Adekunle Ajasin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Adekunle Ajasin Universitet

Historien om Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko (AAUA), Ondo, Nigeria, er mere hensigtsmæssigt fortalt i to faser. Det blev først etableret som Obafemi Awolowo University i marts 1982 af regeringen i den gamle Ondo, der ledes af den afdøde Chief Adekunle Ajasin.

Navy Commodore Bamidele Otiko, den umiddelbart efterfølgende militære regering, ændrede sit navn til Ondo State University i 1985. Dens flytning til Akungba-Akoko i den nye Ondo-stat blev afgørende i 1999 efter oprettelsen af ​​en ny stat ud af den gamle Ondo tre år tidligere i oktober 1996. Regningen til støtte for flytningen blev underskrevet i lov af den daværende statsguvernør, Chief Adebayo Adefarati, i november 1999, og det bevirkede, at en afgrøde af arbejdere flyttede fra det gamle sted i Ado-Ekiti til Akungba-Akoko den 1. december 1999.

Vores vision og mission Statement

At være en førende institution, der bevæger arbejdskraft udvikling i retning af selvtillid, læreplads, en førsteklasses universitet i forskning, viden, karakter og tjeneste for menneskeheden.

Vores mission

At give viden og færdigheder for selvhjulpenhed i et gunstigt miljø, hvor undervisning og forskning kan finde sted.

studenterorganisationer

Studenterorganisationer er oprettet og drives af de studerende med støtte fra kontoret for dekanen for Studerende. Over 1000 studerende på Adekunle Ajasin University er involveret i studenterorganisationer, som omfatter ngo'er og religiøs organisation. Disse studerende påvirke universitetsverdenen og deres liv.

Varsity Logo

AAUA logo

PRÆAMBEL

LOGOEN for enhver virksomhedsinstitution, der er værd at hedde, er det åbenbare symbol på institutionens sjæl. Det er cameo repræsentationen af ​​institutionens vision, aspiration og håb.

Symbolen af ​​LOGO har sit fokus på fremtiden og tør at håbe at udholde hele tiden.

Dette er den pude, hvor LOGO for Adekunle Ajasin Universitet, Akungba-Akoko, Ondo State, Nigeria er lanceret.

SYMBOLISMET

Symbolerne på universitetets LOGO fortæller deres historie i tre medier: billeder, farver og tekst.

Vær opmærksom på, at centrum af LOGO er optaget af en åben bog - en klar påmindelse om, at institutionens primære funktion vedrører åbning af videnbogen til unge ivrige og kreative sind.

Stigende fra øst er en ung sol med sine strålende gule stråler bestrålende på den åbne bog, der belyser den viden, som institutionen ønsker at åbne for sin protégé.

Deling centret med bogen er symbolerne for den økonomiske arv i den stat, der producerede denne levende institution. Symbolerne for kakao og kolanutter minder institutionen om, at dens centrale formål er at bruge sin viden til at forbedre statens økonomiske potentialer. Disse primære symboler er overlejret på forsigtigt lappende bølger, der symboliserer menneskeheden og angiver, at så længe menneskeheden eksisterer, står dette formål konstant, uforanderligt. Repræsenteret i en sort bølgelinje er symbolet på bitumen og olie - vigtige aspekter af statens økonomi og områder, hvor universitetet skal have en troværdig effekt.

Sammenfoldning af disse primære symboler er en cirkel på to halvdele: den øverste halvdel bærer universitetets navn i kongeblå, mens den nederste halvdel bærer navnet på det samfund, der huser institutionen - en klar besked, der betegner den symbiotiske enhed af by og kjole i Den fælles aftale, som sammen dette højt værdifulde formål vil blive opnået og opnået i kærlighedens ånd (symboliseret af farven blå) og enhed.

Understøttelse af denne sfære er et par sammenflettede hestesorter, der symboliserer statens kulturarv. Implikationen af ​​dette er, at institutionens missionsparameter indbefatter og opretholdes af mandatet til at berige, forbedre og fremvise statens kulturarv især og nationen generelt. Sidst men ikke mindst er banneret Bærer teksten, der stammer meddelelsen fra LOGO på umiskendelige vilkår: FOR LÆR OG SERVICE. Bemærk: Teksten er indlejret i en brun jordfarve med stor jordgrænse. Fortegner forventningen om, at dette mandat er plantet i en rig frugtbar jord, hvor den vil vokse og blomstre.

Lad det være så, Gud!

Placeringer

Nigeria Online

Address
Adekunle Ajasin University, P. M. B. 001, Akungba-Akoko, Ondo State,
Nigeria Online, Nigeria