Læs den officielle beskrivelse

Cracow University of Technology tilbyder mange varianter af studie. Det nuværende uddannelsesmæssige tilbud på CUT dækker 25 kandidatstudier af I og II grad blandt 7 fakulteter. På 4 fakulteter er undersøgelser tilgængelige på engelsk.


ANSØG NU!!!


Vi informerer venligt kandidater fra udlandet, der ansøger om studierne til de øvrige regler end gældende for polske statsborgere *, at ansættelsesprocessen (Bachelor, Master programmer - AY 2018/2019) er ved at blive igangsat, og vi accepterer ansøgninger hele året rundt.

* Bemærk venligst, at vi ikke udfører ansættelse for ansøgere, der ansøger om undersøgelser efter reglerne for polske og EU-borgere.


International Center for Uddannelse

Internationale studerende, der gerne vil studere på vores Universitet, har også mulighed for at studere på polsk, efter at have afsluttet det etårige forberedende kursus på International Center of Education. Vi har studerende fra hele verden, som studerer ved Cracow University of Technology i polsk efter at de er uddannet fra ICE.

Det Internationale Center for Uddannelse er en interfakultet enhed af Cracow University of Technology . Vi har været imødekommende internationale studerende og forskere i over 25 år.

Centrets mål er to gange - for det første at gennemføre bystudier og bæredygtighedsstudier; - For det andet at give et års forberedende kurser og kortintensive brokurser til internationale studerende, der agter at begynde at studere i Polen.

Forberedende og Bridging Kurser er midler, hvormed internationale studerende bedre kan opfylde de scholastic krav til adgang til universiteter. Kurser på ICE er særligt egnede til at give den akademiske baggrund, der er nødvendig for at opnå succes på et bachelor- eller postgraduate-program på et universitet i Polen. Vi tilbyder forberedende kurser til uddannelser i mange fagområder inden for teknik og videnskab, arkitektur, kunst.

Klasser undervises af erfarne foredragsholdere og forskere. Vores internationale studerende har en meget god rekord af personlig og akademisk præstation.

Hvis du nyder at studere og møde mennesker fra forskellige kulturer, er vi sikre på, at din tid i International Center for Uddannelse vil være givende og fornøjelig.

Se venligst ICE-webstedet for at finde ud af noget mere: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Cracow University of Technology

Arkitekturfakultetet fra Cracow University of Technology tilbyder tre semestre (1,5-årige) kandidatuddannelser på engelsk (M.Arch.). Udbuddet af disse studier er beregnet ... [+]

Fra det forårsmæssige semester byder arkitekturfakultetet i Cracow University of Technology tre semesters (1,5-årige) kandidatuddannelser på engelsk (M.Arch.). Udbuddet af disse studier er beregnet til studerende med en bachelorgrad i arkitektur og forbereder dem til professionel praksis som arkitekter.

Studieprogrammet er nøjagtigt det samme som pensum i polsk, hvilket er et professionelt uddannelsesprogram akkrediteret af Det Polske Akkrediteringsudvalg, Akkrediteringskommissionen for Polske Universiteter af Teknologi, EU-evalueringen samt Royal Institute of British Architects (RIBA) evaluering.

Studieprogrammet varer i tre semestre. Det samlede antal ECTS-point er 90 (30 pr. Semester). Det samlede antal timer er 900 plus 150 for praktikophold efter 1. semester (1. semester: 405h 150h, 2. semester: 390h, 3. semester: 75h).... [-]

Polen Kraków
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cracow University of Technology

Master of Landscape Architecture studieprogram fokuserer på nutidige spørgsmål om bæredygtig anvendelse af eksisterende landskab ressourcer. Det følger retningslinjerne i ... [+]

Om

Master of Landscape Architecture studieprogram fokuserer på nutidige spørgsmål om bæredygtig anvendelse af eksisterende landskab ressourcer. Det følger retningslinjerne i IFLA / UNESCO Charter for Landskabsarkitekturuddannelse, IFLA Vejledningsdokument for Anerkendelse eller Akkreditering - Professionelle Uddannelsesprogrammer i Landskabsarkitektur og ECLAS Vejledning om Landskabsarkitektur Uddannelse. Der lægges særlig vægt på landskabsdesign og landskabsplanlægning samt udvikling af avancerede faglige kompetencer hos studerende. Specifikationen for Landscape Architecture studieprogram på CUT er demonstreret i udviklingen af Integrated Design Studio-semesterprojekter, der dækker en bred vifte af tekniske, miljømæssige, kulturelle og designmæssige spørgsmål, hvilket resulterer i et enkelt projekt udarbejdet af studerende i hvert semester. Projekterne understøttes af udvælgelsen af teoretiske emner, der udføres samtidigt. Uddannelseskrav:... [-]

Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Cracow University of Technology

I dag er computervidenskab til stede overalt i et menneskeligt liv. Computere bruges almindeligvis til at arbejde, få og udsende information, databehandling, produktionss ... [+]

I dag er computervidenskab til stede overalt i et menneskeligt liv. Computere bruges almindeligvis til at arbejde, få og udsende information, databehandling, produktionsstyring, luft- og landtrafikstyring, kommunikation, multimedier og lignende.

Folk, der er fortrolige med moderne informationsteknikker, som er i stand til at tvinge computere til at bruge alle deres muligheder, som ved at udnytte kapaciteter af komplekse computernetværk, og som er villige til at skrive programmer til nye sofistikerede applikationer, er ønskede for næsten alle grene af menneskelig aktivitet. Vores kandidater kan få en faglig viden i disse og mange andre problemer i forbindelse med brugen af computere. De vil kunne arbejde med projektledelse, software engineering, implementering og styring af moderne informatics systemer.... [-]

Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cracow University of Technology

Studier på dette program med specialisering i Computer Modeling er designet til at sikre kandidatuddannede kandidater med et stærkt grundlag for effektivt at bruge værktø ... [+]

Studier på dette program med specialisering i Computer Modeling er designet til at sikre kandidatuddannede kandidater med et stærkt grundlag for effektivt at bruge værktøjerne i matematik, fysik og datalogi. Den studerende skal erhverve viden og færdigheder inden for modellering af fysiske, teknologiske, økonomiske, biologiske og andre processer. Kompetencer opnået under studier:

modellering af naturlige fænomener inden for videnskab og teknologi ved brug af avancerede computerapplikationer;Grundlæggende om symbolske beregninger, computergrafik og visualisering;computerstyrede målestationer inden for forskning og industri;moderne informationsteknologier inden for fysik, teknologi og business: objektsystemer og mobile programmeringsteknikker, algoritmer og beregningsmetoder i optimeringsopgaverne og tekniske beregninger;teknikker for moderne målesystemer inden for videnskab, medicin, industri og hverdagsliv;fysik som grundlag for andre videnskaber, moderne fysiksproblemer, herunder dem der definerer dets tværfaglige karakter som videnskab.... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cracow University of Technology

Fakultetet for Kemiteknologi og Teknologi inviterer udenlandske studerende til at tilmelde sig 4-semesters masterstudier på engelsk for en major i Innovative Chemical Tec ... [+]

MSc Innovative Chemical Technologies

Fakultet / Institut: Fakultet for Kemiteknik og Teknologi

Varighed: 4 semestre

Programbeskrivelse:

Fakultetet for Kemiteknik og Teknologi inviterer udenlandske studerende til at tilmelde sig 3-semesters masterstudier på engelsk for en major i Innovative Chemical Technologies (ICT) .

Major og specialiseringskurser relateret til industriel katalys, organisk og uorganisk teknologi, produktion af kosmetik og lægemidler, moderne bioteknologi og analytiske metoder inden for kemiteknologi vil blive gennemført fra 2. til 3. semester af studierne.

Uddannelseskrav:Færdiggørelse af bacheloruddannelsen i kemi, kemiteknik eller en kemi-relat... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

Kraków, Lesser Poland Voivodeship, 31-155 PL
Social Media