Benson Idahosa University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie og Filosofi

Biu

1960

Efter etableringen af ​​Church of God mission i 1960'erne, ærkebiskop Benson Idahosa modtaget konkrete anvisninger fra Gud at vove sig ind på uddannelsesområdet, startende fra Nursery uddannelse til University niveau.

1981

Ved 1981 Vision Christian Faith University (CFU), som senere blev omdøbt til Benson Idahosa Universitet, var modnet i sindet af ærkebiskoppen. Men den aktualisering af visionen skulle suspenderes for at give plads til etablering af den meget velansete Troens Ord GRUPPE AF SKOLER (Nursery, primær og sekundær) i 1980'erne

1992

I 1992, ærkebiskop Benson Idahosa anvendt på det ærede undervisningsminister om tilladelse til at etablere og drive et privat universitet. Efter denne udvikling, da ekspert team af Akademikere og fagfolk blev oprettet for at forberede en feasibility rapport, en akademisk Brief og udvikle en masterplan for den foreslåede Universitet. Deltagende som institut for kontinuerlig læring (ICL) organiserede det foreslåede universitet akademiske og faglige programmer for unge studerende.

1998

Christian Faith University blev Benson Idahosa Universitet og FEB i Idahosa blev universitetets anden præsident

2002

I februar 2002, at ti år efter ansøgningen starte en privat universitet, forbundsregeringen, der handler gennem den nationale Universiteter Kommissionen (NUC), allernådigst bevilget Benson Idahosa University licens til at drive. Universitetet begyndte at fungere som en fuldt licenseret institution i marts 2002 med en indledende studerende på 400, der er registreret i to fakulteter (Det Naturvidenskabelige Fakultet, Samfundsvidenskab, Uddannelse og Fakultet for Grundfag).

2004

Benson Idahosa Universitets første indlæg akkreditering årlig indkaldelse

Vores vision

Benson Idahosa Universitet aspirerer til at være model for akademikere, fagfolk og iværksættere, som vil være effektive disciple til Kristus ved udmærker sig i deres fagområder. Det vil være synlige med høj ydeevne i tværfaglig forskning, som omhandler nationale og internationale problemer, fjerne forkerte adfærdsmønstre blandt studerende og blive en guldgrube af viden, der skal anvendes til gavn for menneskeheden på kristne etiske principper med henblik på at ændre nationen og kontinentet ved at ændre en studerendes liv ad gangen.

Vores mission

Benson Idahosa Universitet er en privat Christian University leverer state-of-the-art bachelor, postgraduate og professionel uddannelse. Vi er forpligtet til missionen om at hæve ledere for nationen, som er komplet i ånd, sind og krop og dermed bidrage til produktion af høj-niveau lederskab og kvalitet arbejdskraft for nationen og verden. Vi udfører disse funktioner ved velovervejet udnytte nuværende informations- og kommunikationsteknologi, networking med lignende institutioner over hele verden, at sætte mennesker først i drift og fremhæve kristne etiske værdier. Modtagerne af universitetets service er studerende, arbejdsgivere arbejdskraft, nuværende og kommende generationer, Nigeria og det globale samfund.

Vores Core Formål

Skift Nigeria

Vores kerneværdier (TOP-TIAA)

  • Teamwork
  • ejerskab Mentalitet
  • Folk Matter
  • Gennemsigtighed & Integritet
  • Innovation
  • Ansvarlighed
  • Akademisk ekspertise med guddommelighed

Hvorfor studere AT BIU

BIU studerende

Studerende nyde en krise- gratis campusmiljø, hvor de fredeligt kan nå deres akademiske sysler. Der er ingen kulter eller strejker på campus.

Vores studerendes lederskab program dvs. beboeren rådgivere, studerende feltpræster og flere tilbyde de studerende lederroller, der hjælper dem med at udvikle deres lederevner og kommunikationsevner til at lykkes længe efter endt uddannelse.

Vi har meget befordrende hostel indkvartering, sportsfaciliteter og betydelige auditorier, der bekvemt rumme alle elever.

Hver elev er udsat for kurser fra nogle af de mest anerkendte lederskab institutter og kyndige mænd og kvinder i store resultater. Hermed bliver de inspireret, og deres perspektiv udvides på åndelig vækst i Kristus, lederskab, rigdom, skabelse, politik, underholdning og meget mere.

Hver elev får lige mulighed for at få uvurderlig praktisk erfaring gennem særlige programmer, opgaver, iværksætteri vedhæftede filer og praktikophold med top-notch virksomheder inden for deres interesse at få dem udstyret til livet efter skolen.

Studerende har muligheder for at tjene stipendier gennem flittig brug i deres akademikere, ledelsesansvar og fritidsaktiviteter.

Alle studerende, uanset studium, modtage undervisning i iværksætterkultur, administration, ledelse, personlig branding, udvikling forslag, genoptage skriftligt og kommunikation, forhandling, og projektledelse.

Placeringer

Benin City

Address
Private Mail Bag 1100,
University Way.
Off Upper Adesuwa Road
Government Reservation Area (GRA).

Benin City, Edo, Nigeria