Pan-Atlantic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mission Statement fra University er: "at danne kompetente og engagerede fagfolk og tilskynde dem til at tjene med personligt initiativ og social ansvarlighed det samfund, de arbejder og dermed bidrage til at opbygge et bedre samfund i Nigeria og Afrika som helhed". Denne drøm indkapsler formålet med universitetet.

Pan-Atlantic University bidrager til den nationale udvikling gennem tilvejebringelse af akademiske programmer, der er relevante for behovene i landet. Universitetet er åbent for alle mennesker uanset deres nationalitet, race, køn, religion eller etnisk gruppe. De fritidsaktiviteter fra University er en del af en bredere allround formation, som er tilvejebragt i universitetet.

Den objektiv af uddannelse i vores universitet er godt afrundet dannelsen af ​​den menneskelige person. Dette er grunden til en vigtig del af hvert program er inddragelsen af ​​en lang række af kurser i humaniora. Vi søger også ved bevidst design af programmerne, at indskærpe og gommen iværksætterånden i vores studerende og deltagere. Universitetet har til formål at pleje personer, der er fagligt kompetent, kreativ og initiativrig, nidkær for det fælles gode og i stand til at foretage gratis og moralsk opretstående beslutninger og som dermed fungerer som positive forandringsagenter i tjeneste for samfundet.

Navnet University antyder en universel mentalitet: åbenhed over for andre personer, ideer, videnområder, nær og kulturer, uden forskelsbehandling.

Universitetet er også et sted, der fremmer og stimulerer undersøgelse og en permanent søgen efter sandheden. Dette indebærer på arbejdsmarkedet af intelligens, intellektuel ærlighed og lysten til at lære, kombineret med ønsket om til stadighed at overvinde sine grænser. Derudover universitetsstudier, kræver en kultivering af ens egen personlighed og udvikling af de vaner, der er nødvendige for faglige og sociale liv.

Placeringer

Lagos

Address
Lekki-Epe Expressway
Ibeju-Lekki

KM-52 Lagos, Lagos, Nigeria