Lazarski University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lazarski University er en internationalt orienteret institution beliggende i Warszawa, en hovedstad i Polen, beliggende i centrum af Europa. Det tilbyder polsk og engelsksprogede programmer i erhvervslivet, økonomi, internationale relationer, økonomi og regnskab, ledelse, lov og administration. Lazarski University er konsekvent rangeret som et af de bedste ikke-offentlige universiteter i Polen og er også et af de mest internationaliserede universiteter i hele landet. Uddannelsesprogrammerne på Lazarski University lægger stor vægt på praktiske og virkelige applikationer. Nyuddannede af vores programmer er flyttet til at starte vellykkede karriere i politik og forretning i Polen og i udlandet. Hvis du ønsker at få en god uddannelse i et internationalt miljø, er Lazarski University det rette sted for dig - et universitet, hvor succes er lært.

Rankings og Prestige

- 1. plads i rankings for bedste ikke-offentlige lovskoler i Polen ifølge "Dziennik Gazeta Prawna", en førende juridisk national avis - 1. plads for samarbejde med erhvervslivet i henhold til "Brief Magazine" - 1. blandt ikke-offentlige universiteter som en " Troværdige uddannelsesinstitution "ifølge Center for Akademisk Information (Akademickie Centrum Informacyjne) i Poznan, Polen - Top 3 for internationalisering blandt alle universiteter i Polen ifølge rangeringer af avisen" Rzeczpospolita "og" Perspektywy "

British Degrees, Coventry University

Det britiske system for videregående uddannelse anses bredt for at være et af verdens bedste. I den henseende har Lazarski University vedtaget britiske standarder for undervisning og programindhold for at yde den højeste kvalitet for sine studerende. Fire af Lazarski University engelsksprogede programmer opereres i samarbejde med Coventry University i Storbritannien - rangeret 12. bedste universitet i Storbritannien. Det betyder, at de studerende ved disse programmer modtager to grader - en fra Lazarski University og en fra Coventry University.

Praktisk uddannelse

Lazarski University har udviklet uddannelsesprogrammer, der opfylder arbejdsgivernes forventninger. I vores samarbejde med lokale og internationale virksomheder har vi lavet kurser, som uddanner de mest efterspurgte eksperter i Polen Europa.

Et multikulturelt miljø

Over 80 procent af eleverne i vores engelsksprogede programmer kommer fra uden for Polen - fra lande som: Ukraine, Hviderusland, Tyskland, Georgien, Aserbajdsjan, Tyrkiet, Kina, Vietnam, Indien, Ghana, Zimbabwe og mange andre nationer. I et så forskelligartet miljø vil eleverne kunne lære af andre kulturer og få værdifuld livserfaring, som vil være til gavn for dem i fremtiden.

Fakta og tal

- placeret i Warszawa - over 4500 studerende - 4 dobbeltgrads programmer med Coventry University i Storbritannien - over 80% af eleverne i engelsksprogede programmer er udenlandsk fødte

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Studerende og campus

Originally, Lazarski rented all of its classrooms at several different locations in Warsaw. Now is having its own 20 000 sq. m campus, which is a circle-shaped construction composed of several buildings. This campus is located four metro stops from downtown Warsaw and counts 60 classrooms with 3106 seats. Of those, forty-two classrooms can accommodate up to 40 students, eighteen lecture halls can accommodate more than 40 students, six lecture halls have space for more than 100 students, and the largest lecture hall has the largest has 430 seats. The average number of seats in the classrooms and lecture halls is 28 and 95, respectively.

In addition to this, the Lazarski campus contains:

  • a fully-equipped library with over 135 000 printed books, electronic journals and periodicals
  • 4 computer labs
  • a Christian chapel;
  • an inter-faith prayer room;
  • health centre for personnel and students;
  • 2 cafeterias
  • aboveground and underground parking garages.

In terms of student accommodation, Lazarski offers several accommodation solutions for students at “Lazarski Houses” or at several private dormitories throughout Warsaw. Moreover, Lazarski students have access to “Park Wodny’ swimming pool, as well as ‘Warszawianka’ Sport Complex, gymnasium, aerobic and fitness club, which are located outside the campus.

Se MA » Se MSc » Se BAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Double Degree - MA i internationale relationer

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Polen Warsaw

Studerende vil uddybe deres viden om international politik, samt få de kompetencer og kompetencer, der er nødvendige for at lykkes i internationale organisationer og institutioner. Som en del af programmet kan eleverne vælge at specialisere sig enten i europæisk administration eller ledelse og statecraft. [+]

MA i International Relations programmet administreres i samarbejde med Coventry University i Storbritannien. Gennem dette program vil de studerende få viden, der er afgørende for at træffe beslutninger inden for politik, erhvervslivet og medierne i en international sammenhæng.

