Læs den officielle beskrivelse

DET EUGENIUSZ GEPPERT Kunstakademi og design WROCLAW er en højere uddannelsesinstitution, som blev etableret i 1946.

Akademiet giver undervisning på fire Fakulteter: maleri og skulptur, keramik og glas, grafik og medier Kunst og Interiør Arkitektur og DesignTil omkring 1 000 studerende. De studerende kan vælge en af ​​de seks store selskaber: maleri, skulptur, grafik, design, indretning arkitektur og medier kunst på fuld tid femårig MFA eller deltid tostrengede BFA og MFA kurser.

Den Eugeniusz Geppert Academy for Kunst og Design i Wroclaw kan prale bemærkelsesværdige kunstneriske resultater og dets professorer og akademikere vinde priser og honorære nævner i en masse udstillinger og konkurrencer i Polen og i udlandet.

I løbet af de 60 år af sin eksistens Akademiet i Wroclaw er blevet en betydelig kulturel og mening-making center. Det organiserer cykliske konkurrencer, som fremmer høj kvalitet af kunstnerisk kreativitet, f.eks. International Eugeniusz Geppert tegnekonkurrence eller Landsudstillingen af ​​unge malere.

Akademiet udgiver et kvartalsvis "Format", en af ​​de bedste polske kunst magasiner og "Dyskurs", der indeholder teoretiske og kritiske tekster om kunst.

Den Eugeniusz Geppert Academy for Kunst og Design i Wroclaw er aktivt at udvikle sine internationale forbindelser. Det letter udveksling af studerende og vejledere med mere end 60 partnere i EU-programmet Erasmus, og også med ikke-europæiske partnere på grundlag af bilaterale aftaler (USA, Japan, Israel, Canada, Korea). Der er fælles udstillinger og workshops, studerende og professorer deltager i nationale og internationale åbne dage og festivaler. Akademiet arbejder løbende på at udvide sine didaktiske og kunstneriske tilbud. Det håber vi vil gavne ikke kun vores Akademi, men også byen Wroclaw og Polen.

DET NATURVIDENSKABELIGE af grafik og mediekunst uddanner i to kurser: Grafisk produktion og mediekunst.

Grafisk kursus

Kurset undersøgelser dække grafisk design og grafik med en passende intermedia og fotografering program, der tillader de studerende til forskellige specialer. Området er naturligvis uddannelse indikerer kandidaternes færdigheder i at anvende traditionelle og de nyeste elektroniske grafisk kommunikation.

MEDIA ART kursus

Kurset undersøgelser fokuserer på at uddanne en kandidat bevidst om den rolle af moderne elektroniske medier, der er tilpasset til at operere i området for aktiviteter i forbindelse med individuel og praktisk brug. Kandidater tilegne sig færdigheder i at skabe og optagelse af filmsekvenser, evner redigering og omdanne filmsekvenser, færdigheder til at skabe og anvende et fotografisk billede, færdigheder gennemførelse og bruge fotografiske og levende billeder i interaktive medier og multimedie-projekter (www, interaktiv CD-R) . De lærer reglerne for intermedia aktiviteter, multimedier rum og medier overtalelse.

Fakultetet tilbyder forskellige former for undersøgelser af ovenstående kurser:

Graphic Arts fuldtidsansatte komplementær kandidatstudier, specialiseringer: Grafisk Design, Grafik;

Media Art fuldtidsstudier omfatter 1. klasse bachelor studier og 2. klasse kandidatuddannelser studier;

Grafisk design deltidsstudier omfatter 1. klasse bachelor studier og 2. klasse kandidatuddannelser studier;

Fotografi og Multimedia deltidsstudier omfatter 1. klasse bachelor studier og 2. klasse kandidatuddannelser studier;

Grafik deltidsstudier, 2. klasse kandidatuddannelser studier i engelsk, http://printmaking.asp.wroc.pl/

Fakultetet har modtaget en forskel for uddannelse på kurset Graphic Arts givet af National Akkreditering Kommissionen.

DET NATURVIDENSKABELIGE af grafik og mediekunst fortsætter didaktisk tradition for Prof. Stanisław Dawski, professor Maciej Urbaniec, Docent Leszek Kaćma, professor Halina Pawlikowska fortjente for grafisk kunst i Wroclaw.

Undervisning proces relateret til fakultetets kurser og specialiseringer er baseret på kompetence af de tre afdelinger i fakultetet:

  • Grafisk Design Department

  • Grafik afdeling

  • Media Art Department

Afdelingerne køre studios, teoretiske kurser og relaterede workshops. I pleje af fakultetets kandidaternes kunstneriske og markedsmæssige kvalifikationer alle de ovennævnte afdelinger deltager i profilering.

Institut for Grafisk Design

Inden for strukturen af ​​afdelingen er der: Studio af typografi, Studio bog Design og fire diplom-tildeling Studios i Grafisk Design. Programmet omfatter også emner køre uden for studierne - datalogi, praksis i en computer og bogbinderi workshops.

Institut Grafik

Institut for Grafik omfatter syv diplom-tildelingsprocedurer studios et særskilt oprindelige karakter: Studie af Serigrafi Printing, Studio i kobbertryk, Studio af stålstik og reliefmønster, Studio of Litografi og Graphic Arts Promotion, Studio Creative Drawing Studio Digital & Experimental Printing, Studio of Grafik Expansion.

Institut for Medier Art

Inden for Institut for Medier Art følgende diplom-tildeling Studios blev etableret: Studie af Intermedia aktiviteter, Studie af Photo Media Studio af Multimedia Space Creation Studio for Medier Persuasion, Studio af Multimedia Design.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

MA Study Program i Grafik engagerer eleverne i en række grafik processer. ... [+]

MA Study Program i Grafik engagerer de studerende i en bred vifte af Grafik processer.

Program deltagerne få mulighed for at undersøge og lære metoder til stålstik (ætsning og gravering), silketryk, flatbed udskrivning (plade og sten litografi), relieftrykning (træsnit, linoleumssnit) og digitaltryk. Studerende, der deltager i programmet vil have en mulighed for at specialisere sig i unikke praksis og teknikker, nemlig mezzotint, foto-ætsning, eller collograph. Programmet pensum præsenterer grafik i aftale med polske traditioner og kunstneriske resultater, og tilskynder moderne og eksperimentelle metoder så godt.

[-]
Polen Wrocław
Oktober 2019
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Interdisciplinary Printmaking

Wrocław Promo Movie by AEKH Wrocław