Læs den officielle beskrivelse

Om os

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University er en fuldvurderet, akkrediteret, ikke-offentlig videregående uddannelsesinstitution, der udvikler sig med en hidtil uset momentum. Universitetets historie kan være kort, men det er rig og viser sig at være en uovertruffen historie om succes. Starten næsten fra bunden i 2000 har institutionen udviklet sig i et betagende tempo. AFMKU startede fra en ide i 1998, som blev omdannet til en grundlæggelse af grundlæggerne. I næste trin blev institutionen officielt etableret (2000) ved ministeriel akkreditering og begyndte at fungere i lejede bygninger på flere steder i Krakow. På det tidspunkt omfattede sit akademiske tilbud 5 studieretninger (internationale relationer, familie studier, marketing, ledelse og administration), og kun lidt over 1200 studerende blev indskrevet i det første år, hvilket i sig selv var en ganske stor præstation - det var den første ikke-offentlige videregående uddannelsesinstitution i Polen til at starte med et så bredt tilbud.

Nu er det et blomstrende og levende akademisk center baseret i den næststørste by i Polen, Krakow, byen, der er kendt for en usædvanlig rig akademisk tradition, der går tilbage i 600 år. Inden for 6 fakulteter tilbyder vi 21 studieområder til næsten 9.000 studerende. Vi har opbygget vores egen state-of-the-art Campus, som omfatter universitetsadministrationen, fremragende undervisningsmuligheder, computerlaboratorier, cafeteria, butikker, lægehus, gymnastiksal, bibliotek, studenterorganisationer, tv-studie, kunstgallerier, universitetshotel og mere. De bemærkelsesværdige fremskridt, vi har gjort, kan ses tydeligt i udviklingen af ​​vores akademiske tilbud, der fandt sted i løbet af denne korte periode siden etableringen.

Universitetscampuset har en fremragende beliggenhed med nem adgang fra tog- og busstationerne samt en international lufthavn. Det er baseret i byens centrum på Vistula-banken ca. tre kilometer fra byens historiske hjerte - turistattraksjonen i verdensklasse, Old Town, ligger kun en tredive minutters gang væk eller ti minutters kørsel på en af ​​de hyppige bus- eller sporvognstjenester. Supermarkeder, indkøbscenter, biografkompleks er alle inden for gåafstand.

Programmer undervist i:
Engelsk
Polere

Denne skole tilbyder også:

Master

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Denne postgraduate, sekundære uddannelsesniveau har et designorienteret program, der fokuserer på arkitektur, byplanlægning, miljømæssige byggeproblemer, bæredygtige bygn ... [+]

Master of Architecture

Studer på engelsk på Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University . I Krakow. GRATIS!

Ide

Den moderne arkitektoniske praksis har en international dimension, både i den globaliserende verden og i den grænseløse Europæiske Union. Engelsk blev den globale "lingua franca". Siden 2013 er Arkitektdiplomaet fra Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University officielt anerkendt i alle EU-lande. At tjene en kandidatgrad i arkitektur kan give vores kandidater mulighed for at forfølge en fascinerende og velstående livstids karriere.

Program

Denne postgraduate, sekundære uddannelsesniveau har et designorienteret program, der fokuserer på arkitektur, byplanlægning, miljømæssige byggeproblemer, bæredygtige bygninger og computerstøttede designteknikker, herunder 3D CAD og Digital Prefabrication Courses. Der lægges også vægt på arkitektonisk historie og teori. Krakow, den smukke gamle by, den tidligere hovedstad i Polen, nu et forretningscenter, turisme og uddannelse, vil fungere som et aktivt læringsmiljø for studerende.... [-]

Polen Kraków
February 2020
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705
Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen
Hjemmeside