Studerende vil lære om kompleksiteten i nutidig politik, de vil forbedre deres sproglige evner og få nyttige evner til erhvervslivet. Programmet består af to fulde års studier, hvorunder studerende også forventes at gennemføre en selvstændigt forskeruddannelse.

Der er en chance for at uddanne sig fra programmet efter at have afsluttet bare det første studieår og kandidatafhandling. I så fald modtager eleverne kun en Coventry University-grad, og de modtager ikke en grad fra Lazarski University . Med andre ord, for at kunne modtage to grader, skal eleverne gennemføre to hele års kursusarbejde plus deres kandidats speciale. For kun at modtage Coventry University-graden skal eleverne gennemføre det første studieår og deres kandidats speciale. Som en del af programmet skal de studerende vælge en af ​​to specialiseringer: Den Europæiske Administration eller Moderne Politik.... [-]


MA i internationale relationer

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Polen Warsaw

Internationale relationer er et ideelt studieområde for mennesker, der er nysgerrige efter verden, og som ønsker at udøve indflydelse på de sociale og politiske virkeligheder i globale anliggender. [+]

Internationale relationer er et ideelt studieområde for mennesker, der er nysgerrige efter verden, og som ønsker at udøve indflydelse på de sociale og politiske virkeligheder i globale anliggender. Gennem dette program vil de studerende få viden, der er afgørende for at træffe beslutninger inden for politik, erhvervslivet og medierne i en international sammenhæng.

Studerende vil lære om kompleksiteten i nutidig politik, de vil forbedre deres sproglige evner og få nyttige evner til erhvervslivet.

De vil også lære om principperne om moderne internationale relationer, såvel som deres historiske, politiske og økonomiske determinanter. Desuden vil eleverne få et værdifuldt indblik i de politiske beslutninger og økonomiske udviklinger, der opererer i en international sammenhæng, og vil også forbedre deres analytiske færdigheder, som vil give dem mulighed for at lykkes i job, der kræver stærke undersøgelses-, diagnostiske og kritiske tænkningevner.... [-]


MSc

Double Degree - MSc i International Business Economics

på universitet Fuldtid October 2019 Polen Warsaw

Dette program er designet til studerende, der ønsker at uddybe deres viden om økonomi i en international sammenhæng og at udvide deres kompetencer og kompetencer på dette meget interessante og rentable område. [+]

To grader - en fra Lazarski University og en fra Coventry University!

Dette program er designet til studerende, der ønsker at uddybe deres viden om økonomi i en international sammenhæng og at udvide deres kompetencer og kompetencer på dette meget interessante og rentable område.

Takket være et fremragende fakultet afledt af de bedste polske og udenlandske universiteter, med foredragsholdere, der har erfaring inden for ledende stillinger inden for erhvervsliv og offentlig administration, får studerende af dette program praktisk praktisk viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes på det internationale arbejdsmarked. Studerende vil også få en forståelse af internationale økonomiske processer, finansielle operationer, og vil lære at anvende deres viden i forretningsmæssige og internationale rammer. Kandidater fra kandidatuddannelsen i IBE-programmet er blevet efterspurgt både på det polske og internationale arbejdsmarked og har de nødvendige færdigheder til at lykkes i forskellige arbejdsmiljøer og inden for specialiserede områder som marketing og økonomistyring.... [-]


MSc i økonomi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Polen Warsaw

Økonomi er en fascinerende disciplin, men det er også ret krævende. Kendskab til økonomi er afgørende for forståelsen af ​​verdens stadigt ændrede verden. [+]

Økonomi er en fascinerende disciplin, men det er også ret krævende. Kendskab til økonomi er afgørende for forståelsen af ​​verdens stadigt ændrede verden.

Gennem dette program vil eleverne udvikle deres færdigheder og faglig interesse i økonomi til at blive nøgleaktører i erhvervslivet, uanset deres geografiske placering af deres fremtidige job ved at specialisere sig i International Business Economics.

Kandidater fra Lazarski's økonomi programmer lærer innovative tilgange til erhvervsliv og finansiel analyse, som sikrer, at de vil opfylde kravene i det moderne og dynamisk konkurrenceprægede marked.

Med fremragende akademikere, der er afledt af de bedste polske og udenlandske universiteter, der har erfaring inden for ledende stillinger inden for erhvervsliv og offentlig administration, vil studerende i dette program få praktiske analytiske færdigheder, kendskab til det internationale marked, de vil lære om økonomiske processer, finansielle operationer, samt lære at anvende deres viden i erhvervslivet og internationale indstillinger.... [-]


Videoer

Lazarski University Campus Tour

Students Say's Aderito - Mozambique

Students Say's Levan - Georgia

Students Say's Maya - Ukraine

Kontakt

Lazarski University

Adresse, linje 1 Lazarski University, ul. Świeradowska 43
02-662 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polen
Hjemmeside http://www.lazarski.pl/
Telefon +48 22 543 53 68