Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LBS er et fællesskab af mennesker, forpligtet til at skabe og transmission management og business viden baseret på en kristen opfattelse af mennesket og af den økonomiske aktivitet og relevant for Nigeria og Afrika som helhed. Vi stræber efter at være en verdensklasse business school, der vil have en betydelig indvirkning på praksis i forvaltningen. For at opnå denne mission Skolen søger at:

Giv stort potentiale fagfolk med en generel lederuddannelse som understreger faglig etik og service til samfundet gennem praksis i forvaltningen. Have en positiv indvirkning på de faglige og etiske standarder for virksomhedsledelse i Nigeria Gøre intellektuelle bidrag, som: a) støtter den praksis forvaltning; b) at bidrage til at fremme forvaltningen discipliner; og c) at skabe høj kvalitet undervisningsmaterialer.

Vores campus Lagos Business School er placeret langs Lekki-Epe motortrafikvej, Lagos, i et miljø, der kombinerer ro og æstetik til at give en befordrende mødested for læring og faglige aktiviteter. Udstyret med state-of-the-art faciliteter, uafbrudt strømforsyning, rigelig parkeringsplads, moderne cateringvirksomheder og professionel sikkerhed, har et læringsmiljø, er skabt som skiller sig ud blandt lignende institutioner i Afrika og er afgørende for skolens formål at levere management uddannelse i verdensklasse standard.

Placeringer

Lagos

Lagos Business School

Address
Lagos Business School (LBS)
Km 22 Lekki - Epe Expressway Ajah

Lagos, Lagos, Nigeria
Telefonnummer
+234 805 809 7448

Programmer

Denne skole tilbyder også: