Silliman University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelseAlle landets øverste universiteter ville prale af at tilbyde kvalitetsuddannelse. Silliman er ikke anderledes. Men samtidig med at det går ind i rækken af ​​prestigefyldte filippinske universiteter, er det ydmyget af en gave af et sted, der bespeaks af det naturlige miljøs komplement til akademisk læring - en funktion, der sætter Silliman adskilt fra resten.

Stenket med over 300 acacia træer, er Silliman campus unikt indfattet i mellem visninger af Cuernos de Negros bjergene i sin baggrund og det visayanske hav på dens facade. Den 62 hektar store campus byder på grønne grønsager, hvor personlige relationer er nurtured, tilnærmet åndelig næring og begrebet kvalitetsstudieliv omdefineret.

Silliman University er en smeltedigel af kulturer og religioner. Af den samlede befolkning på mere end 9.000 er over 300 internationale studerende fra 23 forskellige lande. Dens tilknytning til Den Forenede Kirke af Kristus i Filippinerne som et protestantisk universitet har aldrig været en hindring for udøvelsen af ​​religionsfrihed. Størstedelen af ​​Silliman-studerende er romersk-katolikker, og et godt antal er muslimer fra Mindanao.

Universitetet ligger i den charmerende by Dumaguete, kaldet ' City of Gentle People ', en time væk med fly fra Manila og fire timer væk med båd fra Cebu. Silliman trives i en by, hvor båndet af restauranter tilbyder god mad langs boulevarden og hvor alt hvad en studerende har brug for er kun et stenkast væk. Samtidig med at man tilbyder det eftertragtede 'pensionatflyve' -miljø, bliver byen ikke efterladt af fremskridt. Du kan finde infrastrukturudviklinger og virksomheder, der sporer til støtte for byens "University Town" -koncept.

Campuslivet drejer sig om mottoet Via, Veritas, Vita (Kristus er Vejen, Sandheden, Livet). Det er Sillimans mission at udvikle hele personen inden for den kristne sammenhæng og i et godt miljø. Studerende forventes at sætte deres uddannelse på arbejde i tjeneste for andre - et andet mærke, der adskiller Silliman fra andre højere læreanstalter.

Det er også det befordrende boliger campus liv, der sætter Silliman University bortset fra de andre førende universiteter i Filippinerne. De 12 regelmæssige og kooperative sovesale giver et hjem væk fra hjemmet til Silliman-studerende, der kommer fra uden for Dumaguete. I sovesaler tilhører studerende en familie, en del af det større Silliman-samfund. En følge af denne følelse af samfund er "Silliman Spirit" - en atmosfære af personlig nærhed, varme, venskab og bekymring.

Institutionelle Distinktioner

Silliman er en af ​​de udvalgte videregående uddannelsesinstitutioner i det land, som Kommissionen har ydet selvstændig status for højere uddannelse. Det samme regeringsorgan har også udpeget Silliman som et center for ekspertise inden for sygeplejeuddannelse og læreruddannelse og et center for udvikling inden for biologi, informationsteknologisk uddannelse og regnskabsføring.

Med støtte fra det amerikanske agentur for international udvikling er Silliman et center for ekspertise inden for kystressourceforvaltning . Det samfundsbaserede kystressourceforvaltningsprogram har inspireret anerkendelsen af ​​Apo Island ud for byen Dauin som en af ​​de bedste dykkersteder i verden.

Ligesom andre topuniversiteter gennemgår Sillimans akademiske programmer regelmæssig evaluering af et af tre akkrediteringsorganer: Philippine Accrediting Association of Schools, Colleges and Universities, Association of Schools, Colleges and Universities-Accrediting Agency, Inc. og Association of Theological Education in Sydøstasien.

Den opretholder links om samarbejdsforskning og fakultet og studentudveksling med universiteter i USA og Asien, ud over stærke tilknytninger til Det Forenede Råd for Christian Higher Education in Asia (UBCHEA) og internationale udviklingsorganisationer. Dens længste løbende studentudvekslingsprogrammer er med tre japanske universiteter: International Christian University, Ferris University og Shikoku Gakuin University.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Health BScs » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Master of Arts i engelsk major i kreativ skrivning

på universitet Fuldtid 2 år November 2019 Filippinerne Dumaguete

Studerende med hovedfag i Creative Writing kan vælge at forelægge kreativt arbejde (digte eller historier, et skuespil eller en roman) som deres speciale. [+]

Studerende med hovedfag i Creative Writing kan vælge at forelægge kreativt arbejde (digte eller historier, et skuespil eller en roman) som deres speciale. En væsentlig kritisk introduktion til et sådant speciale er generelt påkrævet.

Omfattende undersøgelse

Alle kandidater til MA i engelsk med koncentration i litteratur og kreativ skrivning skal passere to eksaminer, før de tilmelder specialeskrivningen. Én undersøgelse er baseret på en læseliste fælles for alle disse programmer. Den anden undersøgelse er i område af koncentration. Inden engelsk og amerikansk litteratur, kan følgende valgt:

Begyndelsen af ​​engelsk litteratur Engelsk litteratur af renæssancen Syttende århundrede engelsk litteratur Attende århundrede engelsk litteratur Nittende århundrede engelsk litteratur Amerikansk litteratur til 1900 Engelsk og amerikansk litteratur i det tyvende århundrede [-]

Master of Arts i psykologi major i industriel / organisationspsykologi

på universitet Fuldtid 2 år November 2019 Filippinerne Dumaguete

Den Psykologi Institut tilbyder graden Master of Arts i Psykologi større i Industrial / organisationspsykologi. Dette program sigter mod at forberede fagfolk til at bruge deres viden i den grundlæggende videnskab om psykologi i deres arbejde, uanset om i industrien, skole, regeringen, fællesskabsagenturer, eller den kliniske omgivelser. [+]

Den Psykologi Institut tilbyder graden Master of Arts i Psykologi større i Industrial / organisationspsykologi.

Dette program sigter mod at forberede fagfolk til at bruge deres viden i den grundlæggende videnskab om psykologi i deres arbejde, uanset om i industrien, skole, regeringen, fællesskabsagenturer, eller den kliniske omgivelser. Kurserne er organiseret omkring teorier og principper for menneskelig adfærd med fokus på lokale kultur og praktisk anvendelse.

En generel optagelsesprøve administreres og en ansøger samtale. Uddannelse og erhvervserfaring er en ekstra fordel. Bachelor akademiske akkreditiver vurderes.

Ansøgere forventes at have over gennemsnittet i relevante bachelor kurser.... [-]


MSc

Master of Science i kystnære ressourcestyring

på universitet Fuldtid 2 år November 2019 Filippinerne Dumaguete

Dækning af Omfattende Eksamen: 6 emner [+]

Dækning af Omfattende Eksamen:

Samlet antal emner = 6

Økosystemer Fokuserer på de forskellige økosystemer, deres komponenter og samspillet mellem dem, med særlig vægt på kystnære økosystemer Socio-kulturelle perspektiver af CRM Principper og teknikker af CRM Elementer af forskning En introduktion af de grundlæggende principper for videnskabelig forskning, herunder teknikker i indsamling, analyse og præsentation af data Et emne fra Major Emner Et emne fra Valgfag [-]

Master of Science i marinbiologi

på universitet Fuldtid 2 år November 2019 Filippinerne Dumaguete

Dækning af Omfattende Eksamen [+]

Dækning af Omfattende Eksamen

Samlet antal emner = 6

Elementer af forskning Teoretisk og praktisk introduktion til organiserede undersøgelser; korrekte metode til at indsamle relevante data og vurderinger af resultater. Biologisk Oceanografi Biologiske systemer og processer i havet; strukturen af ​​marine økosystemer og den biologiske strøm af energi og stof under forskellige naturlige og menneskeskabte faktorer; stor vægt på systemer økologi, synecology, befolkning økologi, og fysiologiske økologi. Fysisk oceanografi Komparative beskrivelser og fysiske dynamik havene; teorier om energi transmissioner og de resulterende bevægelser såsom strøm, bølger og tidevand; instrumentering i oceanografiske undersøgelser. Biologisk Oceanografi Systematik og evolution Anatomi og fysiologi havdyr eller anatomi og fysiologi marine planter [-]

Videoer

Your Silliman Experience