Institute Of Business Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

skole

Hvorfor vælger IoBM?

I de sidste fire år, IoBM Er blevet bedømt som en af ​​de øverste universiteter i den private sektor, både af den føderale regering og den provinsielle regering i Sindh. Eduniversal har i løbet af sine internationale konventioner af dekaner for erhvervskollegier tildelt IoBM 2 Palms som en af ​​de to bedste handelsskoler i Pakistan siden 2010. Instituttet har været aktiv medlem af International Association of Universities (IAU), International Association of University Presidents (IAUP), Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of Commonwealth Universities (ACU) og er også forbundet med flere Andre internationale akademiske organisationer.

IoBM Har etableret forbindelser og tjent troværdighed med anerkendte udenlandske handelsskoler og førende internationale institutter, foreninger og organisationer vedrørende deling og bidrag til ideer og indsigt i erhvervsuddannelse og forskning.

De programmer, vi tilbyder, omfatter Executive MBA og MBA (aften) på forskellige områder, der afholdes i weekenden, hvor der lægges særlig vægt på de travle ledere og de, der har afsluttet en karriere, ønsker at gå til en ny. IoBM tilbyder programmer inden for sundhed og hospitalsadministration, økonomi og risikostyring, industriel forvaltning, telekommunikationsstyring, miljø- og energiforvaltning, uddannelsesledelse, organisationspsykologi, økonomi og mange andre discipliner. IoBM fakultet udmærker sig på deres respektive områder. De viderefører deres ekspertise inden for forskning og stipendium til studerende, der gør det muligt for dem at få en bedre forståelse for deres respektive fagområder.

Studerende har adgang til fremragende faciliteter og læringsressourcer, som IoBM løbende investerer i universitetets infrastruktur: bibliotek, gymnastik, sport, computerudstyr, Wi-Fi-facilitet, videokonferencer, moderne campusbygning og subsidierede transportfaciliteter. IoBM har opnået sit ry gennem en fremragende praktikophold og en ansat rekord. De strenge akademiske uddannelseskurser gør det muligt for kandidater at erhverve bredde og dybde i deres valgte fag og derfor indtaste en bred vifte af karriere. Et stort antal af kandidater deltager i top handelsskoler i Europa, USA og Canada.

Forskning er en kernekompetence hos IoBM. Alle medlemmer af IoBM-samfundet er aktivt engageret i formidling af viden og forfølger forskning inden for en bred vifte af temaer. Instituttet offentliggør kvartalsrapporten, Pakistan Business Review (PBR), som anerkendes af Higher Education Commission (HEC) som kategori X, og ECONLIT, Journal of Economic Literature, USA. En årligt afholdt HEC finansieret international konference giver en platform til præsentation af forskning foretaget i IoBM. Pakistan Journal of Engineering Technology & Science og Journal of Education & Uddannelsesudvikling offentliggøres også. IoBM er nu forbundet med PERN2, et high speed dedikeret National Research & Education Network (NREN) til universiteter / institutter og andre akademiske sektorer i Pakistan.

skole

Placeringer

Karachi

Institute of Business Management

Address
Korangi Creek
75190 Karachi, Sindh, Pakistan
Telefonnummer
+92 21 111 002 004