Læs den officielle beskrivelse

VID Specialized Universitet er Norges næststørste private professionshøjskole med 3300 studerende på fire campusser: Bergen, Oslo, Sandnes og Stavanger. Sammen har vi 480 års ekspertise i sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab og teologiske studier. Vi har 50 uddannelser på tværs af netværket.

VID Specialized University College opstod den 1. januar, 2016 efter fusionen mellem fire norske institutioner: Diakonhjemmet University College i Oslo og Sandnes, Betanien University College i Bergen, Haraldsplass Deaconess University College i Bergen og MHS - Skole for Mission og teologi i Stavanger.

Betanien University College tilbyder kliniske studyes for internationale udvekslingsstuderende inden medicinsk og kirurgi praksis, mental sundhed og hjemmepleje sygepleje.

Diakonhjemmet University College blev etableret i 1890 som en privat, nonprofit kollegium. På dette fundament, den akkrediterede videregående uddannelsesinstitution omfatter nu omkring 2300 studerende og 160 fakulteter og personale. Kerneværdierne af kollegiet er opsummeret i sit slogan: "Dedikeret til People." Disse værdier afspejler også skolens faglige fokus, der udelukkende fokuserer på Sundheds- Social og Kirkens relaterede programmer på alle niveauer (bachelor, master og ph.d. ), og som støttes af igangværende forskning på alle områder.

Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) er en privat, non-profit, christian, akkrediteret regering finansierede University College i Norge. Det er kendt for et højt fagligt niveau og studerendes tilfredshed. Kollegiet har fokus på internationalisering, og ca. 50% af de bachelorstuderende har en kortere eller længere ophold i udlandet i løbet af deres studier.

MHS - School of Mission og teologi er en privat, specialiseret universitet ejet af den norske Mission Society (NMS), er forpligtet til uddannelse af høj kvalitet og forskning relateret til globale perspektiver på kirkens mission samt religiøse og kulturelle møder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

VID Specialized University

Ønsker du at lære mere om græsrods samfundsudvikling, civilsamfund, mangfoldighed og være agent og leder for den sociale forandring? Vores nye kandidatuddannelse forbered ... [+]

Ønsker du at lære mere om græsrods samfundsudvikling, civilsamfund, mangfoldighed og være agent og leder for den sociale forandring? Vores nye kandidatuddannelse forbereder eleverne til at løse samfundsmæssige udfordringer i lokale og globale samfund.

Hvad vil du lære?

Globale tendenser påvirker i stigende grad lokale samfund. Både enkeltpersoner og lokale aktører i civilsamfundet, religiøse organisationer, kirker, velfærd og sundhedstjenester skal tilpasse sig nye rammer og situationer med konstant forandring. Leder du efter et fremtidigt job, hvor du kan bidrage til bæredygtig samfundsmæssig udvikling? Ønsker du at erhverve færdigheder, der fremmer samarbejde og social innovation?... [-]

Norge Oslo Bergen Sandnes Stavanger  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
VID Specialized University

Vil du have et grundigt kendskab til teologiske problemstillinger og lære at arbejde selvstændigt med teologiske fag i en akademisk sammenhæng? ... [+]

Studiet har to akademiske traditioner i centrum for sin akademiske tilgang. For det første teologi, forstået som den historiske undersøgelse af Bibelen og den kristne tradition kombineret med en kontekstuel tilgang til hvordan religiøs tro og praksis leves ud lokalt og globalt i dag. For det andet, religiøse studier, der udvider sin rækkevidde også til andre religiøse traditioner og andre religiøse tekster. Fælles for tilgangene er en fælles metodologisk interesse for undersøgelsen af ​​tekster og sammenhænge, ​​interessen for religiøse møder og et fokus på kontekstuel og levet religion.

Indhold og adgangskravMester i teologi og religiøse studier, specialisering i teologi... [-]
Norge Oslo Bergen Sandnes Stavanger  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Norge
Hjemmeside
Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Norge
Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Norge
Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Norge