Aldersgate University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Aldersgate College - Irland er en filial campus af de historiske 50 år Aldersgate Universitet (AU), Filippinerne.

Aldersgate College blev grundlagt i 1965, registreret og godkendt af regeringen i Filippinerne i henhold til Kommissionens om videregående uddannelse (tede), Foreningen af ​​Christian skoler, gymnasier og universiteter, Sammenslutningen af ​​Anerkendes agenturer Filippinerne, canadiske Rådet for teknikere en teknologer, Den Internationale Association of Universities, International Association of Methodist skoler, gymnasier og universiteter. Klassificeret 13. i Filippinerne. Noteret på WHED [IAU]

Vores mission Universidad Aldersgate blev etableret for at udvikle magt grund, at befri folk fra uvidenhed, armod, og håbløshed og give dem mulighed for at påbegynde deres egen rejse for social og økonomisk forandring og åndelig frelse.

Vores vision "En 21. århundrede University omdanne et globalt netværk af lærende for oplysning, lederskab og menneskelig service."

Vores mål I overensstemmelse med ovenstående mission og vision, at:

Uddan enkeltpersoner til at tænke og handle som etiske ledere og ansvarlige borgere i det globale samfund. Indpode kritisk og innovativ tænkning, teknologisk flydende, multi-kulturelle færdigheder og ansvarligt medborgerskab i det globale samfund; Lever overkommelige, fleksible, elevcentrerede, kollaborative og multikulturelle pædagogiske programmer ved hjælp Online Educational Management Systems og Ressourcer til støtte for Blended Learning Metoder, der overholder internationale standarder for uddannelse af høj kvalitet, professionel licensure og praksis. Tilbyd karriereforløb og migration kanaler gennem et netværk af transnationale institutioner, faglige interesseorganisationer og akkreditering agenturer.

Placeringer

Solano

Address
Aldersgate College, Inc.
Burgos St.

03702 Solano, Cagayan Valley, Filippinerne

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig