BI Norwegian Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BI Norske BusSchool

BI Norwegian Business School er et privat, ikke-kommercielt fundament (grundlagt i 1943), der giver viden og kompetencer både til den private og offentlige sektor.

BI Norwegian Business School er et selvstændigt fundament, hvis formål er at drive uddannelse og forskning på højt internationalt plan inden for ledelse, administration, økonomi og marketing.

BI er også en stærk spiller på den internationale arena: Gennem sin virksomhed i Kina, Litauen og Australien har den gennem sin udvekslingsaftale med mere end 140 universiteter over hele verden og gennem sine internationale programmer undervist helt på engelsk i Norge.

BI er inspireret af den skandinaviske tradition for ledelse. Skandinavien er måske det nærmeste, du kan komme til en postindustriel videnøkonomi. Skandinaviske virksomheder er også innovatørerne af deltagelsesledelsesteknikker og netværk af organisationsformer. BI lægger vægt på etik og samfundsansvar over for disse kvaliteter.

BI har nu taget det næste skridt i sin udvikling. Skolen er flyttet til en helt ny campus i Oslo. Denne campus er centralt beliggende i et voksende og pulserende forretningsområde i Oslo. Alle skolens internationale programmer bliver undervist her.

Akkreditering og rangordning

  • BI har den eftertragtede Triple Crown-akkrediteringsstatus, hvilket betyder, at den er akkrediteret af AACSB, EQUIS og AMBA. I 2013 kunne ca. 70 erhvervsskoler ud over 15 500 over hele verden prale med en Triple Crown-status.

Placeringer

Oslo

Handelshøyskolen BI

Address
BI Norwegian Business School
Nydalsveien 37

0442 Oslo, Oslo, Norge
Telefonnummer
+47 464 10 000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer