Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Introduktion

I dag har de store kokke fra Le Cordon Bleu en lang historie; De fleste har arbejdet i restauranter, der er anerkendt og tildelt af Michelin-guiden, og har været vindere af prestigefyldte konkurrencer. År efter år videregiver Cordon Bleu Chefs deres erfaring og viden til studerende fra mere end 70 lande. Ved at lære de teknikker og metoder til madlavning, wienerbrød og bagning, der er blevet kodificeret i Frankrig i de sidste 500 år, giver de studerende kulinarisk træning, der giver dem mulighed for at anvende den viden, de har erhvervet, til at udvikle enhver form for køkken overalt i verden.

For Sydamerika tilbyder Le Cordon Bleu internationale eksamensbeviser i hotellet, restauranten og beslægtet ledelse; gastronomi og kulinarisk kunst; køkken; Kage butik; bar og cocktailbar; Desuden tilbyder vi den eneste MASTER CUISINE i Sydamerika samt internationale eksamensbeviser inden for markedsføring af restauranter og gastronomiske tjenester; restaurant ledelse; den strategiske retning for logi og organisering af arrangementer og catering; blandt andre specialiseringskurser og årstidens gratis kurser.

Hvert år deltager Le Cordon Bleu i mere end 50 internationale begivenheder såsom festivaler, konferencer og professionelle kongresser; Ligeledes deltager den og fungerer som en jury for internationale konkurrencer. Le Cordon Bleu er et aktivt medlem af kulinariske og kulturelle foreninger: det tilhører Alliance Française of Paris (som en del af bestyrelsen), Chaîne des Rôtisseurs og IACP (International Association of Culinary Professionals). Siden starten har Le Cordon Bleu udgivet kogebøger til amatører og professionelle. Hans serie "Le Cordon Bleu Home Collection" er blevet oversat til 17 sprog og har solgt mere end 6 millioner eksemplarer, hvoraf næsten en million var af den franske udgave. Pierre Deux French Country og FCLstyle.com.

I slutningen af det sidste årtusinde turnerede André Cointreau, præsident for Le Cordon Bleu, inden for sin ekspansionspolitik gennem Latinamerika for at skabe det første spansktalende hovedkvarter og valgte Peru og INAT for deres kreativitet og seriøsitet. af deres job.

Den 26. marts 2000 underskrev André Cointreau, præsident for Le Cordon Bleu, og Dr. Sixtilio Dalmau Castañón, generaldirektør for INAT, aftalen, der tillod fødslen af "Le Cordon Bleu Peru."

Placeringer

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Programmer

    Spørgsmål