du vil opbygge en forståelse af faglig praksis, etik og procedurer og indsigt i erhvervslivet i New Zealand og internationalt.

Hurtigbaner eller passer ind i arbejdet

MPA hjælper dig med at spore din certificering og er en globalt anerkendt kvalifikation, du kan færdiggøre i 16-17 måneder fuldtidsstudie.

MPA'en er også ideel til at arbejde fagfolk, der ønsker at tilføje regnskab til deres CV. Du behøver ikke have studeret regnskab før og om aftenen betyder, at du kan studere på deltid, mens du arbejder.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 - 32 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Tag din karriere til næste niveau med en kvalifikation fra Victoria's Professional Economics program. Udvikle en økonomisk værktøjskasse, som du kan bruge til at løse 'vi ... [+]

Økonomi i aktion

Tag din karriere til næste niveau med en kvalifikation fra Victoria's Professional Economics program. Udvikle en økonomisk værktøjskasse, som du kan bruge til at løse 'virkelige' problemer. Dette respekterede program vil udstyre dig med beslutningsfærdigheder, som er baseret på en solid forståelse af økonomiske principper.

Økonomi under mikroskop

Undersøg indviklingen i mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse. Undersøg markedsstrukturer, konsekvenserne af regeringsinterventioner i økonomien og forskellige økonomiske teorier i relation til vækst, udvikling og stabilitet. Udforsk, hvordan politik påvirker økonomiske beslutninger.

I efterspørgslen... [-]
New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

Turisme spiller en stor rolle i økonomien i mange lande, herunder New Zealand. Undersøg din mastergrad i en af ​​verdens førende turistmål. ... [+]

Industriel relevant læring

Turisme spiller en stor rolle i økonomien i mange lande, herunder New Zealand. Undersøg din mastergrad i en af ​​verdens førende turistmål.

Du vil øge din forståelse af de komplekse spørgsmål omkring turisme, samtidig med at du udvikler dine turisme management færdigheder og ekspertise. Forbedre din forskning og analytiske evner og skærpe dine kommunikations- og præsentationsfærdigheder. Du vil blive forberedt på en udfordrende rolle i dagens konkurrencedygtige og stadigt skiftende rejsemiljø, hvor som helst i verden.

Du vil studere med Victoria's School of Management-en førende managementskole i New Zealand med et internationalt ry for højkvalitets stipendium og stærke forbindelser med branchens ledere i både den offentlige og private sektor, lokalt og udenlandsk.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University of Wellington

MUXD er et Wellington ICT Graduate School-program leveret af Design School ved Victoria University of Wellington . ... [+]

Oversigt

MUXD er et Wellington ICT Graduate School-program leveret af Design School ved Victoria University of Wellington .

Brugeroplevelsesdesign er et af de største voksende designfelter, der adresserer alle aspekter af brugeroplevelse fra at forstå brugernes identitet til oprettelsen af ​​de designs, de interagerer med. Brugeroplevelsesdesignere arbejder på tværs af digitale og fysiske medier for at forbedre den overordnede oplevelse af design. Brugeroplevelsesdesignere er dygtige forskere, kritiske og kreative tænkere, effektive kommunikatorer og ekspertudviklere.

Master of User Experience Design (MUXD) er en etårig, fuldtids 180 point kandidatgrad. Det er rettet mod industri fagfolk og / eller nyuddannede uden en bachelor kvalifikation i medie design, det vil sige en konvertering mastergrad.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Victoria University of Wellington

Tag et detaljeret kig på dit specialområde og åbner døre for nye muligheder i sprogrelaterede karriere. ... [+]

Oversigt

Tag et detaljeret kig på dit specialområde og åbner døre for nye muligheder i sprogrelaterede karriere.

Du kan fuldføre 180-pct MA-programmet i TESOL, Lingvistik, Anvendt Lingvistik og Andet Sprogundervisning og Undervisning. Du skal mindst have et B-gennemsnit i dit hovedfag i din bachelorgrad for at tilmelde dig.

Du gennemfører en blanding af kursusarbejde og forskning, der arbejder med nogle af New Zealands førende akademiske medarbejdere. Studie sammen med studerende fra hele verden og dukke op som ekspert i dit fag.

Fleksible muligheder

Udnyt fleksible studiemuligheder til at skræddersy dine studier til dine behov. Du kan vælge mellem en række kurser, og TESOL, Anvendt Lingvistik og Andet Sprogundervisning og Undervisning studerende kan studere enten på campus eller på afstand. Du kan fuldføre din kandidat i et års fuldtidsstudium eller over to eller tre år på deltid. Og for de fleste programmer kan du også begynde at studere i starten af ​​en af ​​de tre trimestere i løbet af året.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Victoria University of Wellington

Få en grad, der anerkendes over hele verden og bidrage til viden inden for dit felt. En cand.scient. Vil udvikle dine tekniske, laboratorie og akademiske skrivefærdighede ... [+]

Oversigt

Få en grad, der anerkendes over hele verden og bidrage til viden inden for dit felt. En cand.scient. Vil udvikle dine tekniske, laboratorie og akademiske skrivefærdigheder for at forberede dig til en karriere inden for videnskab.

Den kandidatuddannelse vil tage dig mellem to og to og halvår fuldtidsstudiet eller op til fire år på deltid. I det første år på din kandidatuddannelse tager du flere kurser relateret til dit fagområde. Dernæst udfører du dybtgående overvåget forskning i 12-15 måneder og skriver en afhandling. Under dine studier kan du også forfattere publikationer for peer-reviewed tidsskrifter.

For at gøre en kandidatuddannelse skal du have en bachelorgrad på et passende område med en gennemsnitsklasse på B eller højere i dit fagområde. Du kan også være i stand til at kvalificere dig til indrejse, hvis du har passende arbejde eller anden erfaring.... [-]

New Zealand Wellington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
16 - 32 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Kelburn campus: Kelburn
6012 Wellington, Wellington, New Zealand
Address
Pipitea campus: 33 Bunny St, Pipitea
6011 Wellington, Wellington, New Zealand
Address
Te Aro campus: 139 Vivian Street
6011 Wellington, Wellington, New Zealand