Læs den officielle beskrivelse

Bodø Graduate School of Business (HHB) blev grundlagt i 1985. Siden da har mere end 2.000 studerende har eksamen fra vores fire år business program - "Siviløkonom" - og vi i øjeblikket har 1.000 studerende indskrevet på business school. Den akademiske resultater af vores professorer er blandt de bedste i Norge. HHB er på forkant med mange områder, herunder innovation, økologisk økonomi og etik. HHB indrømmer ca 400 elever hvert år til vores forretning og informationsteknologi programmer. Størrelsen af de studerende giver mulighed for ægte kammeratskab blandt ligemænd. Derudover er der flere studenterorganisationer og sportsbegivenheder året rundt. En anden usædvanlig egenskab af HHB er relativt lille klassekvotienter, der giver mulighed for en-til-en tid med professorer.

Denne skole tilbyder også:

MSc

Bodø Graduate School of Business (HHB)

Programmet sigter mod at udvide din forståelse af energispørgsmål, hjælpe dig med at udvikle færdighed i konstruktiv brug af business administrative teori, og efterlader ... [+]

For program, der begynder August 2010 kun ansøgere allerede er i besiddelse opholdstilladelse, vil nu blive betragtet (andre fristen udløb 1 mar)

Program målsætning (er)

Programmet sigter mod at udvide din forståelse af energispørgsmål, hjælpe dig med at udvikle færdighed i konstruktiv brug af business administrative teori, og efterlader dig med en aktiv holdning til driftsøkonomi processer, især relateret til energisektoren.

Målgruppe

Med olie-og gasefterforskning nu godt i gang i Barents High-Nord, og med udsigten til flere sådanne udforskning langs kysten i det nordlige Norge, er der et stigende behov for kvalificerede fagfolk inden for energi-folk fortrolige med de særlige af olie-og gasindustrien,. besiddelse af en stærk regional viden og ekspertise inden for energistyring, energi diplomati, og den geopolitiske ... [-]

Norge Bodø
Kontakt skolen
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Bodø Graduate School of Business (HHB)

Formålet med dette program er at skabe en forståelse i de studerende for fagområdets vidtrækkende karakter, udvikle færdighed i konstruktiv brug af business administrativ ... [+]

For program, der starter August 2010 kun ansøgere allerede er i besiddelse opholdstilladelse vil nu blive betragtet (regelmæssig frist 1 marts)

Programmets mål (r)

At den studerende kan formulere og løse forretningsmæssige problemer i teori og praksis på et avanceret niveau. At skabe en forståelse hos de studerende for fagområdets vidtrækkende karakter, udvikle færdighed i konstruktiv brug af business administrative teori, samtidig udvikle en aktiv holdning til busienss administrative processer.

Målgruppe: Studerende, der ønsker at opnå en dybere forståelse af de forskellige emner inden for området business administration.

&nbsp

Programbeskrivelse: T han første semester har til formål at fremme den teoretiske viden. Vægten vil være på at indføre nye og mere komplekse teorier. Der vil også være en introduktion til relevante filosofiske, etiske og miljømæssige temaer. ... [-]

Norge Bodø
Kontakt skolen
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk