Faculty of Biochemistry, Biophysics, and Biotechnology at Jagiellonian University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet for biokemi, biofysik og bioteknologi (FBBB) er en af ​​de yngste og mest dynamisk ekspanderende enheder på Jagiellonian University. Det er også en førende videnskabelig og uddannelsesinstitution i Polen, anerkendt over hele verden inden for moderne biologi. FBBB blev etableret i 2002 efter udvidelsen af ​​Jan Zurzycki Institut for Molekylærbiologi, der var vokset siden 1970'erne. I dag består fakultetet af 17 afdelinger og beskæftiger 150 forskere.

FBBB tilbyder programmer, der fører til bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader inden for bioteknologi, biofysik, biokemi og bioinformatik. Internationale studerende er velkomne til at deltage i et toårigt kandidatuddannelse på engelsk.

FBBBs bygning er placeret på III JU Campus. I nærheden af ​​FBBB er der andre JU fakulteter for biovidenskab samt Jagiellonian Center for Experimentele Terapeutik, Małopolska Center for Bioteknologi og det nyåbnede National Synchrotron Radiation Center SOLARIS.

Takket være vellykkede forsknings- og strukturtilskudsprogrammer har FBBB-forskerne nem adgang til det nyeste udstyr og moderne teknologier, som gør dem opmærksom på de problemer, der er mest relevante for det moderne samfund.

Jagiellonian University, Ofte forkortet til JU (historiske navne omfatter: Studium Generale, Universitetet i Kraków, Kraków-akademiet, Main Crown School og Main School of Kraków) blev grundlagt i 1364 af den polske kong Kazimierz the Great. Det er den ældste universitet i Polen, den anden ældste universitet i Centraleuropa og et af de ældste universiteter i verden.

Jagiellonian University består af 16 fakulteter, der tilbyder omkring hundrede grader og specialiteter på polsk samt over et dusin på engelsk. Ca. 50.000 studerende indskriver hvert år bachelor-, kandidat-, ph.d.- og ingen-uddannelser. Det Europæiske Kreditoverførselssystem (ECTS) er gennemført i alle kurser og specialiteter, hvilket muliggør problemfri sammenkobling af studier på JU med studier i andre europæiske lande. Sammen med udviklingen af ​​samarbejdet med en række universiteter over hele verden, har det gjort det muligt en stor stigning i de studerendes mobilitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i molekylær bioteknologi

på universitet Fuldtid 4 semestre October 2019 Polen Kraków

Molekylærbioteknologi er et fuldtidsstudium, der fører til den faglige titel "Master of Science in biotechnology". Det er dedikeret til studerende (forventes at have en bachelorgrad), der ønsker at forstå molekylære mekanismer af biologiske processer og dem, der gerne vil sætte denne viden i praksis. [+]

Den moderne bioteknologi har haft en dramatisk indvirkning på verdensøkonomien og det moderne samfund. Nylige udviklinger inden for biokemi, molekylærbiologi, genetik, mikrobiologi og immunologi gav bioteknologi en ny dynamik og en ny fremtrædende rolle. Det, vi skylder den moderne bioteknologi, er blandt andet narkotika af en ny generation (biofarmaceutika), hurtige diagnostiske tests og en terapi, der bruger vævsteknik og stamceller. Bioteknologi har sine anvendelser ikke kun inden for medicin, men også inden for landbrug, brændstofproduktion, samt affald og fjernelse af forurening.

Programbeskrivelse, Type og Varighed

Molekylærbioteknologi er en Fuldtids program Af studier, der fører til den faglige titel "Master of Science i bioteknologi". Det er dedikeret til studerende (forventes at have en bachelorgrad), der ønsker at forstå molekylære mekanismer af biologiske processer og dem, der gerne vil sætte denne viden i praksis. ... [-]


Videoer

Jagiellonix - etiuda promocyjna Uniwersytetu Jagiellońskiego

Uniwersytet Jagielloński - Uniwersytet XXI wieku

Uniwersytet Jagielloński - Zmieniamy Świat

Kontakt

Jagiellonian University

Adresse, linje 1 Gołębia 24
31007 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen
Hjemmeside http://www.uj.edu.pl/
Telefon +48 12 422 10 33