Forman Christian College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Akademisk ekspertise og udarbejdelse af ledere, som forstår værdien af ​​tjenesten har været kendetegnende for uddannelse på Forman Christian College siden 1864. En af de førende gymnasier på subkontinentet, har FCC udmærker sig gennem sine bemærkelsesværdige kandidater og resultaterne af dets fakultet. Det har opbygget et ry for at levere fremragende uddannelse med innovation og banebrydende arbejde i sin læseplan, indlæggelser politik og den stramning af sine akademiske programmer.

FCC grønne campus i hjertet af Lahore tilbyder en sikker og roligt miljø for studerende på alle niveauer. Med sine renoveringsprojekter og nye universitetsbygninger, studerende drage fordel af den nyeste teknologi, som den er indarbejdet i læseplanen, og moderne klasseværelser og laboratorier til at studere.

Studentereksamen programmet startede i 2005, byder på en amerikansk stil, uddannelser i verdensklasse til pakistanere på tuitions, der er overkommelige. Nye postgraduate programmer startede med MBA i 2007, og nu omfatter MPhil og masteruddannelser i specifikke discipliner. FCC generøse program og stipendier til fortjener studerende økonomisk støtte gør uddannelse af høj kvalitet let tilgængelige. FCC er et HEC-anerkendt, W-kategori universitet.

FCC fakultet tager en personlig interesse i de studerende og har et dybt ønske om at se eleverne lykkes. Overseas fakultet undervise i de mellemliggende, studentereksamen og MBA-programmer og tilbyde et internationalt perspektiv til rådighed på nogle gymnasier eller universiteter i Pakistan.

Indlæggelser Forman Christian College tilbyder særlige akademiske programmer på universitetet - studentereksamen og Masters - og kollegiet - Øvet - niveauer. Alle programmer er understøttet af FCC har 19 akademiske afdelinger.

Universitet

Studentereksamen Postgraduat Executive Education Aften programmer School of Management Center for Public Policy og Governance

Intermediate

Placeringer

Lahore

Forman Christian College

Address
Forman Christian College
Ferozepur Road

54600 Lahore, Punjab, Pakistan