Læs den officielle beskrivelse

Om Adekunle Ajasin Universitet

Historien om Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko (AAUA), Ondo, Nigeria, er mere hensigtsmæssigt fortalt i to faser. Det blev først etableret som Obafemi Awolowo University i marts 1982 af regeringen i den gamle Ondo, der ledes af den afdøde Chief Adekunle Ajasin.

Navy Commodore Bamidele Otiko, den umiddelbart efterfølgende militære regering, ændrede sit navn til Ondo State University i 1985. Dens flytning til Akungba-Akoko i den nye Ondo-stat blev afgørende i 1999 efter oprettelsen af ​​en ny stat ud af den gamle Ondo tre år tidligere i oktober 1996. Regningen til støtte for flytningen blev underskrevet i lov af den daværende statsguvernør, Chief Adebayo Adefarati, i november 1999, og det bevirkede, at en afgrøde af arbejdere flyttede fra det gamle sted i Ado-Ekiti til Akungba-Akoko den 1. december 1999.

Vores vision og mission Statement

At være en førende institution, der bevæger arbejdskraft udvikling i retning af selvtillid, læreplads, en førsteklasses universitet i forskning, viden, karakter og tjeneste for menneskeheden.

Vores mission

At give viden og færdigheder for selvhjulpenhed i et gunstigt miljø, hvor undervisning og forskning kan finde sted.

studenterorganisationer

Studenterorganisationer er oprettet og drives af de studerende med støtte fra kontoret for dekanen for Studerende. Over 1000 studerende på Adekunle Ajasin University er involveret i studenterorganisationer, som omfatter ngo'er og religiøs organisation. Disse studerende påvirke universitetsverdenen og deres liv.

Varsity Logo

AAUA logo

PRÆAMBEL

LOGOEN for enhver virksomhedsinstitution, der er værd at hedde, er det åbenbare symbol på institutionens sjæl. Det er cameo repræsentationen af ​​institutionens vision, aspiration og håb.

Symbolen af ​​LOGO har sit fokus på fremtiden og tør at håbe at udholde hele tiden.

Dette er den pude, hvor LOGO for Adekunle Ajasin Universitet, Akungba-Akoko, Ondo State, Nigeria er lanceret.

SYMBOLISMET

Symbolerne på universitetets LOGO fortæller deres historie i tre medier: billeder, farver og tekst.

Vær opmærksom på, at centrum af LOGO er optaget af en åben bog - en klar påmindelse om, at institutionens primære funktion vedrører åbning af videnbogen til unge ivrige og kreative sind.

Stigende fra øst er en ung sol med sine strålende gule stråler bestrålende på den åbne bog, der belyser den viden, som institutionen ønsker at åbne for sin protégé.

Deling centret med bogen er symbolerne for den økonomiske arv i den stat, der producerede denne levende institution. Symbolerne for kakao og kolanutter minder institutionen om, at dens centrale formål er at bruge sin viden til at forbedre statens økonomiske potentialer. Disse primære symboler er overlejret på forsigtigt lappende bølger, der symboliserer menneskeheden og angiver, at så længe menneskeheden eksisterer, står dette formål konstant, uforanderligt. Repræsenteret i en sort bølgelinje er symbolet på bitumen og olie - vigtige aspekter af statens økonomi og områder, hvor universitetet skal have en troværdig effekt.

Sammenfoldning af disse primære symboler er en cirkel på to halvdele: den øverste halvdel bærer universitetets navn i kongeblå, mens den nederste halvdel bærer navnet på det samfund, der huser institutionen - en klar besked, der betegner den symbiotiske enhed af by og kjole i Den fælles aftale, som sammen dette højt værdifulde formål vil blive opnået og opnået i kærlighedens ånd (symboliseret af farven blå) og enhed.

Understøttelse af denne sfære er et par sammenflettede hestesorter, der symboliserer statens kulturarv. Implikationen af ​​dette er, at institutionens missionsparameter indbefatter og opretholdes af mandatet til at berige, forbedre og fremvise statens kulturarv især og nationen generelt. Sidst men ikke mindst er banneret Bærer teksten, der stammer meddelelsen fra LOGO på umiskendelige vilkår: FOR LÆR OG SERVICE. Bemærk: Teksten er indlejret i en brun jordfarve med stor jordgrænse. Fortegner forventningen om, at dette mandat er plantet i en rig frugtbar jord, hvor den vil vokse og blomstre.

Lad det være så, Gud!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Adekunle Ajasin University

Den professionelle kandidatuddannelse er åben for kandidater, der har fået mindst 3. klasse Honours i første grad eller HND på højere kreditniveau i relevante felter med ... [+]

DEPARTEMENT OF AARTH SCIENCES

M.Sc. og Ph.D Dgrees med følgende specialiseringer:

Anvendt geofysik GEOLOGI

Professionel kandidatuddannelse med følgende specialiseringer:

Master of Exploration Geophysics (MEG) Master of Hydro Geology (MHG) Master of Mineral Exploration (MME) Master of Petroleum Exploration (MPE) Master of Mining Geology (MMG)

Adgangskrav:

