Læs den officielle beskrivelse

Eugeniusz Geppert Kunstakademi tilbyder top af sortimentet kunst og design uddannelse på tre niveauer-Bachelor, Master og Ph.D. Vi er et statsuniversitet med historie tilbage til 1946, og vi uddanner studerende på fuld tid og deltid i fire fakulteter: Fakultet for Maleri og Skulptur, Institut for Arkitektur og Design, Fakultet for Keramik og Glas og Fakultet for Grafik og mediekunst. Vores hovedbygning er beliggende i den historiske del af Wroclaw og den nye bygning-Center for Anvendt Kunst og Innovation-er en state of the art bygning med ultra moderne studios og faciliteter.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw prale af bemærkelsesværdige kunstneriske præstationer, og dets professorer og kandidater vinder præmier og æresangivelser i mange udstillinger og konkurrencer i Polen og i udlandet.
I løbet af over 70 år af dets eksistens er akademiet i Wroclaw blevet et vigtigt kultur- og opinionscenter. Det arrangerer cykliske konkurrencer, der fremmer en høj kvalitet af kunstnerisk kreativitet, f.eks. Tegningen Triennial eller Højtemperaturen. Den udgiver også kvartalsvis "Format", en af de bedste polske kunstblade og "Dyskurs", der indeholder teoretiske og kritiske tekster om kunst.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw udvikler også sine internationale relationer aktivt. Det letter udveksling af studerende og vejledere med mere end 80 partnere inden for EU Erasmus-programmet og også med ikke-europæiske partnere på grundlag af bilaterale aftaler (USA, Japan, Israel, Canada, Korea). Der er fælles udstillinger og workshops organiseret, studerende og professorer deltager i nationale og internationale åbne dage og festivaler.

Akademiet arbejder løbende på at udvide sit didaktiske og kunstneriske tilbud.

I studieåret 2019/20 tilbyder vi to programmer på engelsk: MFA i Visual Arts studieprogram

MFA i Visual Arts er et 2-årigt (4 semestre) tværfagligt studieprogram, hvor eleverne kan vælge som hovedfag, et af de fagområder vi tilbyder i øjeblikket. Hver elev vil være i stand til at udvikle deres viden og kunstneriske færdigheder i deres eget tempo ved at gøre brug af ekspertisen hos vores lærere og moderne faciliteter på akademiet. I sommersemesteret deltager eleverne i et 10-dages udendørs værksted. Dette program er gratis for både EU-borgere og ikke-EU-borgere.

Ph.d.-skolen tilbyder et 3-årigt (6 semester) tværfagligt forskningsprogram med mulighed for at studere i en af vores fire fakulteter. Det er rettet til kandidater fra kandidatuddannelsen, der viser exceptionel evne og betydelig kunstnerisk præstation. Programmet er gratis for både EU-borgere og ikke-EU-borgere. Akademiet tilbyder et månedligt stipendium for hver ph.d. studerende på mindst 2000 PLN og maksimalt 5000 PLN pr. måned.

Derudover tilbyder vi gratis polske sprogundervisning til alle vores internationale studerende.

Yderligere spørgsmål? Kontakt os - studyinenglish@asp.wroc.pl

Få mere at vide om akademiet, arrangementer og udstillinger på vores hjemmeside eller Facebook-side.

MFA i Visual Arts-programmet medfinansieres af Den Europæiske Union fra Den Europæiske Socialfond under det operationelle program Videnuddannelsesudvikling.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree:

Interdisciplinary Printmaking

Wrocław Promo Movie by AEKH Wrocław

Location address
Plac Polski 3/4
Wrocław, Nedre Schlesien Voivodeship, 50-156 PL