Igbinedion University, Okada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den UNIVERSITET indledte sine akademiske programmer i 1999/2000 session fem Colleges nemlig Kunst og Samfundsvidenskab, Business og Management Studies, Health Sciences, jura og Natur- og Applied Sciences. Fundamentet studerende ankom Okada fredag ​​15th oktober 1999. Siden da er UNIVERSITET har uden afbrydelse stadfæstede sin beslutning om at vende tilbage videregående uddannelse til den internationalt accepterede kalender for september til juni. Det Ingeniørhøjskolen påbegyndte sit program i 2002/2003 session. Det College of Health Sciences fortsatte med at være et område med stor efterspørgsel. Det College of Pharmacy og B.Sc Sygepleje påbegyndt i 2004/2005 session. Det Igbinedion University Teaching Hospital administreres af en bestyrelse indviet først den 12. januar 2003 fører tilsyn anliggender af Hospital. Som en del af sine mål at træne og producere job udbydere, Igbinedion University har Pakket iværksætter- og færdigheder opkøb moduler til at udsætte studerende tilstrækkeligt nok til at være "egnet til arbejdslivet«. Desuden blev en samfundstjeneste program indført i 2009/2010 session. Under den programmerede, er alle anden års studerende på tværs af Gymnasier forpligtet til at foretage en praktisk program udvikling i et udvalgt område og samfund i og rundt universitetet / by.

Den studerende befolkning er vokset støt fra 111 i 1999/2000 session til 5036 i 2012/2013, mens personalet styrken er steget fra 55 i 1999/2000 til 565 lavet af 290 Undervisning personale (50 af hvem er Professorer) 153 Senior Ikke -Undervisning personale og 213 Junior og Intermediate personale i samme periode.

Akademiske programmer i Medicin, lov, Kunst og Samfundsvidenskab, Business and Management Studies, Naturlige og Applied Sciences og engineering der er modne, er re-akkrediteret, fra tid til anden af ​​nigerianske universiteter Kommissionen og de relevante faglige organisationer. Det Oba Erediauwa College of Law viste sig sin første afgrøde af kandidater i 2004. Det ellevte parti eksamen i dag, er allerede på Law School.

På denne indkaldelse, er universitetet dimitteret sit ottende sæt af helse Læger, og har fortsat med at opretholde den ære at være den første nogensinde Private University i Afrika, syd for Sahara til at producere helse Læger. Den UNIVERSITET også dimitteret sin ottende afgrøde af talentfulde og velplejede Ingeniører fra general Abdulsalami Abubakar Ingeniørhøjskolen.

Vision

At være en førende center for akademisk ekspertise gennem proaktiv og lydhør iværksætteri, forskning i tråd med dynamikken i den nationale og globale udvikling og vidensproduktion som reaktion på kontekstualiserede nationale og globale behov.

2

Målsætninger

Målene for universitetet er:

 • At uddanne kvalificeret personale gennemsyret med ånden i service og udvikling.
 • At tilbyde gode muligheder for videregående uddannelse til alle personer, der kan komme i betragtning, uden hensyn til race, religion, køn eller politisk overbevisning / overtalelse.
 • At uddanne forskere, ingeniører, læger, lærere, økonomer, jurister, herunder specialist inden for humaniora og til at udføre forskning inden for videnskab og teknologi.
 • At udføre forskning om problemer i forbindelse med udviklingen af ​​den nationale økonomi ordningen og teknologi og kultur samt at fremme viden.
 • At træne lærere og akademisk forskning personale til universitetet og andre højere uddannelsesinstitutioner.
 • At fremme videnskabelig viden og udbrede sine resultater for samfundsøkonomiske fordele.
 • At foretage andre aktiviteter, der passer til et universitet i den højeste standard.

Mission

 • At være blandt de bedste og mest succesfulde universiteter i landet.
 • At yde samlede service og god værdi for pengene i uddannelsessektoren University.
 • At udmærke sig i at forudse, at reagere hurtigt og konkurrencen, når de studerendes behov og medarbejderudvikling.
 • For at opretholde en vækst, der reagerer på globale ekspansion og udfordringer i undervisning og forskning.
 • At producere gennem vores kvalitetsprogrammer, akademikere, hvis certifikater åbne alle døre til opadgående økonomisk og social mobilitet.
 • For at udvide vores forskningsaktiviteter globalt ved at skabe forbindelser og samarbejdsnetværk blandt førende universiteter og forskningsinstitutioner verden over.
 • At regelmæssigt søge at fastholde erhvervelse af viden og ekspertise.
 • For at betjene kompetenceudvikling drevet ordning, som gør det muligt personale til at tilegne sig nye færdigheder, viden base og forblive konkurrencedygtige i deres områder af specialisering.
 • Regelmæssigt kortlægge miljøet med henblik på at identificere områder med behov med henblik på at bidrage til fællesskabet og registrering betydelig tilstedeværelse nationalt og på verdensplan.

Placeringer

Benin City

Igbinedion University

Address
Mission Road, Okada
Benin City, Edo, Nigeria
Telefonnummer
+234 803 395 8334