Civilingeniør Anvendt Geofysik Er åben for kandidater fra fysik, matematik, ingeniørvidenskab, geologi og jordundersøgelse, der har fået mindst 2. klasse heder (lavere division) i første grad på de relevante felter. Kandidater med deres første grad i geologi, teknik og undersøgelse forventes at have studier matematik eller fysik og helst begge, op til 200-niveau. Kandidater med deres første grader i fysik, matematik, ingeniørvidenskab eller undersøgelse forventes at have taget nogle bacheloruddannelser i geologi, hvis ikke ved optagelse ville de tage nogle anbefalede kurser i geologi.... [-]

Nigeria Nigeria Online
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Adekunle Ajasin University

Master i Voksenuddannelse med følgende specialiseringer: Industriel Uddannelse; Fællesskabsudvikling; Social velfærd; Literacy Training og Development. ... [+]

FAKULTET FOR UDDANNELSE

DEPARTMENT OF ADULT EDUCATION (FULL-TIME & SANDWICH)

Master i Voksenuddannelse med følgende specialiseringer:

Industriel Uddannelse Fællesskabets udvikling Social velfærd Literacy Training og Development

Adgangskrav

For adgang til kandidatuddannelsen skal kandidaterne have en første grad af Adekunle Ajasin Universitet, Akungba-Akoko eller ethvert andet universitet anerkendt af senatet for Adekunle Ajasin Universitet, Akungba-Akoko, i relevante discipliner med et minimum af anden klasse Nedre Division.

Til optagelse i Ph.D-programmet skal kandidaterne have en kandidatgrad inden for et hvilket som helst område af specialiseringer med en minimumskumulativ grad på 60% eller derover.... [-]

Nigeria Nigeria Online
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Adekunle Ajasin University

MA og Ph.D-uddannelser i engelsk Studier med følgende specialiseringer: Master of Arts (MA) Engelsk (Sprog); Master of Arts (MA) Engelsk (litteratur); Doktor i Filosofi ( ... [+]

FAKULTET FOR ARTS

DEPARTMENT OF ENGLISH STUDIES

MA og ph.d.-uddannelser i engelsk studier med følgende specialer:

Master of Arts (MA) Engelsk (Sprog) Master of Arts (MA) Engelsk (litteratur) Doktor i Filosofi (Ph.D) Engelsk (Sprog). Doktor i Filosofi (Ph.D) Engelsk (Litteratur).

Adgangskrav:

Master of Arts (MA) grad

Kandidater til optagelse på kandidatuddannelsen på engelsk (sprog eller litteratur) skal have en æresbevisning på engelsk (dvs. ikke lavere end anden klasse (Honours) lavere division) opnået fra enten Adekunle Ajasin University eller et andet universitet anerkendt af Senatet ved universitetet.

[-]
Nigeria Nigeria Online
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Adekunle Ajasin University

M.Sc. Biokemi med specialiseringer i: Proteinkemi og Enzymologi; Medicinsk og klinisk biokemi; Toksikologi og Miljøbiokemi; Ernæring og fødevarebiokemi; Plant Biochemistr ... [+]

DEPARTMENT OF BIOCHEMISTRY

M.Sc. Biokemi med specialiseringer i:

Proteinkemi og Enzymologi Medicinsk og klinisk biokemi Toksikologi og Miljøbiokemi Ernæring og fødevarebiokemi Plantebiokemi bioteknologi

Adgangskrav:

Ud over at have de grundlæggende krav til matrikulering på universitetet (nemlig kreditkort i engelsksprog, matematik, fysik, kemi og biologi, taget på højst to møder i WAEC / NECO, SSCE, GCE 'O' niveau eller tilsvarende ), Skal ansøgere til dette program være indehavere af en første grad i biokemi eller andre relaterede kurser med mindst 2. klasse æresbevisninger (lavere afdeling) opnået fra enten Adekunle Ajasin University eller andre universitets- eller uddannelsesinstitutioner anerkendt af Senatet for Universitet. Ansøgere til dette program kan blive påkrævet at sidde og bestå kvalifikationsprøve skal bedømmes virkelig egnet til optagelse.... [-]

Nigeria Nigeria Online
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Adekunle Ajasin University

Civilingeniør og Ph.D i mikrobiologi med følgende specialiseringer: Industriel Mikrobiologi option; Miljø Mikrobiologi option; Medicinsk mikrobiologi option; Ph.D (på all ... [+]

DEPARTMENT OF MICROBIOLOGY

Civilingeniør og ph.d. i mikrobiologi med følgende specialiseringer:

Industrial Microbiology option Miljø Mikrobiologi option Mulighed for medicinsk mikrobiologi Ph.D (på alle områder af mikrobiologi)

Adgangskrav:

Til M.Sc. Grad en god æresbevisning grad i mikrobiologi eller beslægtede områder, men ikke under anden klasse lavere division. De relaterede felter som landbrug, biologi, biokemi, botanik, kemi, fødevarevidenskab, folkesundhed, farmaci og medicin. Hvor det er nødvendigt, kan bachelorunderskud være nødt til at blive lavet af tilbudskurser uden kredit.

[-]
Nigeria Nigeria Online
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Documentary on Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko, Ondo State, Nigeria.

Documentary on Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko, Ondo State, Nigeria.