Cracow University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cracow University of Technology tilbyder mange varianter af studie. Det nuværende uddannelsesmæssige tilbud på CUT dækker 25 kandidatstudier af I og II grad blandt 7 fakulteter. På 4 fakulteter er undersøgelser tilgængelige på engelsk.


ANSØG NU!!!


Vi informerer venligt kandidater fra udlandet, der ansøger om studierne til de øvrige regler end gældende for polske statsborgere *, at ansættelsesprocessen (Bachelor, Master programmer - AY 2018/2019) er ved at blive igangsat, og vi accepterer ansøgninger hele året rundt.

* Bemærk venligst, at vi ikke udfører ansættelse for ansøgere, der ansøger om undersøgelser efter reglerne for polske og EU-borgere.


International Center for Uddannelse

Internationale studerende, der gerne vil studere på vores Universitet, har også mulighed for at studere på polsk, efter at have afsluttet det etårige forberedende kursus på International Center of Education. Vi har studerende fra hele verden, som studerer ved Cracow University of Technology i polsk efter at de er uddannet fra ICE.

Det Internationale Center for Uddannelse er en interfakultet enhed af Cracow University of Technology . Vi har været imødekommende internationale studerende og forskere i over 25 år.

Centrets mål er to gange - for det første at gennemføre bystudier og bæredygtighedsstudier; - For det andet at give et års forberedende kurser og kortintensive brokurser til internationale studerende, der agter at begynde at studere i Polen.

Forberedende og Bridging Kurser er midler, hvormed internationale studerende bedre kan opfylde de scholastic krav til adgang til universiteter. Kurser på ICE er særligt egnede til at give den akademiske baggrund, der er nødvendig for at opnå succes på et bachelor- eller postgraduate-program på et universitet i Polen. Vi tilbyder forberedende kurser til uddannelser i mange fagområder inden for teknik og videnskab, arkitektur, kunst.

Klasser undervises af erfarne foredragsholdere og forskere. Vores internationale studerende har en meget god rekord af personlig og akademisk præstation.

Hvis du nyder at studere og møde mennesker fra forskellige kulturer, er vi sikre på, at din tid i International Center for Uddannelse vil være givende og fornøjelig.

Se venligst ICE-webstedet for at finde ud af noget mere: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Placeringer

Kraków

Address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

31-155 Kraków, Lillepolen Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig