Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet for biokemi, biofysik og bioteknologi (FBBB) er en af ​​de yngste og mest dynamisk ekspanderende enheder på Jagiellonian University. Det er også en førende videnskabelig og uddannelsesinstitution i Polen, anerkendt over hele verden inden for moderne biologi. FBBB blev etableret i 2002 efter udvidelsen af ​​Jan Zurzycki Institut for Molekylærbiologi, der var vokset siden 1970'erne. I dag består fakultetet af 17 afdelinger og beskæftiger 150 forskere.

FBBB tilbyder programmer, der fører til bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader inden for bioteknologi, biofysik, biokemi og bioinformatik. Internationale studerende er velkomne til at deltage i et toårigt kandidatuddannelse på engelsk.

FBBBs bygning er placeret på III JU Campus. I nærheden af ​​FBBB er der andre JU fakulteter for biovidenskab samt Jagiellonian Center for eksperimentelle terapeutik, Małopolska Center for bioteknologi og det nyåbnede National Synchrotron Radiation Center SOLARIS.

Takket være vellykkede forsknings- og strukturtilskudsprogrammer har FBBB-forskerne let adgang til det nyeste udstyr og moderne teknologier, som gør dem opmærksom på de problemer, der er mest relevante for det moderne samfund.

Jagiellonian University, ofte forkortet til JU (historiske navne omfatter: Studium Generale, Krakóws Universitet, Kraków-akademiet, Hovedkroneskolen og Hovedskolen i Kraków) blev oprettet i 1364 af den polske konge Kazimierz den Store. Det er det ældste universitet i Polen, det næst ældste universitet i Centraleuropa og et af verdens ældste universiteter.

Jagiellonian University består af 16 fakulteter, der tilbyder omkring hundrede grader og specialiteter på polsk samt over et dusin på engelsk. Ca. 50.000 studerende indskriver hvert år bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser. Det Europæiske Kreditoverførselssystem (ECTS) er implementeret i alle kurser og specialiteter, der muliggør problemfri sammenkobling af studier på JU med studier i andre europæiske lande. Sammen med udviklingen af ​​samarbejde med en række universiteter over hele verden har dette givet mulighed for en stor stigning i studerendes mobilitet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Faculty of Biochemistry, Biophysics, and Biotechnology at Jagiellonian University

Molekylærbioteknologi er et fuldtidsstudium, der fører til den faglige titel "Master of Science in biotechnology". Det er dedikeret til studerende (forventes at have en b ... [+]

Den moderne bioteknologi har haft en dramatisk indvirkning på verdensøkonomien og det moderne samfund. Nylige udviklinger inden for biokemi, molekylærbiologi, genetik, mikrobiologi og immunologi gav bioteknologi en ny dynamik og en ny fremtrædende rolle. Hvad vi skylder for moderne bioteknologi er blandt andet narkotika af en ny generation (biofarmaceutika), hurtige diagnostiske tests og en terapi ved brug af vævsteknik og stamceller. Bioteknologi har sine anvendelser ikke kun inden for medicin, men også inden for landbrug, brændstofproduktion samt affald og fjernelse af forurening.

Programbeskrivelse, Type og Varighed

Molekylærbioteknologi er et fuldtidsstudium, der fører til den faglige titel "Master of Science in biotechnology". Det er dedikeret til studerende (forventes at have en bachelorgrad), der ønsker at forstå molekylære mekanismer af biologiske processer og dem, der gerne vil sætte denne viden i praksis.... [-]

Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Jagiellonian University
Address
Gołębia 24
31007 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen
Hjemmeside
Telefonnummer
+48 12 422 10 33