UIT The Arctic University of Norway

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway er verdens nordligste universitet. Dens beliggenhed på kanten af ​​Arktis indebærer en mission. Arktis er af stigende global betydning. Klimaændringer, udnyttelse af arktiske ressourcer og miljømæssige trusler er emner af stor offentlig interesse, og som Universitetet i Tromsø har en særlig interesse. På UIT The Arctic University of Norway kan du udforske globale spørgsmål ud fra et nært perspektiv.

Kendskab på toppen af ​​verden

Livet i den nordlige del er formet af vild natur, kontrasterende lys og vejrforhold, geografiske afstande og multikulturalisme. Mange af UiTs forskningscentre og studieprogrammer afspejler det arktiske norge.

Jørn Berger-Nyvoll

UiTs nøgleforskning fokuserer på polar miljø, klimaforskning, urfolk, fred og konfliktomdannelse, telemedicin, medicinsk biologi, rumfysik, fiskevidenskab, marine bioprospektering, lingvistik og beregningskemi.

Centres of Excellence

UiT's Center for Avancerede Studier i Teoretisk Lingvistik, CASTL og CTCC, Center for Teoretisk og Computational Chemistry, er begge blevet udpeget som Norwegian Excellence Centers. I 2002 blev Tromsø-baserede NST, Det Norske Center for Telemedicin, udnævnt til et WHO-samarbejde.

ARCTOS-netværket på Det Biovidenskabelige Fakultet, Fiskeri og Økonomi, er førende inden for forskning på marine arktiske økosystemer og en vigtig partner for det norske polarinstitut i Tromsø. Institut for Fysik fokuserer på nordlys og rumforskning. Alle disse institutter har et højt internationalt ry.

Arktiske grænser

Universitetet er en del af FRAM - Nordens Forskningscenter for Klima og Miljø (Fram Center) i Tromsø. I januar inviterer den internationale konference Arktiske Frontier forskere, politikere og forretningsrepræsentanter til at diskutere arktiske problemstillinger på tværs af fagområder. Sekretariatet for Arktisk Råd er placeret på Fram Center. Forskere fra Universitetet og Fram Center er involveret i flere internationale programmer fra Arktisk Råd.

Et internationalt knudepunkt

16000 studerende og 4000 medarbejdere studere og arbejde på UiT Arktis Universitet i Norge. Undervisningen er forskningsbaseret. UiTs syv fakulteter tilbyder, på trods af et engagement i nordlige spørgsmål, en bred vifte af uddannelser.
Det akademiske samfund i Tromsø er meget internationalt. Mere end 20% af de akademiske medarbejdere og 10% af den studerende er fra udlandet. Universitetet tilbyder mere end 20 engelsklærte kandidatuddannelser, og alle fakulteter tilbyder engelsk undervisede kurser på både bachelor- og kandidatniveau.

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway er et grundlægger af Arktisuniversitetet, et internationalt netværk af 140 studie- og forskningsinstitutioner i den cirkumpolare region. Men universitetet samarbejder med alle dele af verden. 200 internationale aftaler sikrer en aktiv faglig udveksling af studerende og medarbejdere med partnerinstitutioner over hele verden.

Campusser over hele Nord Norge

Universitetet har otte campuser. De er beliggende i Tromsø, Narvik, Harstad, Alta, Bodø, Mo i Rana, Hammerfest og Kirkenes. Universitetet er blevet en endnu vigtigere drivkraft for Nordnorge og internationalt samarbejde i Norden.

Placeringer

Tromsø

University of Tromsø

Address
Hansine Hansens veg 18
9019 Tromsø, Troms, Norge
Telefonnummer
+47776440009

Alta

UIT - Norges Arktiske universitet - Campus Alta

Address
Follumsvei 31
9510 Alta, Finnmark, Norge
Telefonnummer
+47 78 45 05 00

Narvik

UiT - Norges arktiske universitet, campus Narvik

Address
Narvik, Nordland, Norge
Telefonnummer
+47 77 64 40 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig