Læs den officielle beskrivelse

Mission Statement fra University er: "at danne kompetente og engagerede fagfolk og tilskynde dem til at tjene med personligt initiativ og social ansvarlighed det samfund, de arbejder og dermed bidrage til at opbygge et bedre samfund i Nigeria og Afrika som helhed". Denne drøm indkapsler formålet med universitetet.

Pan-Atlantic University bidrager til den nationale udvikling gennem tilvejebringelse af akademiske programmer, der er relevante for behovene i landet. Universitetet er åbent for alle mennesker uanset deres nationalitet, race, køn, religion eller etnisk gruppe. De fritidsaktiviteter fra University er en del af en bredere allround formation, som er tilvejebragt i universitetet.

Den objektiv af uddannelse i vores universitet er godt afrundet dannelsen af ​​den menneskelige person. Dette er grunden til en vigtig del af hvert program er inddragelsen af ​​en lang række af kurser i humaniora. Vi søger også ved bevidst design af programmerne, at indskærpe og gommen iværksætterånden i vores studerende og deltagere. Universitetet har til formål at pleje personer, der er fagligt kompetent, kreativ og initiativrig, nidkær for det fælles gode og i stand til at foretage gratis og moralsk opretstående beslutninger og som dermed fungerer som positive forandringsagenter i tjeneste for samfundet.

Navnet University antyder en universel mentalitet: åbenhed over for andre personer, ideer, videnområder, nær og kulturer, uden forskelsbehandling.

Universitetet er også et sted, der fremmer og stimulerer undersøgelse og en permanent søgen efter sandheden. Dette indebærer på arbejdsmarkedet af intelligens, intellektuel ærlighed og lysten til at lære, kombineret med ønsket om til stadighed at overvinde sine grænser. Derudover universitetsstudier, kræver en kultivering af ens egen personlighed og udvikling af de vaner, der er nødvendige for faglige og sociale liv.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Pan-Atlantic University

Kandidatuddannelsen er tænkt som en kombination af akademisk og faglig uddannelse, og er en direkte reaktion på industriens behov. ... [+]

Kandidatuddannelsen er tænkt som en kombination af akademisk og faglig uddannelse, og er en direkte reaktion på industriens behov. Programmet består af 3 streams: Skrivning for Media i en foranderlig verden, Media Enterprise og Marketing Communications.

Kandidatuddannelsen er kørt i to formater: Full Time (12 måneder) og Deltid (24 måneder)

Adgangskrav

Første grad i en relevant disciplin (minimum anden klasse lavere division). Kandidater med en HND eller tilsvarende skal have en postgraduate diplom fra et anerkendt universitet for at anvende.

Deltid MSc

Yderligere krav

3 år skrive eksamen erhvervserfaring fortrinsvis i et medie og kommunikation position... [-]

Nigeria Lagos
August 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk