Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er...

IIMTS er en global institut forpligtet til at opfylde de behov og ambitioner et kulturelt og internationalt bred vifte af studerende, ved at give udfordrende akademiske programmer fra mange akkrediteret og godkendt internationale universiteter. Det har teknisk samarbejde med Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Mellemamerika & Azteca University, Mexico. Når du vælger at tage et kursus fra nogen af ​​de universiteter i tilbud fra IIMTS, vil du være at vælge en banebrydende institut.

Den tid brugt på IIMTS vil være en reel investering af tid og indsats, der vil høste fordel for dig nu og i hele dit professionelle og personlige liv.

IIMTS vise dig vej ...!

IIMTS er udelukkende orienteret i levering af verdensklasse uddannelsesmæssige og dygtighed avancement faciliteter til studerende og fagfolk, der trives i en dag ud og dag ind format til at erhverve potentiale til at vokse frem for alt.

IIMTS med det specielt designet kurser, som leveres af den berømte og dygtige internationale universiteter hjælpe dig i udskæring for dig selv en en nich i dagens konkurrenceprægede miljø.

Kurserne på universiteterne er specielt designet og detaljeret af eksperter på området, som er fakultet på disse universiteter. Arbejder fagfolk, der har tjent hårdt tjente viden, bidrager også i formatering de kurser, som er bibragt de studerende.

Rådgivningen service på IIMTS kan hjælpe dig med at fjerne al den forvirring fra dit hjerte og fortælle dig den bedste måde at komme til dit mål, som er blevet hentyder dig i meget lang tid!

Forøg din nettoformue på jobmarkedet Over 5000 arbejder fagfolk er gået sammen med IIMTS og erhvervede bachelorer, Masters og ph.d. grader via digital mode i en fast track vej gennem ansete akkrediterede universiteter over hele verden, mens han studerede fra komfort i deres hjem.

Daglige Live Web Klasser E-Forelæsninger, kapitel for kapitel E-videoer E-bøger og Bøger Ressource Links

Oplev ekstraordinær støtte fra os, som du forfølge dine studier når som helst og hvor som helst fra din bærbare computer, tablet eller smartphone. Ikke flere pendling problemer.

Denne skole tilbyder også:

MA

International Institute of Management & Technology Studies

Dette program har specialiseret sig primært i de humanistiske fag. Emner inden for dette område omfatter engelsk, filosofi, teologi, fremmedsprog, journalistik, samfundsv ... [+]

MA History Dette program har specialiseret sig primært i de humanistiske fag. Emner inden for dette område omfatter engelsk, filosofi, teologi, fremmedsprog, journalistik, samfundsvidenskab og kunst. Det udvikler overordnet kendskab til Arts felt.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

International Institute of Management & Technology Studies

The M.Sc. IT program giver en bred teknisk forståelse af aktuelle og udviklende teknologier på IT-området med vægt på at flytte teknologi fra laboratoriet til realm af fo ... [+]

MSc Informationsteknologi The M.Sc. IT program giver en bred teknisk forståelse af aktuelle og udviklende teknologier på IT-området med vægt på at flytte teknologi fra laboratoriet til realm af forretningsudviklingen gennem sine program centrale kurser. Kurset er designet til at give de studerende mulighed for at skærpe deres evner og få komfortabel indrejse i et af de specialiserede streams af Computer Application. Det styrker student 's færdigheder i fag som programmering, Data Struktur, kommunikation Networking, Databaser mv

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

International Institute of Management & Technology Studies

Kurset styrker teoretisk, analytisk og anvendt viden base af handel. Der er rig mulighed for direkte beskæftigelse især i forskning og erhvervsliv. ... [+]

Master of Commerce Kurset styrker teoretisk, analytisk og anvendt viden base af handel. Der er rig mulighed for direkte beskæftigelse især i forskning og erhvervsliv. Dette bygger færdigheder og viden, så de studerende får et forspring frem for andre håbefulde Corporate World studerende.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Institute of Management & Technology Studies

Dette kursus giver specialisering i datalogi med teknisk, faglige og kommunikationsevner. ... [+]

Master i Computer Application (MCA) Dette kursus giver specialisering i datalogi med teknisk, faglige og kommunikationsevner. Vi uddanne kommende branchefolk. Vi har til hensigt at give industrien-orienteret uddannelse inden for Computer Application.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk

About IIMTS

About UCN

About MGU

About AZTECA

Convocation Ceremony