Læs den officielle beskrivelse

HVAD ER ACN?

Vores college tilbyder studerende 30 point (et år - svarende til 60 "studiepoeng" i det norske system) i det amerikanske universitetssystem som en del af en amerikansk bachelorgrad. ACN s samarbejdspartnere er:

University of North Dakota (UND) i Grand Forks, North Dakota West Chester University (WCU) i West Chester, Pennsylvania Adelphi Universitet (AU) i Garden City, New York. Southern New Hampshire University (SNHU) i Manchester, New Hampshire.

ACN studerende, der fuldføre ACN-programmet er sikret adgang. Hertil kommer, med de kreditter opnået fra ACN, kan de studerende vælge at anvende til universitetet efter eget valg i USA.

Når de studerende fuldføre de kurser på ACN, kan de være berettiget til overførsel til UND, WCU, AU eller SNHU som en Junior (tredje år) studerende. Mens han var på ACN de får en glimrende forståelse af det amerikanske universitetssystem, opbygge et netværk af studerende og fakultet kontakter (både norske og amerikanske) og kan derefter foretage en glidende overgang i universitetssystemet. ACN hjælper eleverne med praktiske og bureaukratiske detaljer, så de kan koncentrere sig mere om deres studier og deres overgang vil være glat. Det tætte samarbejde med disse universiteter gør det muligt for ACN at være vært amerikanske professorer hvert semester.

Langt størstedelen af ​​norske studerende vender tilbage til Norge for at forfølge en karriere i deres område af undersøgelsen. Tidligere studerende fortæller, at de har været stærkere kandidater i job interviews på grund af deres internationale undersøgelse oplevelse.

I fortiden ACN studerende har modtaget grader i en lang række områder, men især populære er: Kommunikation - Medier, Broadcasting, Journalistik, PR, Peace Studies, Rumfart og alle aspekter af Business.. ACN studerende er i øjeblikket arbejder i Norge inden for områderne TV, radio, skoler og virksomheder - både store og små.

ACN er en vigtig mulighed for de internationale studerende. Amerikanske studerende kommer fra alle dele af USA, men primært fra midt-vest. ACN har en særlig appel inden den norsk-amerikanske samfund og de studerende er ofte tiltrukket på grund af deres norske arv. Vi har også haft studerende fra Iran, Irak, Bulgarien, Tyskland, Sverige, Cameroun, Ghana, Kina, Canada, Vietnam, Filippinerne og Bosnien. De forlader Norge med en særlig forkærlighed for landet, folket og kollegiet.

HISTORIE ACN

Den American College of Norway har fejret mere end 25 akademiske år. Det blev grundlagt i 1990 af Dr. Steinar Opstad, tidligere næstformand for NHO, sammenslutningen af ​​norske Enterprise.

I 1992 ACN begyndte med 12 norske og 12 amerikanske studerende kommer sammen for at studere i en folkloristisk gård palæ på øen Jeløy i Moss, Østfold, Norge. Gennem årene har programmet udvidet til 70 studerende fra Norge, USA og lande fra hele verden. ACN er nu placeret i den smukke Convention Building (Konvensjonsgaarden), downtown Moss, nær den offentlige bibliotek, cafeer, shopping og natteliv.

Hvorfor ACN?

Der er en række årsager til, at de studerende begynder deres uddannelse på American College of Norge. At studere på ACN tillade studerende at modtage 30 point (et år) mod din bacheloruddannelse, som vil gøre dig i stand til at starte som en tredje år (junior) på vores samarbejdspartnere universitet i USA. For det andet, ACN tilbyder en gradvis indføring i det amerikanske universitetssystem. Klassen struktur og sociale netværk af amerikanske universiteter er helt anderledes end dem på norske gymnasier og universiteter. Studerende er lempet ind på nye måder at gøre tingene på, og de er bedre forberedt på deres studier på et amerikansk universitet.

ACN giver de studerende mulighed for at forbedre deres engelsk læsning, skrivning, forståelse og talefærdigheder. Mens studerende skal være flydende til at blive optaget på ACN, de fleste rapporterer, at efter et år her deres engelskkundskaber er kraftigt forbedret. Dette forbereder de studerende til større succes i hele deres studier.

Personalet er udstyret til at hjælpe de studerende med forskellige ikke-akademiske aspekter af forbereder sig på at studere i USA, såsom, der gælder for skoler, finde bolig, og ansøger om et visum. Denne bistand er uvurderlig, og med vores hjælp, kan din rejse til USA være langt mindre stressende.

Sidste, ACN er sjovt! Studerende danner en tæt sammentømret gruppe af venner, de ellers ikke ville have met.Throughout året er der utallige aktiviteter for studerende, både i og uden for skolen. Eleverne får et netværk af venner og klassekammerater, som vil hjælpe senere i livet, når jobsøgning. Mange studerende selv vælger at deltage i samme amerikanske universiteter, så når de ankommer i Amerika de allerede har et socialt netværk. Dette gør livsændrende flytte fra Norge til Amerika meget lettere.

Norske Studerende

80-90% af vores studerende er norsk, og de fleste studerende henvende sig direkte til ACN fra high school. Vi accepterer 70 studerende hvert år, og de fleste af dem tilmelde efterårssemestret. Det er også muligt at søge om forårssemestret, der starter i januar.

Krav til ansøgningen:

En komplet ansøgningsskema (ACN Application) Alle ansøgere skal have opnået generell studiekompetanse ved semesterstart, som de anvender Alle ansøgere skal indsende et personligt essay besvarelsen af ​​dette spørgsmål: "Hvorfor er jeg interesseret i denne pædagogiske mulighed" Den anbefalede karaktergennemsnit er 4,0 (norsk Scale) - Kontakt venligst for klarhed Vil blive prioriteret til at falde ansøgere, der indsender en udfyldt ansøgning fra 1. maj. Ansøgningsfristen for forårssemestret er 25 november.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Dorm Video