NHH Norwegian School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

NORGE'S LEADING BUSINESS SCHOOL
Det gør en forskel, hvor du studerer. NHH er en af ​​Europas bedste erhvervsskoler og er medlem af det eksklusive CEMS-netværk (www.cems.org) - den strategiske alliance mellem 30 førende handelsskoler, 65 multinationale virksomheder og fem NGO-partnere. NHH sigter mod at være en international leder inden for udvalgte forskningsområder, og vores fakultet har stor efterspørgsel som eksperter i erhvervslivet, medierne og samfundet som helhed.

Vi byder talentfulde studerende fra hele verden til vores kandidatuddannelser og tilbyder dem en førsteklasses uddannelse - uden undervisningsgebyr.


Ingen gebyrer
NHH er et statsfinansieret universitet og opkræver derfor ingen ansøgnings- eller studieafgift. Som studerende på NHH er det eneste gebyr, du skal betale, et lille semesterregistrationsgebyr til Studentvelferdsorganisationen i Bergen (SiB), som giver dig mulighed for at drage fordel af deres ydelser. Beløbet er i øjeblikket ca. 800 kr. Pr. Semester. Nogle ansøgere er forpligtet til at dokumentere økonomisk evne for at få opholdstilladelse til studier i Norge (borgere uden for EU / EØS-området og Schweiz).


3 ud af 4 studerende har en stilling før gradering
NHH kandidater har relevante job venter. Ifølge vores seneste beskæftigelsesundersøgelse har 3 ud af 4 studerende allerede landet et job, inden de uddannes. Gennemsnitlig løn for NHH kandidater er ca. 520.000 kr. (Ca. 63.000 USD) inklusive ydelser.

NHH kandidater finder beskæftigelse i forskellige brancher:

Rådgivning, revision og regnskab - 49% Bank, forsikring og finansiering - 22,4% Offentlig forvaltning, forskning og undervisning - 8,2% IT / telekommunikation og transport / shipping - 8,2% Industri, olie / gas og energi - 5 , 1% Handel, PR og markedsføring / reklame - 5,1% Andet - 2%


Mange af vores internationale studerende vælger at blive i Norge efter deres eksamen. Vores seneste undersøgelse viser, at 58 procent af kandidaterne arbejder i Norge, mens de resterende 42 procent rejser til udlandet for arbejde.

VIDEO: "Karrierer - Muligheder gjort rigtige"


Erhvervslivet er der fra dag 1
På NHH vi tætte forbindelser til erhvervslivet. Skolens omfattende samarbejde med norske og internationale virksomheder sikrer, at du får en læringserfaring, der er relevant, opdateret og fokuseret på at hjælpe dig med at blive virksomhedsleder i morgen. Vores elever får inspiration fra at møde repræsentanter fra erhvervslivet hele året rundt gennem gæsteforelæsninger, case præsentationer, seminarer og konferencer, karrieredage og selskabspræsentationer.


INTERNATIONALE MULIGHEDER
Som studerende på NHH har du gode muligheder for at få værdifuld international erfaring i løbet af dine studier gennem udvekslingsprogrammer, CEMS Master i International Management (MIM), Double Degrees og sommer kurser.

Exchange semester med en af ​​vores partner skoler CEMS Master i International Management Double Degree Programmer Innovation School på Berkeley Summer kursus på Fudan University

Tjek nogle NHH studerendes internationale oplevelser og læs deres historier: http://bit.ly/2fXZjEN

For mere inspiration, søg #nhhworldwide på Instagram og se, hvad eleverne oplever i udlandet.


STUDENTLIV PÅ NHH - Praktisk oplevelse og masser af sjov
NHH studerende er generelt godt tilfredse med deres studier og NHH på NHH , og nylige undersøgelser viser, at 95 procent vil anbefale NHH til en ven.

For at sikre dig, at du får den bedst mulige start, arrangerer studentforeningen (NHHS) og NHH en velkomstuge i starten af ​​dit første semester.

Som NHH studerende bliver du automatisk medlem af NHHS, en af ​​de mest aktive studentforeninger i Norge. Deltagelse i en eller flere af foreningens aktiviteter giver dig mulighed for at få nye venner, forfølge dine interesser og få nye oplevelser. At deltage i aktiviteterne giver dig også praktiske erfaringer og en måde at udvikle dit teamwork og lederskab færdigheder og test akademiske teorier i virkeligheden. Relevante erfaringer under studietiden er højt værdsat af potentielle arbejdsgivere.

NHHS-aktiviteter spænder fra sportsklubber til fodbold, basketball og udendørs aktiviteter til finansielle og iværksættergrupper, skoleaviser, en tv-kanal, en fotogruppe, en dansegruppe og flere kor.

Store studentbegivenheder:

Kulturfestivalen UKEN er den største studentarrangement i den vestlige del af Norge. I tre uger organiserer eleverne sceneshows, koncerter og andre arrangementer, der tiltrækker tusindvis af besøgende til skolen. NHH Symposium er Nordeuropas største student-run-konference for erhvervslivet. Erhvervsledere og toppolitikere deltager i arrangementet og diskuterer aktuelle globale spørgsmål. TEDxBergen er en årlig konference, som organiseres af studerende fra NHH .


NORGE
Norge har en stærk tradition for ligestilling og retfærdighed, der har skabt en høj grad af køn, økonomisk og social ligestilling. FN repræsenterer Norge som et af de lande med højeste livskvalitet.

Det norske system for videregående uddannelse omfatter alle institutioner, der er akkrediterede. Med undtagelse af nogle private universitetshøjskoler er alle videregående uddannelsesinstitutioner statslige.

Norge har utvivlsomt et af verdens bedste velfærdssystemer, og som elev er du sikret professionel medicinsk behandling, uanset hvilken del af landet du bor i.

Den norske økonomi er domineret af udvikling og handel med energi og naturressourcer. Offshore olie og gas, fiskeri, akvakultur og elproduktion er vigtige forretningsområder for landet.


BERGEN
Bergen er en kosmopolitisk by med en lille bys charme og atmosfære. Byen byder på en bred vifte af by-, kultur- og naturattraktioner. Kombinationen af ​​byliv og natur er unik. Omgivet af bjerge, fjorde og øer har Bergen en enestående nærhed til naturen. Det er kun en kort gåtur fra bybylivet til en bjergvandring op til Floyen eller en sejltur til en af ​​øerne.

Se NHH Student Blog for tips om at komme til Norge og Bergen: http://bit.ly/2gddysk

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i Energi, Naturressourcer og Miljø

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Bergen

Formålet med kandidatuddannelsen er at uddanne den næste generation af tværfaglige ledere inden for energi og naturressourcer. [+]

Grad: MSc i økonomi og erhvervsøkonomi ECTS-point: 120 Varighed: to år

NHH er en af ​​få handelsskoler i verden, hvor du kan specialisere dig inden for energisektoren, og kandidater fra dette kandidatuddannelse er i stor efterspørgsel. Dette program sigter mod at uddanne den næste generation af tværfaglige ledere inden for energi og naturressourceudvikling.

Fremtidig udvikling og velstand afhænger i vid udstrækning af adgangen til energikilder og sikre og pålidelige forsyninger af naturressourcer. Udnyttelse af disse ressourcer har en væsentlig indvirkning på miljøet, og at opnå balancen er en afgørende faktor i den kommercielle verden, hvor erhvervslivets bæredygtighed i stigende grad er defineret af faktorer, der går ud over bundlinjen.... [-]


Master i International Business

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Bergen

Masteruddannelser Økonomi og erhvervsliv International virksomhed Globaliseringskræfterne har bragt folk, virksomheder og markeder over hele verden tættere sammen end nogensinde før. Moderne virksomheder skal beherske både internationale og lokale dimensioner for at lykkes i en stadig mere konkurrencedygtig ramme. [+]

Grad: MSc i økonomi og erhvervsøkonomi ECTS-point: 120 Varighed: to år

Globaliseringernes og internationaliseringskræfterne har bragt folk, virksomheder og markeder over hele verden tættere sammen end nogensinde før. Moderne virksomheder skal beherske både internationale og lokale dimensioner for at lykkes i en stadigt mere konkurrencedygtig ramme, og dagens globale erhvervsmiljø giver gode muligheder for kvalificerede fagfolk, der søger international karriere.

