International Institute of Management & Technology Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er...

IIMTS er en global institut forpligtet til at opfylde de behov og ambitioner et kulturelt og internationalt bred vifte af studerende, ved at give udfordrende akademiske programmer fra mange akkrediteret og godkendt internationale universiteter. Det har teknisk samarbejde med Mahatma Gandhi University, Meghalaya, UCN, Mellemamerika & Azteca University, Mexico. Når du vælger at tage et kursus fra nogen af ​​de universiteter i tilbud fra IIMTS, vil du være at vælge en banebrydende institut.

Den tid brugt på IIMTS vil være en reel investering af tid og indsats, der vil høste fordel for dig nu og i hele dit professionelle og personlige liv.

IIMTS vise dig vej ...!

IIMTS er udelukkende orienteret i levering af verdensklasse uddannelsesmæssige og dygtighed avancement faciliteter til studerende og fagfolk, der trives i en dag ud og dag ind format til at erhverve potentiale til at vokse frem for alt.

IIMTS med det specielt designet kurser, som leveres af den berømte og dygtige internationale universiteter hjælpe dig i udskæring for dig selv en en nich i dagens konkurrenceprægede miljø.

Kurserne på universiteterne er specielt designet og detaljeret af eksperter på området, som er fakultet på disse universiteter. Arbejder fagfolk, der har tjent hårdt tjente viden, bidrager også i formatering de kurser, som er bibragt de studerende.

Rådgivningen service på IIMTS kan hjælpe dig med at fjerne al den forvirring fra dit hjerte og fortælle dig den bedste måde at komme til dit mål, som er blevet hentyder dig i meget lang tid!

Forøg din nettoformue på jobmarkedet Over 5000 arbejder fagfolk er gået sammen med IIMTS og erhvervede bachelorer, Masters og ph.d. grader via digital mode i en fast track vej gennem ansete akkrediterede universiteter over hele verden, mens han studerede fra komfort i deres hjem.

Daglige Live Web Klasser E-Forelæsninger, kapitel for kapitel E-videoer E-bøger og Bøger Ressource Links

Oplev ekstraordinær støtte fra os, som du forfølge dine studier når som helst og hvor som helst fra din bærbare computer, tablet eller smartphone. Ikke flere pendling problemer.

Placeringer

Dubai

Address
AW Rostamani Head Office Building,
Office No 201,Plot No129-322,Deira Dubai,

Dubai, Dubai,

Sharjah

Address
Mth floor, Damas Building (Burj-2000), Near General Post Office, Rolla, Sharjah, United Arab Emirates
Sharjah, Sharjah,

Abu Dhabi

Address
Mth Floor, Al Hamid Building, Behind Jumbo Electronics, Old Passport Road
Near Al Falah Signal, Abu Dhabi,


Abu Dhabi, Abu Dhabi,

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig