Joseph Ayo Babalola University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

JABU, Det første iværksætteruniversitet i Nigeria Blev oprettet i lydighed mod guddommelige instrukser fra Christ Apostolic Church Worldwide I 2004 under den visionære ledelse af sin daværende præsident, pastor (Dr.) EH L Olusheye.

Den nuværende præsident for Kristi Apostoliske Kirke Worldwide, pastor AO Akinosun som formand for vores bestyrelse, giver os overordnet retning med forfriskede og fornyede åndelige og økonomiske forpligtelser til UNIVERSITET.

Vores første kansler i hans kongelige majestets personlighed, Oba (Dr) Oladele Olashore (CON), indtil hans død i juni 2012 arbejdede bedøvende på forskellige måder for positivt at fremme universitetets forløb. Den nuværende kansler er den dynamiske pastor (Dr.) Wemimo Odunaiya, en præsident og industriel med en uheldig passion for excellence. Hovedofficererne er Prof AMA Imevbore (Pro-Kansler) og Pastor CS Fasuyi (Næstformand, Styrelsesrådet) samt Barrister Wale Aderibigbe, Justitssekretæren og andre medlemmer af ledelsen. De har holdt fast i troen med grundlæggernes fædre.

Mission Statement

Joseph Ayo Babalola University er et privat universitet i Nigeria for at yde undervisning, forskning og service, der vil fremme læring og stimulere akademisk udveksling både i nationale og internationale fora.

Joseph Ayo Babalola University, Ikeji Arakeji, Osun State er en trosbaseret tertiær institution, der ejes af Christ Apostolic Church (Worldwide). Det blev godkendt den 8. februar 2006 af Federal Executive Council; Modtaget sin licens den 6. marts 2006 og blev åbnet for studerende til 2006/2007 sessionen den 25. oktober 2006.

Placeringer

Ilesa

Address
Joseph Ayo Babalola University
Ikeji-Arakeji
P.M.B. 5006

Ilesa, Osun, Nigeria