International Business at NHH er et specialiseret program designet til at udstyre de studerende med den rigtige blanding af analytiske og praktiske færdigheder til en karriere inden for multinationale virksomheder, internationale organisationer eller mindre virksomheder, hvis aktiviteter involverer en betydelig grad af international forretning. Programmet giver dig den rette balance mellem teoretisk uddannelse og praksisorienteret casestudier og interaktioner med erhvervslivet.... [-]


Master i Marketing og Brand Management

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Bergen

Innovering, opbygning og styring af stærke mærker er nøglen til at opnå konkurrencefordel og langsigtet rentabilitet for produkter, tjenester, virksomheder og organisationer. [+]

Grad: MSc i økonomi og erhvervsøkonomi ECTS-point: 120 Varighed: to år

Opbygning og styring af stærke mærker er nøglen til at opnå konkurrencefordel og langsigtet rentabilitet for produkter, tjenester, virksomheder og organisationer. Programmet Marketing og Brand Management giver eleverne en dybdegående og forskningsbaseret viden om markedsføring, forbrugeradfærd, innovation og brand management.

Forståelse af forbrugernes og konkurrenternes adfærd er afgørende for enhver virksomhed og organisation. Kunde- og konkurrentindsigt giver mulighed for at udvikle lydstrategier samt optimal markedsstilling og effektiv marketing taktik. Programmet integrerer teori og praktiske anvendelser fra strategi og marketing for at hjælpe eleverne med at udvikle stærke mærker og gøre fremtidige markedsbeslutninger.... [-]


Master i strategi og ledelse

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Bergen

Undersøgelsen af ​​strategien handler grundlæggende om at forstå, hvorfor nogle virksomheder lykkes, mens andre ikke gør det. [+]

Grad: MSc i økonomi og erhvervsøkonomi ECTS-point: 120 Varighed: to år

Strategi og ledelse fokuserer på, hvordan ledere og medarbejdere kan udvikle virksomheder til at blive effektive og konkurrencedygtige, samtidig med at virksomhedernes sociale ansvar overholdes. Hvordan kan virksomheder skabe værdi og udvikle en konkurrencefordel? Hvordan kan virksomhedsledere gennem deres medarbejdere foretage nødvendige strategiske ændringer? Hvad er god ledelse, og hvad skaber produktive medarbejdere?

Undersøgelsen af ​​strategien handler grundlæggende om at forstå, hvorfor nogle virksomheder lykkes, mens andre ikke gør det. Inden for rammerne fokuserer strategi- og ledelsesprogrammet på to sæt grundlæggende spørgsmål, der belyser dette overordnede tema på forskellige måder:... [-]


Master i økonomi

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Bergen

Kandidatuddannelsen i økonomi lærer værktøjer til at analysere markeder og industrier og de økonomiske udfordringer, som private virksomheder, offentlige institutioner og internationale organisationer står overfor. [+]

Grad: MSc i økonomi og erhvervsøkonomi ECTS-point: 120 Varighed: to år

Programmet vil give dig færdigheder til at analysere markeder og industrier og de økonomiske udfordringer, som private virksomheder, offentlige institutioner og udviklingen i lande og regioner står overfor. Det vil give dig vigtige perspektiver for at forstå en stadig mere globaliseret økonomi.

Forståelse af økonomiske mekanismer er afgørende for succesen af ​​en virksomhed og udformningen af ​​den offentlige orden, og dette kandidatuddannelse tilbyder en grundig og omfattende uddannelse i økonomisk teori og økonometri. Du vil være rustet til at analysere centrale økonomiske spørgsmål som:... [-]


Master i økonomi

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Bergen

Finansuddannelsens program på NHH forbereder dig til en bred vifte af fremragende karrieremuligheder inden for finansielle tjenesteydelser, rådgivning og revision. [+]

Grad: MSc i økonomi og erhvervsøkonomi ECTS-point: 120 Varighed: to år

Programmet forbereder eleverne til en bred vifte af fremragende karrieremuligheder inden for finansielle tjenester, rådgivning og revision. Porteføljen er designet og undervist af NHH internationalt anerkendte finansfakultet, hvis akademiske viden om forskning og industri sikrer, at kurserne er relevante og af høj kvalitet.

Kurserne kombinerer en stringent teoretisk tilgang med relevante applikationer, og de studerende vil udvikle en dyb forståelse af den teoretiske ramme og empiriske beviser i økonomi. Du vil lære at analysere virkelige problemer i forbindelse med finansielle markeder og finansiel beslutningstagning i virksomheder og anvende principper ved forskningsgrænsen.... [-]


Videoer

NHH Norwegian School of Economics

International MSc students at NHH

NHH - Opportunities made real

Kontakt