Gdańsk University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gdańsk University of Technology (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et af de ældste universiteter i Polen og det største tekniske universitet i Nordpolen.

Det blev etableret i 1904 og har siden da uddannet ingeniører i verdensklasse inden for forskellige områder inden for videnskab og teknologi.

Beliggende i Gdańsk - en by med tusind års tradition og porten til den polske kystlinje - er det det perfekte sted at studere og nyde studielivet.

girl, young, student

Blandt de 1000 bedste universiteter i verden

Gdańsk University of Technology er et af de 8 polske universiteter, der er klassificeret i den prestigefyldte akademiske rangordning af verdensuniversiteter (ARWU), også kendt som Shanghai Ranking. Hvert år rangerer ARWU over 2.000 universiteter og offentliggør en liste over de bedste 1 000 bedste. Gdańsk University of Technology blev klassificeret i området 801-900 i 2020.

De højeste standarder i Europa for forskning

I 2017 gav Europa-Kommissionen GUT ret til at bruge det prestigefyldte HR Excellence in Research-logo. Gdańsk University of Technology blev således anerkendt som en institution, der skaber nogle af de bedste arbejds- og udviklingsforhold for forskere i Europa.

Et af de bedste universiteter i Polen

Gdańsk University of Technology er det næstbedste forskningsuniversitet i Polen i konkurrencen 'Initiative of Excellence - Research University' fra Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse. Det er her, hvor opfindelser, der bruges i Polen og overalt i verden, skabes - kommunikation med brugen af øjne og økologisk medicin til osteoporose, biologisk nedbrydelige materialer og mange flere.

Vores alumni

Så mange som 95% af GUT-kandidaterne er tilfredse med deres studier. Over 92% af vores alumner er professionelt aktive, og forskning viser, at deres løn er blandt de højeste i Polen.

Undersøgelse og uddannelse på et smukt sted

Campus ved Gdańsk University of Technology er et unikt sted, der anses for at være et af de smukkeste i Europa. Steder at slappe af i grønne områder, en studenterklub med lang tradition og den bedste 'Juwenalia' (studenterferie) i Polen er blot nogle af de muligheder, der venter fremtidige studerende. Alt dette midt i bydelen Tri-City - et af de bedste steder at bo i Polen.

gda?sk, poland, gdansk

Vigtigste styrker Gdańsk University of Technology

  • Gdańsk University of Technology blev det bedste tekniske forskningsuniversitet i Polen i konkurrencen fra Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse.
  • Første plads i 2018 og andenplads i 2019 på placeringen af Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, der måler populariteten af studier blandt kandidater.
  • GUT blev klassificeret som et af de 10 smukkeste universiteter i Europa ifølge Times Higher Education University Rankings.
  • Universitetet består af 9 fakulteter med 37 studieretninger.
  • Det beskæftiger 1200 akademiske lærere og uddanner 14 tusind studerende.
  • Kandidater finder ikke kun et job let efter eksamen, men opretter og driver ofte med succes deres egne virksomheder. *
  • For potentielle kandidater er det vigtigt at vide, at Gdańsk University of Technology er et af de mest populære universiteter blandt unge.
  • Internationale studerende ved GUT nyder unik støtte, både under optagelsesprocessen og varigheden af deres studier, fra International Students and Visitors Office (ISVO) ** - en enhed dedikeret til at promovere universitetet internationalt, rekruttere kandidater fra udlandet og støtte nyankomne .

* Ifølge en landsdækkende undersøgelse ligger indtjeningen fra kandidater fra Gdańsk University of Technology på fjerdepladsen blandt kandidater i landet.

** ISVO er en del af International Relations Office ved Gdańsk University of Technology og blev oprettet for at give information og rådgivning til internationale kandidater og studerende. Støttende, flersproget personale kan besvare spørgsmål vedrørende ansøgninger, universitetet, legalisering af ophold i Polen, indkvartering og hjælpe med at løse eventuelle problemer, der måtte opstå.

Placeringer

Gdańsk

Address
Gdańsk University of Technology
11/12 Gabriela Narutowicza Street
80-233 Gdańsk

80 Gdańsk, Pommern Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig