Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Begrebet en ny, høj kvalitet, blev privat universitet i Muscat godkendt af Omans Uddannelsesrådet inden for rammerne af regeringens bestræbelser på at udvikle de menneskelige ressourcer i Oman i samarbejde med førende figurer i både den offentlige og den private sektor.

Siden november 2013 Oxford University Innovation, teknologioverførsel selskab fra University of Oxford i England, har arbejdet som totalrådgiver for projektet, der har finansiel opbakning fra en stor gruppe af Oman erhvervsledere samt Oman regering.

Muscat Universitet er innovativ og dynamisk med tætte forbindelser til erhvervslivet i Oman og regionen som helhed. Dens programmer kombinerer akademisk stringens med relevans for arbejdslivet. Den første indtag af studerende til Pathway programmer fandt sted i oktober 2016 med det første indtag af graden programmet studerende i september 2017.

Muscat University

Placering

For det akademiske år 2016/2017, vil Muscat University blive placeret i tredje sal i Børnenes Public Library, Qurum. Efter det første år, vil Muscat University blive placeret i imponerende indledende lokaler bliver bygget på Sultan Qaboos Street ved siden af ​​Porsche showroom og overfor Avenues Mall i det centrale Muscat, hovedstaden i Sultanatet Oman. Den permanente campus er planlagt til byggeri i de kommende år på land beliggende i lufthavnen Heights, Seeb, Muscat.

Mission, Vision og Værdier

Muscat Universitets mission, vision og værdier understøttes af fire væsentlige temaer: etik, kvalitet, iværksætteri og innovation.

Mission

Muscat Universitet vil forvandle individer og samfund gennem høj kvalitet i undervisning og forskning, der er både stringent og relevant. Vi vil opnå succes gennem:

  • Innovative, iværksætter- og etiske tilgange til vores struktur og til alle vores aktiviteter
  • Scholarship der omfavner samarbejde og fællesskab engagement
  • Et læringsmiljø, der er støttende, kreative og tilfredsstillende
  • En inkluderende kultur af globalt medborgerskab

Vision og Værdier

Vision Muscat University er at være et fyrtårn af ekspertise inden for innovation og iværksætteri i de valgte fokusområder for Oman og for hele regionen. Muscat Universitet vil levere kvalitet i undervisningen højt understøttet af forskning, der er relevant for de sociale og økonomiske prioriteringer Oman og regionen.

Den stringens og relevans af dette forskningsaktivitet vil lette rekruttering og fastholdelse af høj kvalitet akademikere, til gavn for nationale og internationale akkreditering processer og procedurer, og forbedre status for universitetet i nationale og regionale ranglister.

Centralt for visionen om Muscat University er indarbejdelsen af ​​innovative og entrepreneurielle tilgange til alle aspekter af dets struktur og funktion. Universitetet vil være smidige og fleksible som det fortsætter med at udvikle sig i et landskab af videregående uddannelse præget af hurtig og stadig udvikling.

Muscat Universitets vision er at skabe en højere uddannelse miljø i Oman for både Oman og internationale studerende, der er befordrende for at producere kadrer af fremtidens ledere i både den offentlige og den private sektor. Disse ledere vil kunne fungere internationalt og vil afspejle de kerneværdier universitetet:

  1. Et stærkt engagement til etik: det er central og afgørende for vores langsigtede succes som et universitet. Hver Universitets student, skal akademisk og medarbejder holde sig til de højeste etiske standarder, og universitetet vil ikke acceptere eller tillade noget mindre.
  2. Fuld overensstemmelse med alle love og regler i Oman og i ethvert andet land, hvor de studerende, personale eller akademikere er aktive.
  3. Et læringsmiljø, der er positiv, kreativ og givende, som fremmer individuelle udtryk, innovation og præstation, hvor de studerende, ansatte og akademikere tilbydes muligheder for at vokse personligt og fagligt, og hvor alle behandles med respekt og værdighed.
  4. Alle processer og beslutninger i rekruttering, udvikling og fremme af studerende, ansatte og akademikere er baseret på fortjeneste. Ansvarlig forretningspraksis og sociale investeringer for at skabe en langsigtet bæredygtig værdi i at hjælpe omdanne samfund og lokalsamfund, i bevarelsen begrænsede ressourcer, og beskytte miljøet.
  5. Et miljø tilskynde til og aktivering af innovation og iværksætteri i centrum for universitetets struktur og aktiviteter.
Muscat University

Internationale partnere

Tilsyn

Private universiteter som Muscat Universitet er licenseret og overvåges af Generaldirektoratet for private universiteter og gymnasier, en enhed i ministeriet for højere uddannelse (Mohe). Den Oman Academic Akkreditering Authority (OAAA) er regeringens organ for akkreditering af institutioner og programmer for offentlige og private universiteter i Oman.

Tilhørsforhold

Muscat University mener, at tilhørsforhold aftaler er gavnlige i at opbygge troværdighed og tillid til brand og derfor aftaler er lavet med høj kvalitet internationale universiteter, der giver den bedst mulige "passe" til missionen og etos Muscat Universitet.

Akademisk grad Programmer

For Muscat Universitets akademiske uddannelser, de partnerskaber med højtstående Cranfield University, England og Aston University, UK medføre tildeling af dobbelte grader. For sin General Foundation Programme og Pre-kandidatuddannelsen, Muscat Universitets partnerskab med MLS International College, bringer UK øget troværdighed til programmerne samt levering af værdifulde ekstern kvalitetssikring tilsyn.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Muscat University

Kandidatuddannelsen i Finance og Management giver en solid forankring i økonomi og ledelsesprincipper med grundig uddannelse i relevante værktøjer og teknikker, og hvorda ... [+]

PROGRAM DETALJER

Kandidatuddannelsen i Finance og Management giver en solid forankring i økonomi og ledelsesprincipper med grundig uddannelse i relevante værktøjer og teknikker, og hvordan man anvender dem på arbejdspladsen. Denne grad program er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat Universitet. Dette er en dobbelt grad program, der fører til tildeling af en Cranfield University grad og en Muscat University grad.

Program Mål

Kandidatuddannelsen i Finance and Management har til formål at:

Forberede de studerende til en karriere inden for finansielle tjenesteydelser. Give de studerende en høj grad af finansielle færdigheder. Giv eleverne en afrundet billede af virksomheden og dens ledelse. ... [-]
Oman Muscat
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Muscat University

Den MSc i Management og Iværksætteri tilfører værdi til ansøgernes første grader ved at give personer med integreret og kritisk bevidsthed om ledelse og organisationer, e ... [+]

PROGRAM DETALJER

Den MSc i Management og Iværksætteri tilfører værdi til ansøgernes første grader ved at give personer med integreret og kritisk bevidsthed om ledelse og organisationer, efterfølgende at udvikle en specialiseret fokus på iværksætteri, og bistå dem i forfølger en iværksætter karriere. Denne grad program er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat Universitet. Dette er en dobbelt grad program, der fører til tildeling af en Cranfield University grad og en Muscat University grad

Program Mål

Den MSc i Management og Entrepreneurship har til formål at:

Give de studerende en omfattende og avanceret forståelse af betydningen af ​​iværksætteri og entreprenørielle processer på multi- niveauer. Skabe muligheder for studerende til at udvikle kritiske perspektiver på teorier og til at gennemgå og evaluere hensigtsmæssigheden der underbygger de konstituerende iværksætteri og ledelse fag. Udvikle elevernes evner til kritisk at analysere de aktuelle problemstillinger inden for ledelse og iværksætteri. Øge elevernes livslang læring gennem udvikling af ledelse og iværksætteri viden. ... [-]
Oman Muscat
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Muscat University

Kandidatuddannelsen i Logistik og Supply Chain Management er udviklet til at opfylde en efterspørgsel på markedet for dygtige kandidater inden for logistik og Supply Chai ... [+]

PROGRAM DETALJER

Kandidatuddannelsen i Logistik og Supply Chain Management er udviklet til at opfylde en efterspørgsel på markedet for dygtige kandidater inden for logistik og Supply Chain Management. Kurset sigter endvidere at tilbyde personlig og faglige kompetencer udvikling for kandidater Uddannelsen er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat University og fører til tildeling af en Cranfield University grad og også en Muscat University grad.

Program Mål

Kandidatuddannelsen i Logistik og Supply Chain Management har til formål at give de studerende:

En samlet vurdering af logistik og supply chain management og betydning for moderne virksomhed. Passende teknisk viden i de centrale områder af logistik og Supply Chain Management. En forståelse af de analytiske og ledelsesmæssige færdigheder, der sætter dem til at anvende denne viden i et erhvervsmiljø. En forståelse af behovet for at styre og planlægge forsyningskæder inden for den samlede erhvervsmiljø i en integreret og koordineret måde. ... [-]
Oman Muscat
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Muscat University

Direktionen MSc i Air Transport Management er designet til at levere avanceret og omfattende viden inden for luftfarten ledelse strategiske spørgsmål. ... [+]

PROGRAM DETALJER

Direktionen MSc i Air Transport Management er designet til at levere avanceret og omfattende viden inden for luftfarten ledelse strategiske spørgsmål. Den kombinerer lufttransport teoretisk viden med øget fokus på ledelse og personlig udvikling. Denne grad program er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat University og fører til tildeling af en Cranfield University grad og også en Muscat University grad.

Program Mål

Kandidatuddannelsen i Air Transport Management sigter mod at:

Udstyre de studerende med de færdigheder, der kræves for at forfølge en succesfuld karriere i forskellige sektorer af luftfarten herunder luftfartsselskaber, lufthavne og myndigheder, civile luftfartsmyndigheder afdelinger, lufttransport konsulentvirksomheder og flyfabrikanter. Forbedre elevernes færdigheder i lufttransport ledelse, der tilbyder en form for undersøgelse, der gør dem i stand til at kombinere studie med arbejdsmæssige forpligtelser. Hjælpe eleverne med at opfylde ledelsen uddannelsesbehov eksisterende luftfartsselskaberne, leverandører, rådgivere luftfart og offentlige myndigheder. ... [-]
Oman Muscat
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Muscat University

Kandidatuddannelsen i Process Systems Engineering er en moderne ingeniør disciplin, der opstod med det primære formål at give de metoder, værktøjer og menneskelige kapaci ... [+]

PROGRAM DETALJER

Kandidatuddannelsen i Process Systems Engineering er en moderne ingeniør disciplin, der opstod med det primære formål at give de metoder, værktøjer og menneskelige kapacitet, der tillader industrien til at opfylde sine behov ved at binde videnskab til teknik. Programmet giver ingeniør og anvendt naturvidenskabelige kandidater med nuværende teori og praksis af de tekniske og ledelsesmæssige aspekter af procesanlæg. Denne grad program er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat Universitet. Dette er en dobbelt grad program, der fører til tildeling af en Cranfield University grad og en Muscat University grad.... [-]

Oman Muscat
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Muscat University

MSc Energy Systems og termiske processer er designet til at udstyre kandidater og praktiserende ingeniører med en dybdegående forståelse af de grundlæggende spørgsmål ene ... [+]

PROGRAM DETALJER

MSc Energy Systems og termiske processer er designet til at udstyre kandidater og praktiserende ingeniører med en dybdegående forståelse af de grundlæggende spørgsmål energi sparsommelighed og miljømæssige konsekvenser af irrationel udnyttelse af energiressourcerne i industrielle og kommercielle sektorer. Denne grad program er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat Universitet. Dette er en dobbelt grad program, der fører til tildeling af en Cranfield University grad og også en Muscat University grad.

Program Mål

Kandidatuddannelsen i Energy Systems og termiske processer har til formål at:... [-]

Oman Muscat
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk