Neumann

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

50424_BANNER-1-01.jpg

Neumann Business School, er en postgraduate skole anerkendt af den peruvianske stat, der er autoriseret til at operere gennem resolution 400-2012-CONAFU og licenseret af SUNEDU via resolution 163-2018-SUNEDU / CD, efter at have demonstreret overholdelse af Grundlæggende kvalitetsbetingelser.

For tiden er Graduate School reguleret af Universitetsuddannelsens National Superintendence, har overholdt statuttenes tilpasning til den nye Universitetslovens nr. 30220 og har overholdt registreringen af sine myndigheder før SUNEDU.

Mere end infrastruktur

EP Neumann har sit institutionelle hovedkvarter i centrum af byen Tacna - Peru, hvor klasseværelserne er udstyret med den nyeste teknologi, Scape-biblioteket, computerlaboratoriet, administrative kontorer, blandt andet tjenester, der muliggør oprettelsen af et integreret forslag eleverne.

Institutionelle Vision

At blive anerkendt for vores akademiske kvalitet og brugen af avanceret teknologi i udviklingen af internationale programmer

Institutionel mission

Opret et læringsrum til udvikling af færdigheder, der giver værdi for personen og deres organisation.

BANNER-4-01

Institutionelle mål

Træn, specialiserer og perfekt fagfolk, der konkurrerer på jagt efter excellence baseret på etiske principper at de er støttende, lige og demokratiske og at de forpligter sig til vores samfund og respekt for miljøet.

Fremme, formidle og udvikle videnskabelig forskning til lærere og studerende, der søger at forny og øge viden om de tilbudte specialiteter.

Opnå den konstante forbedring af lærere, studerende og kandidater.

Samarbejde med samfundet og dets institutioner i undersøgelsen og løsningen af nationale problemer gennem de aktiviteter, der er deres egen; ved at prioritere overførsel af videnskabelig viden til mindre begunstigede sektorer i samfundet.

Udfør produktionsaktiviteter af varer og tjenester, der bidrager til tilfredsstillelsen af vores lands økonomiske og sociale krav og fremme lærernes og elevernes deltagelse i dem.

Ligeledes kan den udføre alle de handlinger og kontrakter, der er lovlige uden begrænsning, såsom køb og salg af varer og levering af tjenester generelt.

Institutionens principper

Oprettelse og formidling af videnskabelig og teknologisk viden, både til tjeneste for den integrerede udvikling af mennesket.

Søgningen efter egenkapital, bekræftelsen af høje etiske værdier og servicen til samfundet for dens forbedring og udvikling.

Tankefrihed, kritik, udtryk og undervisning.

Den akademiske, økonomiske, normative og administrative autonomi, der sikrer dens forbedring og udvikling.

Målsætninger for kvalitet

Systematiser kontinuerlig forbedring af processer for at sikre effektivitet, effektivitet og kontrol af akademiske og administrative aktiviteter.

Fremme en kultur, der tilskynder til læring og udvikling af menneskelige kompetencer og en bedre udnyttelse af organisationens fysiske ressourcer.

Differentierer det akademiske program med dets effektivitet i at opfylde de forventninger, som de studerende har, hvilket sikrer øget faglig værdi.

Placeringer

Tacna

Neumann Business School

Address
Av. Bolognesi 987

Tacna, Tacna, Peru
Telefonnummer
+51 52 426114

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited