The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Eugeniusz Geppert akademi for kunst og design tilbyder førsteklasses uddannelse inden for kunst og design på tre niveauer — Bachelor, Master og Ph.D. Vi er et statsuniversitet med historien tilbage til 1946, og vi uddanner studerende på fuld tid og deltid på fire fakulteter: Fakultet for maleri og skulptur, Fakultet for interiørarkitektur og design, Fakultet for keramik og glas og fakultet af grafik og mediekunst. Vores hovedbygning ligger i den historiske del af Wroclaw og den nye bygning - Center for Anvendt Kunst og Innovation - er en moderne bygning med ultramoderne studios og faciliteter.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw prale af bemærkelsesværdige kunstneriske præstationer, og dets professorer og kandidater vinder præmier og æresangivelser i mange udstillinger og konkurrencer i Polen og i udlandet.
I løbet af over 70 år af dets eksistens er akademiet i Wroclaw blevet et vigtigt kultur- og opinionscenter. Det arrangerer cykliske konkurrencer, der fremmer en høj kvalitet af kunstnerisk kreativitet, f.eks. Tegningen Triennial eller Højtemperaturen. Den udgiver også kvartalsvis "Format", en af de bedste polske kunstblade og "Dyskurs", der indeholder teoretiske og kritiske tekster om kunst.

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw udvikler også sine internationale relationer aktivt. Det letter udveksling af studerende og vejledere med mere end 80 partnere inden for EU Erasmus-programmet og også med ikke-europæiske partnere på grundlag af bilaterale aftaler (USA, Japan, Israel, Canada, Korea). Der er fælles udstillinger og workshops organiseret, studerende og professorer deltager i nationale og internationale åbne dage og festivaler.

Akademiet arbejder løbende på at udvide sit didaktiske og kunstneriske tilbud.

I studieåret 2019/20 tilbyder vi to programmer, der gennemføres på engelsk: MFA in Visual Arts studieprogram

MFA i Visual Arts er et 2-årigt (4 semestre), tværfagligt studieprogram, hvor studerende kan vælge som hovedfag, et af de studieretninger, vi i øjeblikket tilbyder. Hver studerende vil være i stand til at udvikle deres viden og kunstneriske færdigheder i deres eget tempo ved at gøre brug af ekspertisen fra vores lærere og akademikernes faciliteter. I sommersemesteret deltager studerende i et 10-dages udendørs workshop. Dette program er gratis for både EU-borgere og ikke-EU-borgere.

Doctoral School tilbyder et 3-årigt (6 semestre) tværfagligt forskningsprogram med mulighed for at studere i en af vores fire fakulteter. Det henvender sig til kandidater fra kandidatuddannelsen, der viser enestående evne og betydelig kunstnerisk præstation. Programmet er gratis for både EU-borgere og ikke-EU-borgere. Akademiet tilbyder et månedligt stipendium for hver ph.d. studerende i mindst 2000 PLN og højst 5000 PLN pr. måned.

Derudover tilbyder vi gratis polske sprogundervisning til alle vores internationale studerende.

Yderligere spørgsmål? Kontakt os - studyinenglish@asp.wroc.pl

Find ud af mere om akademiet, begivenheder og udstillinger på vores hjemmeside eller Facebook-side.

MFA i Visual Arts-programmet samfinansieres af Den Europæiske Union fra Den Europæiske Socialfond under det operationelle program Knowledge Education Development.

Placeringer

Wrocław

Address
Plac Polski 3/4
50-156 Wrocław, Nedre Schlesien Voivodeship, Polen

Programmer

Denne skole tilbyder også: